IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

BBC kазуват че и експлозии се чуват

Коментар

• Добри ден
      Тез японците
      дали не истърваха реакторите
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/pazari/2011/03...vroto/?ref=rss

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
          Загубата трябва да се приема с достойнство
          Добро ви утро
          Това подчертаното не беше ли някаква гозба която се сервира гореща със повече магданоз ?

Поздрави !
          Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
            e aз мисля от 3930-70 да обръща към 3640
            така поне ще го мъча , де
            успех
            Важното е като тръгне нанякъде да го олавяме, пък останалото си е врачуване. Днес сме бикове, утре мечки, станали сме 'амелеони вече. Успехи и на теб.
            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
              Дори почва да ме съмнява , че ще има ривърс следващата седмица.
              П.П. Моето мнение е, че ако дневната затвори на 3895-3900 още в понеделник или най късно вторник ще бием 4040.
              e aз мисля от 3930-70 да обръща към 3640
              така поне ще го мъча , де
              успех

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение

и аз така мисля
                кофти за късаците --забравили се в лакомията
                Дори почва да ме съмнява , че ще има ривърс следващата седмица.
                П.П. Моето мнение е, че ако дневната затвори на 3895-3900 още в понеделник или най късно вторник ще бием 4040.
                Last edited by fickata; 11.03.2011, 23:32.
                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                  10 кендъла им разказаха играта на 32 на едночасовата. КРАСОТА !

и аз така мисля
                  кофти за късаците --забравили се в лакомията

Коментар

• 10 кендъла им разказаха играта на 32 на едночасовата. КРАСОТА ! Честито на печелившите. Спокоен уикенд желая на всички !

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                      Една биричка
                      Цък
                      НАЗДРАВЕ !!!
                      Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                      Уфф-ф! Тежък ден. Поне за мен. Вече сам на втората ракия, така че наздраве! Понеделник повече!
                      Наздраве, и аз съм на биричка от час и половина не ми се сбъднаха очакванията за тази седмица да затвори на 1.37 , ама здраве да е
                      Ето и една песничка поздрав и за готино настроение за почивните дни. Приятна почивка ма всички, особено на мечките , да го събаряме вече другата седмица това Евро
                      http://www.youtube.com/watch?v=r2S1I...eature=related
                      Last edited by itso78; 11.03.2011, 22:26.

Коментар

• Уфф-ф! Тежък ден. Поне за мен. Вече сам на втората ракия, така че наздраве! Понеделник повече!
                        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          Тандемски тия смотаняци
                          подгониха ДАУ нагоре
                          и нищо чудно стопа да утече :
                          КъФ Дау кви 5 лева бре Еврото се изцежда ту от кабела ,ту от $/франк .На Кабела му го турихме ,сега и на $ /франк до месец му давам и Еврото ще му се Е..... М......

А всичкото горното е $ индекс да стои 2 месеца на едно място ;( Пу мамка му

Сел евро и от 1,3894 /1,3930/1,22

Коментар

• Една биричка
                            Цък
                            НАЗДРАВЕ !!!
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                              Подкрепям,с малка разлика в лимита и стопа
                              Загубата трябва да се приема с достойнство
                              "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                                Ако има готов индикатор добре ,ако не някой пич да го напише -по екстремуми на Зиг-Заг да излиза информация отгоре или отдолу -в кой ден и час е станал тоя екстремум -

Примерно днешното дъно ако е толкова важно -да се изпише -Петък 12ч.

А горния връх да пише Понеделник 13ч
                                Аз мисля, че всяко дъно и всеки връх са изключително важни, тъй като оказват влияние на курса и на начите печалби и загуби. ( Дано нямаме от вторите ).

Коментар

Working...
                                X