Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.4
Collapse
Заключена.
X
X
-
Баба ме научи на много неща.
tnm
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеП.П. Реде нали ме разбра?
Нещо от сорта - аз смятам, че по фундамент среброто ще се вдига и си държа парите в сребро, но идва Ландлорда и ми вдига наема, но иска да му платя кеш, а не в сребро.
Идва Ландлорда и казва:
по-добре и в натура(ориз)
щото в магазина нема нищо
пък требе да се яде--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Не съм се заглеждал досега ,но сравнявайки месечните графики на златото с тая на $/франк ми прави впечатление че дъната на едното са върхове на другото
И тъй като по моя анализ- въпрос е на няколко седмици ,ако вече не сме ударили дъно в $/франк ,това да се случи .Т
Т.е да почне голям сел в златото ,сигурно и в среброто
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеЪъъъъ,приятелю,ти погледна ли часовника?
И не е нужно повече да я крепим евровалутата,щото вече я спасиха от изчезване,но е много раздута,което пречи на растежа и требе да поевтинее.Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТова е по-дългосрочно и най-вече зависи от китайското потребление и автомобилостроенето в САЩ.
Говоря за развързване на кеш в кратък период.
се гледа и то дългосрочно??????
Щото сега едва ли требе толкос много КЕШ,
щото ще развързват кисийте след 2-3 месеца
минимум, когато почне и мащабното
възстановяване на инфраструктурата и т.н.
Чекай да те поздравя !!! :
http://www.youtube.com/watch?v=gWwBSZLdE78--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеАз пък се чудя дали цената
на среброто ще падне следствие
на земетресението.
Нали е технологичен метал и
понижение на потреблението
би требело да даде понижение
в цената.......
Говоря за развързване на кеш в кратък период.
П.П. Реде нали ме разбра?
Нещо от сорта - аз смятам, че по фундамент среброто ще се вдига и си държа парите в сребро, но идва Ландлорда и ми вдига наема, но иска да му платя кеш, а не в сребро.Last edited by anon6706; 14.03.2011, 16:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеЪъъъъ,приятелю,ти погледна ли часовника?
И не е нужно повече да я крепим евровалутата,щото вече я спасиха от изчезване,но е много раздута,което пречи на растежа и требе да поевтинее.Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеДобро утро колеги ! Нека дружно подкрепим единната европейска валута !
И не е нужно повече да я крепим евровалутата,щото вече я спасиха от изчезване,но е много раздута,което пречи на растежа и требе да поевтинее.Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениезащо да не може стопа да е на 66 пипа, а целта на 7 фигури ?
Останалото е да разчиташ на късмет, че си хванал върха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПосле се чудите що ви се дразнят разни никове - Е, няма такъв ММ. Стопът ти е 66 пипа, целта на 7 фигури. А и на 99% съм сигурен, че ще затвориш на 30-40 пипа печалба, ако се случи. Ама да си го напишем това 1.22, че приказка да става.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от damiany Разгледай мнениеАз пък си мислех че съм сам и затова си трая , пък и РЕДА спря да пуща негрята ма кво да се прай
От сутринта съм селнал на 1.3939 стоп 1.4005 цел ха дано 1.22
ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕ!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеЕй ей -просто не е за вярване -покрай мачкането на $ през франка -знайни и незнайни станаха хора в Еврото
Аз пък контря сел евро 1,3962/1,3990/1,22Мамка му и евро
Аз пък си мислех че съм сам и затова си трая , пък и РЕДА спря да пуща негрята ма кво да се прай
От сутринта съм селнал на 1.3939 стоп 1.4005 цел ха дано 1.22
ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕ!!!!!!
Коментар
Коментар