If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аноне, четох някъде и , че много от инвеститорите предпочитат да инвестират в американски активи при тези събития в Африка
Ето и едно потвърждение:
12:42. Индексите в Европа спадат от ескалация на напрежението в Либия.Най-голям спад регистрират акциите на OMV и RBS. Петролът продължава да поскъпва(АФ)
Дали докато тези събития продължават валутите убежища няма да поскъпват? Йената е на път, пробие ли 82 .90 .
Благодаря! Не смяташ ли че ще има голяма бежанска вълна към Европа, което може да окаже негатовен ефект в/у икономиката и.?
Дългосрочно може би ще повлияе негативно на трудовия пазар, но едва ли ще има пряко влияние в близките няколко месеца. Първо ще има лагери, после опити за връщането им и ако всичко това се окаже безуспешно, може да се стигне до опити за интегрирането им в ЕС. Далечни неща са...
Аз ще ти кажа как действа риска в момента.
Горе не са направили правилно връзката.
Проблемите в Либия са както негативни, така и позитивни за еврото. Негативните са финансови - Либия е най-големият единичен акционер в Уникредит, европейски банки са й кредитори. До тук сме с негативите. Позитивни - поскъпва нефта, а ЕЦБ твърди, че е готова при продължаваща инфлация да вдига лихвите, а поскъпващ нефт ще повишава инфлацията и докато нямаме проблеми с дълговете на периферията в Еврозонта, лихвените диференциали ще са в полза на еврото пред долара. Почти същото е и за паунда.
Проблеми Иран - Израел. Този риск е негативен за долара. Предполага се, че при конфикт м/у Иран и Израел, САЩ ще бъдат въвлечени в него, а това ще е негативно за долара, отделно ще поскъпва нефта, а това води до горната точка за еврото. Също при въвличане на САЩ в такъв конфликт, ще започне повишаване на вероятността от терористичен акт на американска територия, което още повече отлага повишаване на лихви от ФЕД.
Горе-долу са така нещата.
Успех.
Благодаря! Не смяташ ли че ще има голяма бежанска вълна към Европа, което може да окаже негатовен ефект в/у икономиката и.? Четох някъде и , че много от инвеститорите предпочитат да инвестират в американски активи при тези събития в Африка.
11:50. Еврото се отби от върха в 1,3708, основните валути поскъпнаха към долара, след като Ройтерс предаде, че в Триполи гори правителствено учреждение. Според министърът на външните работи на Испания, ЕС готви евакуация на европейски граждани от Либия (АФ)
Намя го Злобния да каже сега нещо важно за риска!
Аз ще ти кажа как действа риска в момента.
Горе не са направили правилно връзката.
Проблемите в Либия са както негативни, така и позитивни за еврото. Негативните са финансови - Либия е най-големият единичен акционер в Уникредит, европейски банки са й кредитори. До тук сме с негативите. Позитивни - поскъпва нефта, а ЕЦБ твърди, че е готова при продължаваща инфлация да вдига лихвите, а поскъпващ нефт ще повишава инфлацията и докато нямаме проблеми с дълговете на периферията в Еврозонта, лихвените диференциали ще са в полза на еврото пред долара. Почти същото е и за паунда.
Проблеми Иран - Израел. Този риск е негативен за долара. Предполага се, че при конфликт м/у Иран и Израел, САЩ ще бъдат въвлечени в него, а това ще е негативно за долара, отделно ще поскъпва нефта, а това води до горната точка за еврото. Също при въвличане на САЩ в такъв конфликт, ще започне повишаване на вероятността от терористичен акт на американска територия, което още повече отлага повишаване на лихви от ФЕД.
11:50. Еврото се отби от върха в 1,3708, основните валути поскъпнаха към долара, след като Ройтерс предаде, че в Триполи гори правителствено учреждение. Според министърът на външните работи на Испания, ЕС готви евакуация на европейски граждани от Либия (АФ)
Намя го Злобния да каже сега нещо важно за риска!
A ами "п..раст" и "мечо биков"...
Тия никове на кои са...
Те станаха 5 ника...и всичките от завист и от депресията от фалитите,хаах знаех си...
И модераторите,са го оставили,ами хитри са много мнения и кликвания..Инвесторе спечелихте ли много от такива никове???? ахах
пиУе
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
SoKoLoV
A ами "п..раст" и "мечо биков"...
Тия никове на кои са...
Те станаха 5 ника...и всичките от завист и от депресията от фалитите,хаах знаех си...
И модераторите,са го оставили,ами хитри са много мнения и кликвания..Инвесторе спечелихте ли много от такива никове???? ахах
Добрутро ! Виждам положително развитие след като си преспал Дотук признаваш за Анонимен Комарджия ,Факушка ,Гаки .....
Остават още 2 - а Бокогега и Ландлорд 31
Хелена със синята рокличка от аватара подобен на Факушка , можеш да я пропуснеш ...Тя има 4 поста и няма да я броим в сметката ....
И така Комарджи за последната половин година имаш постове с всички никове наполовината на постовете на Реда --- само тука в инвестора !
Навремето имаше лаф -- >> който не ставаше за даскал , го правеха милиционер , а непригодните милиционери --- калесваха за пожарникари ....
Радвам се че си намерил призванието си --както и сам призна преди време ,пишейки като Лендлорд 31.....Жалко обаче за Маранди--много "тояги " незаслужени отнесе момчето от темата за имотките
SPART пак ни вкара в поредната конспирация !!!!!!
Това инфо от къде го имаш ????
Дай някакво доказателство и ако
всичко звучи достоверно КОМЪРДЖИТО
ще бъде публично
РАЗКУЛАЧЕН и РАЗКАЗАЧЕН
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
" Добронамерен съм. И един виц за добро настроение:" Младеж се увлякъл по форекс. Родителите му викат лекар :" Трябва да го лекуваме !"..." Как ?"..." Традиционно : цигари, алкохол, момичета."
евалла още веднъж. първия път когато фалирах не се отказах а спрях да пия. след фтория фалит пак не се отказах а започнах да спортувам. Здравето е по важно от парите. Ама толкоз, нямам намерение да фалирам трети път защото момичетата са хубаво нещо.
чунчо е прав за форума. свободен форум е. има както много простащина (част от която съм и аз) така и много полезна информация за всички категории читатели и графомани - от новобранци до опитни трейдъри.
СПАРТЕ,
аз пък мислех, че се сети в момента, като ни нареди в редица "комарджия-гларус-комарджия -гларус" ..... но то пък май дивергенциятата при теб от ония троните и четворните.
" Та някой си бай онзи се разсърдил и няма да ни дава анализите си та да ги коментираме(оплюваме) във форума"
4un4o
Развесели ме
Съжалявам, че толкова лично прие поста ми за това, че според мен на форума му липса "добро държане" и креативност. Колкото до "та да ги коментираме(оплюваме) във форума", предполагам, че това е една от основните причини, поради които анализи във форума почти няма(има вход, стоп и евентуално изход-но това не са анализи). Както и да е. Жив и здрав . Не съм се включил с цел заяждане. Добронамерен съм. И един виц за добро настроение:" Младеж се увлякъл по форекс. Родителите му викат лекар :" Трябва да го лекуваме !"..." Как ?"..." Традиционно : цигари, алкохол, момичета."
Изобщо не ми пука за да го приемам лично.
В този форум пишат както много по-умни и интелигентни хора от мен, така и доста по-глупави от теб. Ако искаш да си избиваш комплексите като даваш оценка на форумите това си е твой проблем. Като не ти харесва недей да пишеш тук, Но никой не ти иска мнението какъв е форума.За информация-това е най популярния форум за форекс. Виж колко участници има и колко хиляди поста откакто е създаден. Виж по долу за плявата... плява.... пляв....
Коментар