If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
вилня тука вчера едно пиуе без мозък. псува като каруцар. каза че еди кой си бил някой друг и искаше да ни изтрият сичките дето псуваме юнашки.
като гледам графиката на евро/долар ми се струва че в близките няколко дни ще направи шип над 1.3880, след което ще се върне и еврото ще пада поне за известно време.
Бат Бойко още в сутришния блок в 6 часа поздравява с "добър ден" , а ти в 9.01 казваш добро утро. Айде не с рога
вилня тука вчера едно пиуе без мозък. псува като каруцар. каза че еди кой си бил някой друг и искаше да ни изтрият сичките дето псуваме юнашки.
като гледам графиката на евро/долар ми се струва че в близките няколко дни ще направи шип над 1.3880, след което ще се върне и еврото ще пада поне за известно време.
К'о шъ рече туй?
08:14. Обемът на късите позиции в долари е спаднал до 28,4 млрд. долара за седмицата към 15 февруари спрямо 31,4 млрд. долара през предишната седмица. Размерът на късите позиции в долари остава на исторически високи нива -IMM
Добро утро ! Начешахте ли си езиците вече?
Сега по курсо е/д ,тъй като обичам понеделнишки да почвам с успешна сделка ,ще затворя късите от 3680 на +10 въпреки ,че е против волята ми ,но мисля че тази седмица ще може да се влезе пак от 3700 или 3737 , ще видиме .Успех на всички и без поздрави преди 22.00 часа
Модераторе,къде си тука трябва да пуснеш водата на едни никове.
Ето пак,ти да не би да разбираш от елемнтарна математика,че и чак препоръчваш.Пак старата грешка.
То вече станахте за смях тука няколко ника.
И само да съм чул да говорите за търговия...... смешки...
Така така, викай Неволята да ти смени памперса сега
Нали щеше скрийншоти да пускаш, посерко хвъркат
Коментар
SoKoLoV
Модераторе,къде си тука трябва да пуснеш водата на едни никове.
Ето пак,ти да не би да разбираш от елемнтарна математика,че и чак препоръчваш.Пак старата грешка.
То вече станахте за смях тука няколко ника.
И само да съм чул да говорите за търговия...... смешки...
Ей много сте кирливи....ужас.
Последното ти изречение го подкрепи с скрииншот,иначе си остава от болната ти фантазия.Не се закачай да не пускам снимката,че ще се чудиш от къде ти е дошло...
Джурльо, иди в гимназия да понаучиш елементарна математика
Какво ще пускаш ве смотан, я се скрий отдето си изпълзял че ще станеш за смях ей-сегинка тука
Искам скрийншот от моята клиентска сметка пиуе проскубано - що да не искам
Дай ся тука на Петъра сичките кирливи ризки, ела ми ела
ПП: Специално за БФБ хюмнетата с 40% ъп - след 80% даун мое си го сметнете сами какъв УЙ ви е влязъл - все още сте на 70+% под равнището на лайната - и лапате ли лапате
Е разправям им и аз че докато Мастера лапа тлъсти лихви, те лапат тлъст х.. уй.
Същия тлъстак който отвреме-навреме ги полазва в кафевия салон...
Петъре,това ти е конкуренция,менторство от нов тип като социален модел изглежда с аватар на алл..аххах.Това ще продава няма как..
А ето пак подценяваш хората това ти е много голяма грешка.
И да пожелавам ти на демото да си със същата психика като на реална.Кога обаче...на клиентски сметки а...
Искаш ли скрииншот на твоя клиентска сметка занулена за нула време.
Много ти е голяма устата,нямаше да го правя,ама ме изпревари... това също не е малка грешка...
Спарте,откакто на бфб порфейла ми скочи с 40% от Нова година насам,няма какво да говорите за БФБ-ейци,а си гледайте демотата.
Нищо може и да научите нещо,майтап да става.
Искам скрийншот от моята клиентска сметка пиуе проскубано - що да не искам
Дай ся тука на Петъра сичките кирливи ризки, ела ми ела
ПП: Специално за БФБ хюмнетата с 40% ъп - след 80% даун мое си го сметнете сами какъв УЙ ви е влязъл - все още сте на 70+% под равнището на лайната - и лапате ли лапате
Комарджи ти си виновен сам си призна без никой да те пита , а и допусна груба грешка с ударението ....И сега ми говориш за вицове ...
Ако беше запазил нещата в стария им вид нямаше да има никви проблеми форевър . Но то и сега няма никакви , освен едното скимтене от страна на бефебейците ....Тя нашата че е трудна е верно ,но пък тяхната е 100-кратно по-- трудна ...Знам ги че реално, никой от тях и една стинка към дата днешна , не е изкарал ( като теглиш чертата от 2008 досега ) ,въпреки че твърдят друго . Но въпреки това много рядко си позволявам да ги дъвча и то само в "оптимизма " .
За това че съм дърт , си прав ..... но не съвсем . Щом още мога да ловя дивергенции не само по графиките Пък и техническия анализ е добре да се прилага навсякъде ---- а не само в търговията ....Айде , лека !
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
На сичкото отгоре ако и доларът тръгне да поскъпва,което обикновено става по време на война,у нашият скъп роден ЕС ще настъпи една красива зашеметяваща стагфлация.
Кой тоз нашия ве Пенчев, у Бугарията стагфлация да искаш - от 2010-та насам
Коментар