IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• anonimen komardjia скива ли в 1:50 ЦК-то как забиха

Поздрави !

П.С bgg_red не те разбрах............това със 100-е процента успеваемост.
    Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Комарджи , казана дума --планина повдига ! ....Запази си очакванията --- живот и здраве !

http://www.youtube.com/watch?v=zlmmfJIfJqg

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• о-оо бай СПАРТЕ здравей,
        ти сега като банна Желев ..... ко прайм с тийнгейма "Робот вс. Човек" .... имах големи очаквания
        http://vbox7.com/play:7348c152&al=1&vid=1499097

Коментар

• Модерасте , понеже се чудиш за Boston Merchant Financial , дали имат нещо общо с Бостън Технолоджи ....

Официално вероятно "нямат " , но и двете компании са руски ...Политиката отдавна е такава ,че където видиш МТ-платформа бъди сигурен че са забъркани руснаци ( дори Сити имат МТ4 за дребни клиенти ) ......И от тая гледна точка МТ не е създаден за печелене , а за .....доста по прозаични неща .....впрочем напълно законни ...Но това е друга тема а и в тоя форум сме за друго !
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• От вчера имам проблем - връзката с Инвестора става все по бавна ,сървара ли е натоварен или потребителите станаха много ,с другите страници нямам проблем?

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
              Джейсън,сподели позициите си днес
              Вход,стоп и лимит
              Че се чудя как да го отигравам днес ...
              От вчера съм къс , с две позиций @78 , @98 на едната стопа е на 1.3635 на другата е на 1.3650 снощи и двете са оцеляли
              Не мога да разбера защо са ви толкова близки стоповете след като постоянно ви ги събират
              Успех

Коментар

• Според мен ЕУР/УСД днес, ще си рейнджи около 3560-3610 и ще затворим около 36. Но пазарът ще си покаже, може да си ни подготвили някоя изненада.
                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Добро утро ! Успешен петък на всички !
                  Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• И днеска ли ще си рейджиме 3540 -3620
                    Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                      Ето както казах по рано днес. Ювелирно отиграване. Влизам дълго в 8.00 1,3570 стоп на 1,3540 лимит на 1.3630. Стопа перфектно ударен и сега сме към 1.3630.

Как да не побеснее човек. Инак ако не слагам стопове, няма проблеми. Ама някак си пари на задника без стоп.
                      Джейсън,сподели позициите си днес
                      Вход,стоп и лимит
                      Че се чудя как да го отигравам днес ...
                      Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                      私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Добро утро .
                        Дай боже всеки му такива сделки
                        Ама не ми се вяряа

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          добро утро
                          успех на всички

или лъже, или е голям късметлия, или има номера на твореца да се свети името му амин
                          освен това е демо сметка
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение

верно, не се сетих че те не се броят. ама ще остане ли сметка в която да ги отрази после.
                            Надали има човек в този форум, който да не е наясно за какво става въпрос Няма лошо, нека поства момчето, но имам молба скрийншотовете да са два (с един и същи час като при втория е отворен прозорец "търговия").
                            ПП Имаш ли идея защо стои графиката на доларкад, при положение, че изнесените резултати не показват интерес към нея Аз имам

Коментар

• Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнение
                              Или е губещите още не ги затворил и не са отразени в сметката.

или лъже, или е голям късметлия, или има номера на твореца да се свети името му амин
                              [/QUOTE]

верно, не се сетих че те не се броят. ама ще остане ли сметка в която да ги отрази после.
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• Или е губещите още не ги затворил и не са отразени в сметката.

или лъже, или е голям късметлия, или има номера на твореца да се свети името му амин[/QUOTE]

Коментар

Working...
                                X