If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
предполагам имаш предвид, че долар/йена първо ще реагира, когато ийлдовете в САЩ започнат да се покачват ?
Здрасти,
Историята с Иран и Израел днес обърква ийлдовете - не се разбира веднага дали се движат от риск-авършън или от инфлацията.
Гледам, че на долар/йена има едно 83, което би трябвало да издържи. Фундаментът на долара беше изцяло в негова подкрепа и така...
Ама си перкам през йената, защото дори и 83 да падне, то ще повлече евро/йена. Паунда гледам се е наточил за 1.62 и с късото гепи ще внимавам повече.
Поздрави.
Рече и отсече, сега ще те налазят тумба гневни телетъбиси. Опс, БФБ трейдъри исках да кажа
Няма рече и отсече. Пичовете са вкарали законче по силата на което максималният лост в края на деня трява да е 1/2. Интрадей може да ти отпускат повече, но в края на деня е закон))
За IB http://institutions.interactivebroke...&p=stk-default
За който иска да играе къси EUR/USD и GBP/USD - следете кога ще приключат продажбите в USD/JPY. След това ще започнат продажби на евра и паунди срещу долара. Аз за по-сигурно си ги играя през йената.
Успех.
Здрастни аннонски,
предполагам имаш предвид, че долар/йена първо ще реагира, когато ийлдовете в САЩ започнат да се покачват ?
ДАУ с обеми наполовина обичайните, а дори и след много силните данни едва катери нагоре с 2 метра в час. Американците са надушили нещо, което здраво ги плаши и сега се ослушват...
За който иска да играе къси EUR/USD и GBP/USD - следете кога ще приключат продажбите в USD/JPY. След това ще започнат продажби на евра и паунди срещу долара. Аз за по-сигурно си ги играя през йената.
Успех.
от 3480 се пазарува за 3610 ... макарче няма да бъдат така любезни да го смъкнат до там ...
успехи!!!
Не знам ама ако върхът днес е на тези нива ще има
Хемус-е, ти, който си на Небето... Понеже животът е гаден и смятам да му друсна една стограмка, нека тежкото ми пиянство и махмурлукът след това бъдат в твоя чест... Наздраве и амин!"
Късо ама бех дълъг и ядох тоягата. Сега ще покачи до 1.3630 да кажем и после може и да падне. Важното е че ми гръмна стопа сега ще иде на лимита и после един бог знае
Ето както казах по рано днес. Ювелирно отиграване. Влизам дълго в 8.00 1,3570 стоп на 1,3540 лимит на 1.3630. Стопа перфектно ударен и сега сме към 1.3630.
Как да не побеснее човек. Инак ако не слагам стопове, няма проблеми. Ама някак си пари на задника без стоп.
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар