IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
    Плеймене
    пиша бавно
    става въпрос за цитат от друга тема, който ми направи впечатление и го пуснах тук.
    Ааааа аха, е тогаз най-покорно прося извинение!!
    Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Плеймене
      пиша бавно
      става въпрос за цитат от друга тема, който ми направи впечатление и го пуснах тук.

пп стига бе Руки за втори път сходен пост по едно и също време. Ще побързам да кажа, че от зодията, че СПАРТ само това чака
      Last edited by anonimen komardjia; 21.02.2011, 21:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
        Аз за милки въобще не искам да изпадам в глупави говорения.500М притежава сър Елтон Джон ,а той е един от най -богатите в бранша....Представям си го как се пули с цайсите и редките зъби ,без перуката в Инвестора...Айде ,даго кажем изтърва се комърджито ..Да го забравим
        комарджията се бъзика
        цитира един друг юнак от темата за оптимизма на бъ фъф бъ-то
        май спеко беше не ми се рови сега в онази безумна тема
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• .....
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
            ми така кажи бе реде
            дълга @ 77-78 стоп 71
            целите трябва да са ти ясни
            Крадлива мижитурка
            последвах те !!!!
            Стоп 711
            лимит 888
            А да тъ видя
            Макар , че умрела работа е пазара
            в момента
            П.П>Трите ми зсмиии ми са се почти
            сабрали на 5 минутна и може да захапят де....
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

айде,
              какви "конспирации", какво "замазване" с "гюловица" .... и каво общо имат "малките деца" с това
              .... СПРЕТЕ АЛКОХОЛА
              как ше спирам алкохола бе?

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                милки плеймене милки , не хилки
                Аз за милки въобще не искам да изпадам в глупави говорения.500М притежава сър Елтон Джон ,а той е един от най -богатите в бранша....Представям си го как се пули с цайсите и редките зъби ,без перуката в Инвестора...Айде ,даго кажем изтърва се комърджито ..Да го забравим

Коментар

• айде,
                  какви "конспирации", какво "замазване" с "гюловица" .... и каво общо имат "малките деца" с това
                  .... СПРЕТЕ АЛКОХОЛА

Коментар

• милки плеймене милки , не хилки

Коментар

• Само веднъж ще бъде казано, купувайте евраци, че са на промоция. Според мен следват няколко 4-5 фигури нагоре, доста скоро вероятно. Ако сте по-смели арбитрирайте агресивно и през EUR/GBP.
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• ми така кажи бе реде
                        дълга @ 77-78 стоп 71
                        целите трябва да са ти ясни

Коментар

СПАРТЕ,
                          продължавам с рубриката "БЕЗ КОМЕНТАР"

------------------------------------------------------------------
                          ............... Вярвай ми, нямаш и най-малка представа какви велики хора четат форумите(рядко пишат). Не искам да казвам имена, ама вярвай ми ЩЕ ПРИПАДНЕШ).
                          Дори, знам, че тук четат около 15 човека, всеки от които имат състояние равняващо се над 500млн $. Ако искаш ми вярвай, ако искаш недей. Не ми пука!! ................................
                          -----------------------------------------------------------------

*име не споменавам, защото не съм търсил съгласието му
                          ** този път съм спестил емотикони
                          Геймблър, извинявай ама на хора с 500К долара вече им е толкоз висока камбанарията ,че на изписаното във Форумите не му се виждат буквите...от такава височина.Уважавай ни ... не ни говори като на малки деца .

Коментар

• Крадлива мижитурка
                            пусни тука една търговия
                            да та последваме и искараме
                            по некоя стотинка , че днеска
                            суша суша , а не е богоугодно така
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

СПАРТЕ,

Дори, знам, че тук четат около 15 човека, всеки от които имат състояние равняващо се над 500млн $. Ако искаш ми вярвай, ако искаш недей. Не ми пука!! ................................
                              -----------------------------------------------------------------
                              Хъмм, кои са другите 14
                              Комарджи,няма 21 часа още ,а ти ...........привършваш гюловицата
                              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• айде айде
                                издаде се вчера на параноиците любители на конспиративните теории,че си факушка, сега замазвай с цитати и от други никове

Коментар

Working...
                                X