If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Фундаментално това е най-лошият вариант --въпреки че го бях калкулирал предварително , ситуацията не е добре за кивито ....Без тотална доларова корекция ,тука нещата спокойно могат да отидат до 0 .6950 -- 0.6560 , пък кво остава ако доларът тръгне масово да корегира
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
................................
Баце виж сега нещо сериозно да ти напиша. Ако печелиш или губиш, по добре хвани кирката и лопатата, за да знаеш че ще спечелиш 7.3лв. на час копаене на канал за кабел.
Ако си пъпчив тинейджър, който е виждал печалби само по интернет от батковците, сети се че никой такъв геймър не печели достатъчно за да се издържа самия себеси, камо ли семейство. Докато мама и тати ти купуват хляб, салам и сирене, си безнадежден случай в целия Форекс , както и всички останали
....................
Ако ти или друг КОМАРДЖИЯ, не се възползва скоро време ще хлопне мандалото и без 20лв.
Хайде да ти дам малко занимавка за вечерта.
Имам 5 лота къси при AUD/NZD от 1,3660. това означава, че на всеки 0.0001 печеля или губя около 7,3 долара по пет.
Провери утре колко ще съм го закъсал или напротив. Ако е станало 1.38, значи съм на регистрирана загуба и съм се предал пред пазара.
П.П. Виждаш ли каква е прозрачността на форекса в сравнение с измисления ни пазар на НИ.
Коментар