IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    добро утро
    успех на всички

вилня тука вчера едно пиуе без мозък. псува като каруцар. каза че еди кой си бил някой друг и искаше да ни изтрият сичките дето псуваме юнашки.

като гледам графиката на евро/долар ми се струва че в близките няколко дни ще направи шип над 1.3880, след което ще се върне и еврото ще пада поне за известно време.
    Бат Бойко още в сутришния блок в 6 часа поздравява с "добър ден" , а ти в 9.01 казваш добро утро. Айде не с рога

Коментар

• добро утро
      успех на всички

вилня тука вчера едно пиуе без мозък. псува като каруцар. каза че еди кой си бил някой друг и искаше да ни изтрият сичките дето псуваме юнашки.

като гледам графиката на евро/долар ми се струва че в близките няколко дни ще направи шип над 1.3880, след което ще се върне и еврото ще пада поне за известно време.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• К'о шъ рече туй?
        08:14. Обемът на късите позиции в долари е спаднал до 28,4 млрд. долара за седмицата към 15 февруари спрямо 31,4 млрд. долара през предишната седмица. Размерът на късите позиции в долари остава на исторически високи нива -IMM
        Last edited by 4un4o; 21.02.2011, 08:58.

Коментар

• Добро утро ! Начешахте ли си езиците вече?
          Сега по курсо е/д ,тъй като обичам понеделнишки да почвам с успешна сделка ,ще затворя късите от 3680 на +10 въпреки ,че е против волята ми ,но мисля че тази седмица ще може да се влезе пак от 3700 или 3737 , ще видиме .Успех на всички и без поздрави преди 22.00 часа
          Анализи EUR/USD

Коментар

• Аз гледам и се чудя, дали нарочно оспамват в знак на протест. Но гледам получава се. . Седя си отстрани, и се забавлявам

Коментар

• Добрю ютрю
              Вилняли сте яко дзверове
              и сте оцвъкъли всичко.
              Гадове !!!
              Успешен ден на всички ХОРА !!! )
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                Модераторе,къде си тука трябва да пуснеш водата на едни никове.

Ето пак,ти да не би да разбираш от елемнтарна математика,че и чак препоръчваш.Пак старата грешка.
                То вече станахте за смях тука няколко ника.
                И само да съм чул да говорите за търговия...... смешки...
                Така така, викай Неволята да ти смени памперса сега
                Нали щеше скрийншоти да пускаш, посерко хвъркат

Коментар

• Модераторе,къде си тука трябва да пуснеш водата на едни никове.

Ето пак,ти да не би да разбираш от елемнтарна математика,че и чак препоръчваш.Пак старата грешка.
                  То вече станахте за смях тука няколко ника.
                  И само да съм чул да говорите за търговия...... смешки...
                  Last edited by SoKoLoV; 21.02.2011, 01:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
                    Ей много сте кирливи....ужас.
                    Последното ти изречение го подкрепи с скрииншот,иначе си остава от болната ти фантазия.Не се закачай да не пускам снимката,че ще се чудиш от къде ти е дошло...
                    Джурльо, иди в гимназия да понаучиш елементарна математика
                    Какво ще пускаш ве смотан, я се скрий отдето си изпълзял че ще станеш за смях ей-сегинка тука

Коментар

• Първоначално изпратено от moderast Разгледай мнение
                      Искам скрийншот от моята клиентска сметка пиуе проскубано - що да не искам
                      Дай ся тука на Петъра сичките кирливи ризки, ела ми ела

ПП: Специално за БФБ хюмнетата с 40% ъп - след 80% даун мое си го сметнете сами какъв УЙ ви е влязъл - все още сте на 70+% под равнището на лайната - и лапате ли лапате
                      Е разправям им и аз че докато Мастера лапа тлъсти лихви, те лапат тлъст х.. уй.
                      Същия тлъстак който отвреме-навреме ги полазва в кафевия салон...

Ама подскачат като ужилени.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
                        Петъре,това ти е конкуренция,менторство от нов тип като социален модел изглежда с аватар на алл..аххах.Това ще продава няма как..
                        А ето пак подценяваш хората това ти е много голяма грешка.
                        И да пожелавам ти на демото да си със същата психика като на реална.Кога обаче...на клиентски сметки а...
                        Искаш ли скрииншот на твоя клиентска сметка занулена за нула време.
                        Много ти е голяма устата,нямаше да го правя,ама ме изпревари... това също не е малка грешка...

Спарте,откакто на бфб порфейла ми скочи с 40% от Нова година насам,няма какво да говорите за БФБ-ейци,а си гледайте демотата.
                        Нищо може и да научите нещо,майтап да става.
                        Искам скрийншот от моята клиентска сметка пиуе проскубано - що да не искам
                        Дай ся тука на Петъра сичките кирливи ризки, ела ми ела

ПП: Специално за БФБ хюмнетата с 40% ъп - след 80% даун мое си го сметнете сами какъв УЙ ви е влязъл - все още сте на 70+% под равнището на лайната - и лапате ли лапате

Коментар

• Комарджи ти си виновен сам си призна без никой да те пита , а и допусна груба грешка с ударението ....И сега ми говориш за вицове ...

Ако беше запазил нещата в стария им вид нямаше да има никви проблеми форевър . Но то и сега няма никакви , освен едното скимтене от страна на бефебейците ....Тя нашата че е трудна е верно ,но пък тяхната е 100-кратно по-- трудна ...Знам ги че реално, никой от тях и една стинка към дата днешна , не е изкарал ( като теглиш чертата от 2008 досега ) ,въпреки че твърдят друго . Но въпреки това много рядко си позволявам да ги дъвча и то само в "оптимизма " .

За това че съм дърт , си прав ..... но не съвсем . Щом още мога да ловя дивергенции не само по графиките Пък и техническия анализ е добре да се прилага навсякъде ---- а не само в търговията ....Айде , лека !
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                            Соколов,
                            при тебе пътя явно е бил доста дълъг и видимо си още в началото му.
                            .... айде обратно при БФБ галфоните.
                            Сокито нема го обиждаш, он на реал пука кат на демо
                            Коз коз и две пики метър - айде доливай пак при борсовия посредник че свършиа парете!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                              На сичкото отгоре ако и доларът тръгне да поскъпва,което обикновено става по време на война,у нашият скъп роден ЕС ще настъпи една красива зашеметяваща стагфлация.
                              Кой тоз нашия ве Пенчев, у Бугарията стагфлация да искаш - от 2010-та насам

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                Ехеее , Боко ти ме закопа !

Що си ми гепнал аватара от фрийзоната ....Сигурен съм че никой от тукашните не знае кой е тоя дето си го сложил !

П>С : Наистина е голям и достоен за уважение човек

EDIT Ама ти и графиката ми си откраднал пак оттам ....Чак сега я видях , но вече не е актуална
                                Те на тебе сичките са ти големи и достойни, мамицата им

Коментар

Working...
                                X