If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Модерасте , понеже се чудиш за Boston Merchant Financial , дали имат нещо общо с Бостън Технолоджи ....
Официално вероятно "нямат " , но и двете компании са руски ...Политиката отдавна е такава ,че където видиш МТ-платформа бъди сигурен че са забъркани руснаци ( дори Сити имат МТ4 за дребни клиенти ) ......И от тая гледна точка МТ не е създаден за печелене , а за .....доста по прозаични неща .....впрочем напълно законни ...Но това е друга тема а и в тоя форум сме за друго !
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
От вчера имам проблем - връзката с Инвестора става все по бавна ,сървара ли е натоварен или потребителите станаха много ,с другите страници нямам проблем?
Джейсън,сподели позициите си днес
Вход,стоп и лимит
Че се чудя как да го отигравам днес ...
От вчера съм къс , с две позиций @78 , @98 на едната стопа е на 1.3635 на другата е на 1.3650 снощи и двете са оцеляли
Не мога да разбера защо са ви толкова близки стоповете след като постоянно ви ги събират
Успех
Ето както казах по рано днес. Ювелирно отиграване. Влизам дълго в 8.00 1,3570 стоп на 1,3540 лимит на 1.3630. Стопа перфектно ударен и сега сме към 1.3630.
Как да не побеснее човек. Инак ако не слагам стопове, няма проблеми. Ама някак си пари на задника без стоп.
Джейсън,сподели позициите си днес
Вход,стоп и лимит
Че се чудя как да го отигравам днес ...
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
верно, не се сетих че те не се броят. ама ще остане ли сметка в която да ги отрази после.
Надали има човек в този форум, който да не е наясно за какво става въпрос Няма лошо, нека поства момчето, но имам молба скрийншотовете да са два (с един и същи час като при втория е отворен прозорец "търговия").
ПП Имаш ли идея защо стои графиката на доларкад, при положение, че изнесените резултати не показват интерес към нея Аз имам
Коментар