IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    ....Може би все пак другата седмица ще напъне към 1.3860 за тест на 1.4290 ...Засега обаче е неутрал -- хава
    Снощи овърнайт финансирането от ЕЦБ е било на рекордно високо ниво - почти 20 милиарда долара. Банките са били предимно от Гърция, Ирландия, Португалия и Испания. Показателно за това че вече има непосредствени проблеми в банковите системи на тези страни!!! Остава да видим дали тези държави имат достатъчно доларови резерви - тогава евро/долар може и да иде на 1,40...

Но едва ли! По-скоро всички ще започнат да бягат от еврото и то ще се срине под 1,25 още до края на месеца!!! Златото и нефта ще получат още една инжекция и евро цените им ще надуят още повече мускули! Показателен е увеличаващият се /вече на рекордни равнища/ диференциал в цените на нефта марки Brent и WTI...
    Last edited by Forex Master; 18.02.2011, 13:45.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• SPART чадо
      много ти се чудя,
      що си му такъв фен
      на дългото Евро ????
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
        Модерасте , понеже се чудиш за Boston Merchant Financial , дали имат нещо общо с Бостън Технолоджи ....

Официално вероятно "нямат " , но и двете компании са руски ...Политиката отдавна е такава ,че където видиш МТ-платформа бъди сигурен че са забъркани руснаци ( дори Сити имат МТ4 за дребни клиенти ) ......И от тая гледна точка МТ не е създаден за печелене , а за .....доста по прозаични неща .....впрочем напълно законни ...Но това е друга тема а и в тоя форум сме за друго !
        Именно.
        Инак мазна Инвесторска статия - за поредните измамници стъпили на българския пазар

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          ...според теб дали Еврото днес ще
          го РАЗКУЛАЧАТ ??????????
          Не знам ...В началото на седмицата дискутирахме с Пенчев 1.3250 , но се видя че не стана ....Сега мъчи за нагоре , но слабичко е до момента ....За съжаление в интрадея никога не ме е имало за да ти кажа неква цифра ....Може би все пак другата седмица ще напъне към 1.3860 за тест на 1.4290 ...Засега обаче е неутрал -- хава
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• SPART я кажи според теб дали Еврото днес ще
            го РАЗКУЛАЧАТ ??????????

Коментар

• Бат Седефчо допълвам последния си поста към тебе .....

Не бързай да се включваш с обяснения и разяснения ! Знам че го правиш напълно безкористно и добронамерено , но пък и аз преследвам собственни цели и когато включа мелачката случайните жертви не са изключени .......

Между другото имам един въпрос към тебе , но все още не съм го формулирал кратко и разбираемо ....Даже мислех да ти вадя темата за"Психично и Лично " , но вероятно ще се въздържа от публична дискусия за да не отваряме очите на слепите ....

Сигурно ще ползвам тукашните ЛС-та

Коментар

• Между другото ПАМУКА
                даде разкошен предварителн
                сигнал за надолето в
                Евро>Долар !!!!
                Кой гледал се е уял

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
                  П.С bgg_red не те разбрах............това със 100-е процента успеваемост.
                  Кво са прайш на неразбрал
                  Ти 8% казваш си загубил,
                  пък хората на 100% успеваймост !!!
                  Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    напълно вярно. забелязъл съм че като сложа стопа на сто пипса го удря десет пъти по рядко отколкото ако го сложа на десет пипса.
                    Хе, хе, хареса ми Но все пак, ако трябва да сме прецизни, точната приказка би трябвало да е: " ... забелязъл съм, че като сложа стопа на 82 пипа го удря десет пъти по рядко, отколкото ако го сложа на десет пипа "
                    (при условен спред от 2 пипа)

Коментар

• Фнимателно с ресурсните валути.
                      08:53. Президентът на централната банка на Япония -Ши_ракава заяви, че на предстоящата среща на Г-20 през почивните дни ще се обсъждат цените на ресурсите, което създава риск от закриващи операции в ресурсни валути в навечерието на форума(АФ)

Коментар

• Първоначално изпратено от damiany Разгледай мнение
                        От вчера съм къс , с две позиций @78 , @98 на едната стопа е на 1.3635 на другата е на 1.3650 снощи и двете са оцеляли
                        Не мога да разбера защо са ви толкова близки стоповете след като постоянно ви ги събират
                        Успех
                        напълно вярно. забелязъл съм че като сложа стопа на сто пипса го удря десет пъти по рядко отколкото ако го сложа на десет пипса.
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
                          SPART гледай какво нещо нещо е случайноста................нещо много често почнахме да си засичаме постовете по време

Някой ще вземe да предложи конспирация, че това са 2-а никнейма на един човек

Поздрави !
                          Аз имам съмнения, че някои колеги са шизофреници междудругото. И то даже единият имам съмнения, че е с три ника и се подвизава и като три различни личности
                          Въобще пазара не прощава

Spart , ти остави че темата не била за това, кажи си идеите, а ние ще преценим
                          Кажи за руснаците сега и метата и защо java-та е професионална
                          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• СПАРТЕ ...края .... еррор, еррор

Ей-Бат-Седевчо на живо гледах "ривър ефекта"
                            http://www.youtube.com/watch?v=4B9St...eature=related .... малко за релакс.

Коментар

• Бат Седефчо , АОО ( Агентурно -Оперативната Обстановка ) никога не се повтаря ...просто спецификата й има некои сходства !

Сигурен съм че ме разбираш !

Наздраве -- с кафе и Трепач !

Коментар

• SPART гледай какво нещо нещо е случайноста................нещо много често почнахме да си засичаме постовете по време

Някой ще вземe да предложи конспирация, че това са 2-а никнейма на един човек

Поздрави !
                                Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

Working...
                                X