Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.4
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
ДАВАЙ ЕВРООО!!!Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеДай боже . Аз съм подготвен.
Е-Бат Седевчо, с по малко от бильон не влизам в позиция. То затва има такова движение, като ми ударят стопа
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнениеИмай предвид, че когато инвеститорите в долари се превърнат в скалпери в евро/долар и то в дълги позиции следва един импулс 100-150 пипс в обратна посока
Е-Бат Седевчо, с по малко от бильон не влизам в позиция. То затва има такова движение, като ми ударят стопа
Айде ,много ви здраве, че отивам с Караибанов на БоровецLast edited by skorpio; 18.02.2011, 17:26.Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениетука я обърка
над стопа ще ревърснаако се налага
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеШибал съм ги и доларите мизерни. Играя за мига. Скалпирам си за 1-2 пипа, със стоп от 50-60 и си свиркам. Заради тва инвестиране гризнах дръвцето
Поздрави !Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеШибал съм ги и доларите мизерни. Играя за мига. Скалпирам си за 1-2 пипа, със стоп от 50-60 и си свиркам. Заради тва инвестиране гризнах дръвцето
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениеaре да дам едно стопче
sell eur/usd 3630 stop 3654 target 3580 , 3530
давай долареТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнениеТи не инвестираше ли в долари скорпио ?Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеДнешна Турция е сътворена от
братчедите на ония със снимката
долеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениекато пиша ще си купя къща имам предвид че ако по това време имам пари ще си купя къща. като пиша жалко имам предвид че ако нямам пари ще е жалко защото няма да мога да си купя. ква русия те боде пич
Европейски щати ли? Видя се какви ще са - още като излязоха предложенията на Франция и Германия за промени в законодателството на останалите държави...
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеБаси
разликата е само ,че аз съм от 1,3619
иначе стопа и лимита ми е същия
Коментар
-
Първоначално изпратено от moderast Разгледай мнениеТи да не вярваш в обратното?
"Русия ще ни спаси от Турция" е прекалено стар и наивен лозунг, пич. Никой няма да дойде и да ни вдигне стандарта хах!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеБаси
разликата е само ,че аз съм от 1,3619
иначе стопа и лимита ми е същия
няма как да са различни стоповете и таргетите
ти просто си влезнал по агресивно от мен тука
аз изчаках потвърждение този пътТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
Коментар