IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• СПАРТЕ,
    продължавам с рубриката "БЕЗ КОМЕНТАР"

------------------------------------------------------------------
    ............... Вярвай ми, нямаш и най-малка представа какви велики хора четат форумите(рядко пишат). Не искам да казвам имена, ама вярвай ми ЩЕ ПРИПАДНЕШ).
    Дори, знам, че тук четат около 15 човека, всеки от които имат състояние равняващо се над 500млн $. Ако искаш ми вярвай, ако искаш недей. Не ми пука!! ................................
    -----------------------------------------------------------------

*име не споменавам, защото не съм търсил съгласието му
    ** този път съм спестил емотикони

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      Хемусе ако чуеш за мангустите дето
      по-доле ти споменах, удряш ДЪЛГО
      и кяриш едни 100 доларес келепир !!!
      Бай ти Ганя от гюл в мускали,
      а ти от ЗЛОТО !!!
      златю дълго немога да му се навия ... ше чакам да мине върха и ше удрям ...

бай гадафи ( верно незнаех че го пишат с "г" по ингилизинскому) гледа тъжно ... ама му е хитът погледа ... много арен тип ... нах майнер майнунг ..

ай оттеглям се да хапнем

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
        хм .... до хиляда и половината му нема ми стигне вътака ... това си звучи като оферта за удряне

аде поздрав ....

и за комара сепециалитетно

http://www.youtube.com/watch?v=zUtnwcv-quE
        Хемусе ако чуеш за мангустите дето
        по-доле ти споменах, удряш ДЪЛГО
        и кяриш едни 100 доларес келепир !!!
        Бай ти Ганя от гюл в мускали,
        а ти от ЗЛОТО !!!
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Богоугодно е чадо богоугодно е !!!!!
          Следиш CNN и квото е другото там
          дето го следиш и ако чуеш за некви
          чернилки , мангусти или квито и да са други ,
          дето още не са се разбунтували
          удряш едно ДЪЛГО ЗЛО
          и чакаш 1500 доларя поне
          хм .... до хиляда и половината му нема ми стигне вътака ... това си звучи като оферта за удряне

аде поздрав ....

и за комара сепециалитетно

http://www.youtube.com/watch?v=zUtnwcv-quE

Коментар

реде ... богоугодно ли шъй вече да ударим златю ... че ми е твърде широко около врата ... не съм свикнал аз тъй
            Богоугодно е чадо богоугодно е !!!!!
            Следиш CNN и квото е другото там
            дето го следиш и ако чуеш за некви
            чернилки , мангусти или квито и да са други ,
            дето още не са се разбунтували
            удряш едно ДЪЛГО ЗЛО
            и чакаш 1500 доларя поне
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
              Хемусе,
              трейда и алкохола са несъвместими
              комар бръмчи в ухото ми и истини нашепва ми ... ах как незнае той какво прави алкохола с мене ... питай плеймена на какво съм се прибирал от Балчик и в колко часа оти на работа требаше да одя ... ееех ... като ходих на работа ... колко хубаво беше .... не че се гордея де ... ама ... понякога другите незнаят ... понякога и аз незнам ... и все пак ... онзи си знае работата ... аде гледай цирка

Коментар

айде късо 78 стопа 86 на всичкото
                Хемусе,
                трейда и алкохола са несъвместими

Коментар

• айде късо 78 стопа 86 на всичкото

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                    Мойта кака 504 на 5 мин. е на 1.3647 и докато цената не мине трайно под нея търговията е за дълги въпреки че на 1 мин сме в рейндж
                    сгъсти си минутката малко да видиш какъв грозен треугольник има на петминутката

Коментар

Объркал си се !!!!
                      Скоро го очаквам на 1.37444
                      да иде
                      реде ... богоугодно ли шъй вече да ударим златю ... че ми е твърде широко около врата ... не съм свикнал аз тъй

Коментар

Объркал си се !!!!
                        Скоро го очаквам на 1.37444
                        да иде
                        Мойта кака 504 на 5 мин. е на 1.3647 и докато цената не мине трайно под нея търговията е за дълги въпреки че на 1 мин сме в рейндж
                        П.П Днес беше хубав ден за българската демокрация. Няколко хубави движения в рейнж с по 20 тина пипса ясно отчетливи на 1 мин. Голям кеф и минимален риск 5-6 пипса.
                        Last edited by 4un4o; 21.02.2011, 20:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от flex Разгледай мнение
                          За днес аз съм ПРЕдоволен +135 пипа!!
                          Вече 22 печеливши сделки и нито една губеща общо 485 пипа за 10 дни търговия, по добре от това-здраве му кажи.
                          Който има интерес може да види сделките ми : http://forexrealprofit.blogspot.com/
                          по добре дай направо джиесема на господ бог сами да му звъним. да не си играем да ходим по разни сайтове
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ProjectOrigin Разгледай мнение
                            Хемус , продаде си душата за тридесет сребърника..Какво й е на архитектурата та я заряза?! знам , знам замря..
                            не беше архитектура ....

трийсе сребърника малко ло са ти бре маскара

аз си каширах половината от индексчетата ... сега се диша доста леко ех .... и тоз път стигна вътака

туй евродоларот иска да прави некъв коварен треуголник на петминутка ... та да го видим ... още малко ше го чакам и ше си смъкна стопчето ....

добър ден беше днес ...

ай Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                              Няма как да подпомагат бизнеса, защото при свито потребление, бизнеса реагира мигновенно и започва да свива разходите и да съкращава работни места. от тук ефекта на кризата се усилва и спиралата се заформя. Друг е въпроса ако ФЕД и ЕЦБ имаха програма за реализиране на инфраструктурни проекти с което да създадат хиляди нови работни места. Тогава нямаше да има фалити на банки и свободна парична маса.
                              Инфраструктурните проекти няма да спасят икономиките - нито в САЩ, нито у нас, защото проблемите в икономиките са структурни, а не временни.
                              Колкото по-добри пътища правят в САЩ, толкова по-бързо ще пристигат до магазините им китайските стоки. Същото се отнася и за нас, но в селското стопанство. Само дето освен китайски, има и македонски, турски и гръцки конкуренти.
                              Американците трябва да започнат да шият отново дрехи, правят копчета, сутиени и там каквото още се сетиш от леката промишленост. Леката промишленост е основно перо, което изтича като парична маса и работна ръка извън САЩ. Разбра се, че всички не могат да бъдат брокери, строители, АНИ-та, фризьори, коафьори или най-обикновени гейове. Да не говорим какъв огромен % от населението им са безработни черни. Без да влагам расизъм, но тези хора нямат големи алтернативи. Трябва им да работят нещо по-простичко и нискоквалифицирано .
                              Last edited by anon6706; 21.02.2011, 19:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от flex Разгледай мнение
                                За днес аз съм ПРЕдоволен +135 пипа!!
                                Вече 22 печеливши сделки и нито една губеща общо 485 пипа за 10 дни търговия, по добре от това-здраве му кажи.
                                Който има интерес може да види сделките ми : http://forexrealprofit.blogspot.com/
                                Хихих, последните 2 сделки кефят и кой брокер ти даде 1,01421 при австралиеца))

Коментар

Working...
                                X