Първоначално изпратено от damiany
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.4
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПосле се чудите що ви се дразнят разни никове - Е, няма такъв ММ. Стопът ти е 66 пипа, целта на 7 фигури. А и на 99% съм сигурен, че ще затвориш на 30-40 пипа печалба, ако се случи. Ама да си го напишем това 1.22, че приказка да става.Тандеме при мен ситуацията е друга ,ама не за обясняване , щото ще си го чкам това 1.22
пък ако иска и септември да излезе
Извинявай че отговарям със закъснение но не съм постоянно пред компа
Коментар
-
300 годишна крива не съм виждал,
а само някакви си 210 години
Инък е познато това вдигане на фрейма
Като те задмине цената дигаш и някак
си не ти излежда толкова зле
Има го във форекса
Хемуса май преди много време ги
правеше подобни безобразия.
Дано не бъркам , че ще се обиди--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение300 годишен хоризонт за мен е неприемлив.
По-просто да го даваме.Инвестиция в НИ(хапартамент) в София
в среден квартал, със средна квадратура тухла
дали е безрискова инвестиция??????
Целт е да се искара некои леф с
да кажем 1-2 годишен хоризонтНали съм Ъпър.
Ама като не им изнася сегашния спад на НИ и както във всички други инвестиции - вдигат фрейма до нива, при които зпочват да виждат печалба. Дори и този фрейм да е 300 годишен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеКак къде?! Нали последните 300 години осреднено са все нагоре....
По-просто да го даваме.
Инвестиция в НИ(хапартамент) в София
в среден квартал, със средна квадратура тухла
дали е безрискова инвестиция??????
Целт е да се искара некои леф с
да кажем 1-2 годишен хоризонт--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеНИ къде били безрисков актив ??????
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе случайно ти зададох въпроса.
Успееш ли да определиш кои активи в момента са "рискови", голяма пачка ще направиш. Рискът се определя по много показатели, вкл. и настоящата цена на актива, ако и на пръв поглед да ти изглежда безрисков. Като НИ например.--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнениенай-общо казано такива от които се очаква висока доходност
Успееш ли да определиш кои активи в момента са "рискови", голяма пачка ще направиш. Рискът се определя по много показатели, вкл. и настоящата цена на актива, ако и на пръв поглед да ти изглежда безрисков. Като НИ например.
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнениесърдя Ви се- що не помагате в опитите на един начинаещ кандидат фундаменталист
П.П. застрахователите нямат ли рестрикции спрямо инвестициите в рискови активи?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеспоред мен когато очаквам започване, обръщане или продължение на тренд е добра стратегия да играя с къси стопове и дълги таргети. 1:10 или 1:11 не е лошо. обратно ако очаквам започване или продължение на рейндж предпочитам да играя с близки таргети и далечни стопове. може и без стопове. просто след пробив на рейнджа затварям всички позиции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнениеред-е...стоя и си мисля, стоя и си мисля и по едно време само стояама все пак за запитам - след случилото се в япония тамошните застрахователи нема ли да им требват пари за покриване на поетия риск....та къде може да са сложени тия застрахователски пари, които предстои да се изтеглят
П.П. анон да помага също ако може и иска- що не помагате в опитите на един начинаещ кандидат фундаменталист
П.П. застрахователите нямат ли рестрикции спрямо инвестициите в рискови активи?!?The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Коментар
Коментар