Първоначално изпратено от bgg_red
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.4
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеЕтито да идва !!!!!
Много се нажижиха страстите
Ето нещо красиво !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=RlFKmspMd_w
Що и ти и много други като оня със смешната анимационна фигурка не спирате да зовете модератора, когато ви изнася на вас? Вие за някакви сол-ташаци ли се изживявате?
Човека /ТАТО/ му е написал на дребния, че не може да прави прогнози за тренда, което си е чист факт, както на мен се нервите, когато казвам че никой на форекс не може да изкара /и не може да ми докаже, че може/ повече от 10лв., а вие вече съдите човека. Защо го съдите, може би защото джобовете са празни?
..............
Що се отнася до шамари, аз ГОЛЕМИ ги раздавам, ако има поръчки.........Last edited by LANDLORD 31; 12.03.2011, 20:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение......
Правя ти остра забележка
.......
шибни му един шамар
Коментар
-
Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнениеТе от кръцкане го докараха до тоз хал, не е от добро!
Абе ти нали беше умрял, какво се разписал по никое време
ПП: Никове за смяна дал Господ! Щом трябва.аз По неколко живота имам а по мою време по казаните пенсионерите не бъркаха даже сиганите не бъркаха а таквиз кат тебе у Белене умираха
и да се извиниш на Стамбата той е нужен тука според мен вий другите кво мълчите бре мушмороци не го ли щете Стамбата ?Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеСлед малко ще те кръцнатТАТОвото и пак ше сменяш ника
направо се оля
Тука нема ли контрол?
Образ ти го обърна форума на Кенеф с простащините ти .Никво възспитание пууууууу Толкоз редко влизам тук и то да видя нещо смислено и само простотии се ръсят егати форума ама кво се ядосвам простотията в БГ нема граници Как ше ви барне ТАТО след някой друг месец немате си и представа
Модеребов накъде е ойрото спрямо долара в понеделнишко кво ше каиш ?Или да не те питам таквиз сложни работи
Убаво ти рече Стамбето ама нейсе РЕД как е на Етито телефона да го кръцне тоз КАРУЦАР дет викаш?че лази по нервите
Те от кръцкане го докараха до тоз хал, не е от добро!
Абе ти нали беше умрял, какво се разписал по никое време
ПП: Никове за смяна дал Господ! Щом трябва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнениеСакън бре НАИВНИК, заредих 2 бири тоя следобед навънка
Ама втори пеераз като ГоДима няма да оставя жив тука.ТАТОвото и пак ше сменяш ника
направо се оля
Тука нема ли контрол?
Образ ти го обърна форума на Кенеф с простащините ти .Никво възспитание пууууууу Толкоз редко влизам тук и то да видя нещо смислено и само простотии се ръсят егати форума ама кво се ядосвам простотията в БГ нема граници Как ше ви барне ТАТО след някой друг месец немате си и представа
Модеребов накъде е ойрото спрямо долара в понеделнишко кво ше каиш ?Или да не те питам таквиз сложни работи
Убаво ти рече Стамбето ама нейсе РЕД как е на Етито телефона да го кръцне тоз КАРУЦАР дет викаш?че лази по нервите
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнениеДобро ви утро
Това подчертаното не беше ли някаква гозба която се сервира гореща със повече магданоз ?
Поздрави !"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе знам, аз съм гост тук и не смея да давам мнения за хората. Гледам какво пише Стамбата, Опитвам да се науча. До преди 5-6 месеца гледах форекса само във връзка с търговията ми с акции. Интересното е че спорът между вас възникна не заради форекс, а заради реакторите
Както и да е, редовната заблуда на пазара че ако можеш да прогнозираш - може да търгуваш ... безполезно, особено без тайминг. Всеки кретен може да пусне произволна прогноза и шанса тя все някога да се сбъдне е достатъчно голям.
Коментар
-
Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнениеСакън бре НАИВНИК, заредих 2 бири тоя следобед навънка
Ама втори пеераз като ГоДима няма да оставя жив тука.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеEeeeeй кво правите ве пичове. Баси временцето беше днес навън, а вие седите тук и се петелите
Ама втори пеераз като ГоДима няма да оставя жив тука.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение100 процента е забил няколко акаунтчетаТо пък модеребов що па не се скриеш некъде бре Стамбето поне дава некви прогнози Ти отде се излюпи да даваш акъли пууууууу голем умник си . Аз си знам търговийката и не ми пука другите дълги ли къси ли ще ръгат ама Стамбата има смелоста да ги пуска тук и е полезен много пъти .Някои неща ги вижда преди мене и каките му вършат страхотна работа а ти с кво си полезен тука бре умнико ?
Що умрех аз тъй щеше да те подредя преди 25 г. че щеше да забравиш и името си Кавалите кат теб изгониха Анона и другите дето помагаха сега ке изгоните и малкото дето са полезни тука .Не сте за демокрация вий требе тояга за таквиз кат теб
Ми да не си умирал, не съм те тепал аз
Уикенда трейдинг нЕма, не знаеше ли....
ПП: Темата не е прогнози и килими - от прогнози ФАЙДА НЯМА. Ако имаше - сичкото анализатор щеше да е богаташ, а не да лиже мъдьете на трейдърите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от geroya Разгледай мнениемодко нещо мноо си се изнервил бре спокойнонервен тредър равно на фалит ,илимай вече си издухал акаунтчето
То пък модеребов що па не се скриеш некъде бре Стамбето поне дава некви прогнози Ти отде се излюпи да даваш акъли пууууууу голем умник си . Аз си знам търговийката и не ми пука другите дълги ли къси ли ще ръгат ама Стамбата има смелоста да ги пуска тук и е полезен много пъти .Някои неща ги вижда преди мене и каките му вършат страхотна работа а ти с кво си полезен тука бре умнико ?
Що умрех аз тъй щеше да те подредя преди 25 г. че щеше да забравиш и името си Кавалите кат теб изгониха Анона и другите дето помагаха сега ке изгоните и малкото дето са полезни тука .Не сте за демокрация вий требе тояга за таквиз кат теб
Last edited by ТАТО; 12.03.2011, 18:11.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
Коментар