If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
прилагам 4 варианта
2 юг - АБЦ + АБЦДЕ
2 север - с оказаната точка 1 разглежда спускането от 07.03, като АБЦ (корекция), другия е корекция на същото спускане, т.е. то е импулс.
пп Боко
де видя да се обиждам,
невиждаш ли, че се правя на идиот.
пп2 Руки
значи си един точкоброец
Аз от два дни го играя, и то доста сполучливо, но и тази вечер няма да е падането. Ослушват се, но и аз съм за надолу, в позиция дори. Успех !
И аз си мисля, че малко съм подранил.
Ако демонстрациите в Саудитска Арабия в петък минат мирно и тихо - то може от понеделник по-смело да скъсяваме.
Успех и на теб.
Аз съм се захванал с непосилната задача да търся началото на корекция при среброто. Започнал съм едно контрене с надежда, че 37 няма да бъде пробито, преди да коригираме до 30.
Който иска, да се включва в това приключение.
Аз от два дни го играя, и то доста сполучливо, но и тази вечер няма да е падането. Ослушват се, но и аз съм за надолу, в позиция дори. Успех !
Явно не мога да номинирам форекс- клошар. Всички с форекс са клошари. Късно го разбрах, не може да поставя летва от 20лв. и никой да не я прескочи. Ева си лузърите!!! Утре ще поставя летва от 15 лв.
Муньо, грабвай си кашона дето го наричаш дом и бегай под моста
Видяла жабата че подковават вола - и тя вдигнала крак хахахахаха
Явно не мога да номинирам форекс- клошар. Всички с форекс са клошари. Късно го разбрах, не може да поставя летва от 20лв. и никой да не я прескочи. Ева си лузърите!!! Утре ще поставя летва от 15 лв.
....
несъм просто двамата не сте наясно, хайде тримата с Жон Р., че тази теория произлиза от Дау/Елиът.
всичко от чичко дау произлиза ,е и елиът де .
тва 1-2-3 може да се обясни по сто начина, но е факт , че все сочи към тест на върха в т.2 /т.е. 1.70 / там дали ще пробие е отделен въпрос
аз лично не го наричам и не гледам на него като 1-2-3 формация
ПП точно така . при него няма вълни
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар