If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дори почва да ме съмнява , че ще има ривърс следващата седмица.
П.П. Моето мнение е, че ако дневната затвори на 3895-3900 още в понеделник или най късно вторник ще бием 4040.
e aз мисля от 3930-70 да обръща към 3640
така поне ще го мъча , де
успех
и аз така мисля
кофти за късаците --забравили се в лакомията
Дори почва да ме съмнява , че ще има ривърс следващата седмица.
П.П. Моето мнение е, че ако дневната затвори на 3895-3900 още в понеделник или най късно вторник ще бием 4040.
Уфф-ф! Тежък ден. Поне за мен. Вече сам на втората ракия, така че наздраве! Понеделник повече!
Наздраве, и аз съм на биричка от час и половина не ми се сбъднаха очакванията за тази седмица да затвори на 1.37 , ама здраве да е
Ето и една песничка поздрав и за готино настроение за почивните дни. Приятна почивка ма всички, особено на мечките , да го събаряме вече другата седмица това Евро http://www.youtube.com/watch?v=r2S1I...eature=related
Тандемски тия смотаняци
подгониха ДАУ нагоре
и нищо чудно стопа да утече :
КъФ Дау кви 5 лева бре Еврото се изцежда ту от кабела ,ту от $/франк .На Кабела му го турихме ,сега и на $ /франк до месец му давам и Еврото ще му се Е..... М......
А всичкото горното е $ индекс да стои 2 месеца на едно място ;( Пу мамка му
Ако има готов индикатор добре ,ако не някой пич да го напише -по екстремуми на Зиг-Заг да излиза информация отгоре или отдолу -в кой ден и час е станал тоя екстремум -
Примерно днешното дъно ако е толкова важно -да се изпише -Петък 12ч.
А горния връх да пише Понеделник 13ч
Аз мисля, че всяко дъно и всеки връх са изключително важни, тъй като оказват влияние на курса и на начите печалби и загуби. ( Дано нямаме от вторите ).
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар