IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Погледни от философската страна !!!!
    не е лошо но малко съм изморен и без малко да изпадна в транс.

а ти пък погледни от другата страна .... отдругата

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
      Добрутро!...
      ....
      Добрутро ! Виждам положително развитие след като си преспал Дотук признаваш за Анонимен Комарджия ,Факушка ,Гаки .....

Остават още 2 - а Бокогега и Ландлорд 31

Хелена със синята рокличка от аватара подобен на Факушка , можеш да я пропуснеш ...Тя има 4 поста и няма да я броим в сметката ....

И така Комарджи за последната половин година имаш постове с всички никове наполовината на постовете на Реда --- само тука в инвестора !

Навремето имаше лаф -- >> който не ставаше за даскал , го правеха милиционер , а непригодните милиционери --- калесваха за пожарникари ....

Радвам се че си намерил призванието си --както и сам призна преди време ,пишейки като Лендлорд 31.....Жалко обаче за Маранди--много "тояги " незаслужени отнесе момчето от темата за имотките
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
        Добрутро!
        Реде, докато сърбам кавето, с туй парче ме караш да се усещам, като на афтърпарти бре.
        КОМЪРДЖИ кво му е лошо на парчето бря ????
        Погледни от философската страна !!!!
        Last edited by bgg_red; 21.02.2011, 11:15.
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• " Та някой си бай онзи се разсърдил и няма да ни дава анализите си та да ги коментираме(оплюваме) във форума"

4un4o
          Развесели ме

Съжалявам, че толкова лично прие поста ми за това, че според мен на форума му липса "добро държане" и креативност. Колкото до "та да ги коментираме(оплюваме) във форума", предполагам, че това е една от основните причини, поради които анализи във форума почти няма(има вход, стоп и евентуално изход-но това не са анализи). Както и да е. Жив и здрав . Не съм се включил с цел заяждане. Добронамерен съм. И един виц за добро настроение:" Младеж се увлякъл по форекс. Родителите му викат лекар :" Трябва да го лекуваме !"..." Как ?"..." Традиционно : цигари, алкохол, момичета."

Коментар

Добрутро!
            Реде, докато сърбам кавето, с туй парче ме караш да се усещам, като на афтърпарти бре.

Коментар

Фалшиви пробиви има
              откак го има пазара !!!!!
              http://www.youtube.com/watch?v=02BUCVBHSKw
              Така е но в последната година броят им е нарастнал драстично. Някой го обясняват с навлизането на пазара на голям брой програмни продукти за трейд на големи банки и програмно осигуряване за постигане на фалшиви пробиви за да стане "тотото " истинско.
              Та някой си бай онзи се разсърдил и няма да ни дава анализите си та да ги коментираме(оплюваме) във форума. Ха-Ха
              Last edited by 4un4o; 21.02.2011, 11:03.

Коментар

• Фалшиви пробиви има
                откак го има пазара !!!!!
                http://www.youtube.com/watch?v=02BUCVBHSKw

Коментар

Да е затруднено
                  да е затруднено
                  колко да е затруднено
                  Става въпрос за множеството фалшиви пробиви напоследък, които затрудняват както Фа така и ТА и причината за увеличаване на броя им спрямо предишни години.
                  Естествено това не оказва влияние на моята стратегия за скалпиране която изградих благодарение на информация от точно този форум.
                  П.П Както съм писал и друг път, много участници във форума не умеят да отсяват зърното от плявата, и още по малко да четат между редовете.
                  СЪС СНИЗХОЖДЕНИЕ; На калпавия водолаз водораслите му пречат!

10:13. Доларът поскъпна към основните валути в понеделник от разширяване на напрежението в Средния Изток и Северна Африка. Индексът на долара поскъпна до 77,632 от информацията, че Иран е получил разрешение от Египет да изпрати военни кораби през Суецкия Канал, което ще означава, че Иран ще плува край бреговете на Израел за пръв път от иранската революция през 1979 г.http://www.marketwatch.com/story/dol...are-2011-02-21
                  Last edited by 4un4o; 21.02.2011, 10:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                    Благодаря за снизхождението! Виждам ,че летиш много на
                    високо!
                    Препоръчвам, ти да почетеш малко повече информация в какво затруднено положение са в момента както ФА така и ТА и да не се правиш на по-голям светец от Папата.
                    Да е затруднено
                    да е затруднено
                    колко да е затруднено

Коментар

• Първоначално изпратено от btn Разгледай мнение
                      4un4o (усмивката е снизходителна)
                      Благодаря за снизхождението! Виждам ,че летиш много на
                      високо!
                      Препоръчвам, ти да почетеш малко повече информация в какво затруднено положение са в момента както ФА така и ТА (да проумееш каква е причината) и да не се правиш на по-голям светец от Папата.
                      Last edited by 4un4o; 21.02.2011, 10:05.

Коментар

• 4un4o (усмивката е снизходителна)

Коментар

• Първоначално изпратено от btn Разгледай мнение
                          Все се надявах ценните неща във форума да станат повече от простащината, но явно ще си остана с надеждата. Трудно ми е да ви разбера голяма част от присъстващите. Когато се регнах, мислих да пускам анализите и сделките си, но не виждам смисъл. Тук няма и 5-10% обсъждане. Пожелавам успешни сделки на хората, които търгуват.
                          Много просташки ми прозвуча това изказване. Тук можеш да намериш всякаква информация, и анализи, и коментари, и важни новини. Само трябва да можеш да мислиш, Ако ли не ще те запиша в моя кръжок под надслов "Мразим да мислим"
                          Last edited by 4un4o; 21.02.2011, 09:43.

Коментар

• Все се надявах ценните неща във форума да станат повече от простащината, но явно ще си остана с надеждата. Трудно ми е да ви разбера голяма част от присъстващите. Когато се регнах, мислих да пускам анализите и сделките си, но не виждам смисъл. Тук няма и 5-10% обсъждане. Пожелавам успешни сделки на хората, които търгуват.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              какво??? пулитика!!!!??? сутрин!!!!??? на гладно!!!???

с най голямо удоволствие
                              Е, виж пулитиката как напрай 30 пипса с два лаф моабета

09:12. EUR-USD се отблъсна от подкрепата в 1,3650 и се покачи до 1,3690 след изказването на германското министерство, че приходите от данъци и такси през 2011 г. се очаква да се увеличат с 11 %, а БВП ще се увеличи над очакванията.(АФ)
                              Last edited by 4un4o; 21.02.2011, 09:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                                Бат Бойко още в сутришния блок в 6 часа поздравява с "добър ден" , а ти в 9.01 казваш добро утро. Айде не с рога
                                какво??? пулитика!!!!??? сутрин!!!!??? на гладно!!!???

с най голямо удоволствие
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X