IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Защото всеки вход, стоп и цел се обуславят от съответен анализ, бил той ТА или ФА. Няма как да търгуваш сериозно, когато стопът и целта ти са на коренно различни технически или фундаментални фреймове.
    Останалото е да разчиташ на късмет, че си хванал върха.
    според мен когато очаквам започване, обръщане или продължение на тренд е добра стратегия да играя с къси стопове и дълги таргети. 1:10 или 1:11 не е лошо. обратно ако очаквам започване или продължение на рейндж предпочитам да играя с близки таргети и далечни стопове. може и без стопове. просто след пробив на рейнджа затварям всички позиции.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

П.П. Реде нали ме разбра?
      Нещо от сорта - аз смятам, че по фундамент среброто ще се вдига и си държа парите в сребро, но идва Ландлорда и ми вдига наема, но иска да му платя кеш, а не в сребро.
      То може и друго да е !!!
      Идва Ландлорда и казва:
      по-добре и в натура(ориз)
      щото в магазина нема нищо
      пък требе да се яде
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Не съм се заглеждал досега ,но сравнявайки месечните графики на златото с тая на $/франк ми прави впечатление че дъната на едното са върхове на другото

И тъй като по моя анализ- въпрос е на няколко седмици ,ако вече не сме ударили дъно в $/франк ,това да се случи .Т
        Т.е да почне голям сел в златото ,сигурно и в среброто

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
          Ъъъъъ,приятелю,ти погледна ли часовника?
          И не е нужно повече да я крепим евровалутата,щото вече я спасиха от изчезване,но е много раздута,което пречи на растежа и требе да поевтинее.
          Подкрепата на 3860 издържа, а 3930 от съпротива стана подкрепа така че очаквам тест на върха и продължение на ъп тренда. Затова че си стоя бик
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Това е по-дългосрочно и най-вече зависи от китайското потребление и автомобилостроенето в САЩ.
            Говоря за развързване на кеш в кратък период.
            Това развързване на КЕШ не требе ли да
            се гледа и то дългосрочно??????
            Щото сега едва ли требе толкос много КЕШ,
            щото ще развързват кисийте след 2-3 месеца
            минимум, когато почне и мащабното
            възстановяване на инфраструктурата и т.н.
            Чекай да те поздравя !!! :
            http://www.youtube.com/watch?v=gWwBSZLdE78

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
              Аз пък се чудя дали цената
              на среброто ще падне следствие
              на земетресението.
              Нали е технологичен метал и
              понижение на потреблението
              би требело да даде понижение
              в цената.......
              Това е по-дългосрочно и най-вече зависи от китайското потребление и автомобилостроенето в САЩ.
              Говоря за развързване на кеш в кратък период.

П.П. Реде нали ме разбра?
              Нещо от сорта - аз смятам, че по фундамент среброто ще се вдига и си държа парите в сребро, но идва Ландлорда и ми вдига наема, но иска да му платя кеш, а не в сребро.
              Last edited by anon6706; 14.03.2011, 16:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                И не е нужно повече да я крепим евровалутата,щото вече я спасиха от изчезване,но е много раздута,което пречи на растежа и требе да поевтинее.
                Е, при мен е утро !
                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Аз пък се чудя дали цената
                  на среброто ще падне следствие
                  на земетресението.
                  Нали е технологичен метал и
                  понижение на потреблението
                  би требело да даде понижение
                  в цената.......

Коментар

• Аз продължавам да си дебна за корекция при среброто.
                    Има нещо, върху което се опитвам да разсъждавам - дали пък японските застрахователи и техните презастрахователи, освен в евро и долар, не са инвестирали доскоро в злато и сребро???

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                      Добро утро колеги ! Нека дружно подкрепим единната европейска валута !
                      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        защо да не може стопа да е на 66 пипа, а целта на 7 фигури ?
                        Защото всеки вход, стоп и цел се обуславят от съответен анализ, бил той ТА или ФА. Няма как да търгуваш сериозно, когато стопът и целта ти са на коренно различни технически или фундаментални фреймове.
                        Останалото е да разчиташ на късмет, че си хванал върха.

Коментар

После се чудите що ви се дразнят разни никове - Е, няма такъв ММ. Стопът ти е 66 пипа, целта на 7 фигури. А и на 99% съм сигурен, че ще затвориш на 30-40 пипа печалба, ако се случи. Ама да си го напишем това 1.22, че приказка да става.
                          защо да не може стопа да е на 66 пипа, а целта на 7 фигури ?
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Добро утро колеги ! Нека дружно подкрепим единната европейска валута !

Коментар

• Първоначално изпратено от damiany Разгледай мнение
                              Аз пък си мислех че съм сам и затова си трая , пък и РЕДА спря да пуща негрята ма кво да се прай
                              От сутринта съм селнал на 1.3939 стоп 1.4005 цел ха дано 1.22
                              ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕ!!!!!!
                              После се чудите що ви се дразнят разни никове - Е, няма такъв ММ. Стопът ти е 66 пипа, целта на 7 фигури. А и на 99% съм сигурен, че ще затвориш на 30-40 пипа печалба, ако се случи. Ама да си го напишем това 1.22, че приказка да става.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                                Ей ей -просто не е за вярване -покрай мачкането на $ през франка -знайни и незнайни станаха хора в Еврото

Аз пък контря сел евро 1,3962/1,3990/1,22 Мамка му и евро
                                Аз пък си мислех че съм сам и затова си трая , пък и РЕДА спря да пуща негрята ма кво да се прай
                                От сутринта съм селнал на 1.3939 стоп 1.4005 цел ха дано 1.22
                                ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕ!!!!!!

Коментар

Working...
                                X