If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Спарте,обясни по-подробно тази разлика в котировките
Много е дискутиран тоя въпрос -- писано е по всички БГ-форекс форуми ...
Най-общо нещата се свеждат до "филтриране " на котировките от страна на МТ4-бъкетите ....Обикновенно от тия филтри би трябвало да са доволни контрелите ,тъй като така им се "намаляват " загубите . Обаче тия дето са по тренда нали се сещаш че ще са прецакани ...А пък проблемите с изкривения техн.анализ " благодарение " на "филтрирането " изобщо няма смисъл да го коментирам ...
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
То загубите за японците могат да ги прогнозират и обитателите на планети от другия край на вселената...но какво от това? Аз си мисля, че в момента абсолютно никой не е заинтересован да печели на гърба на японското нещастие - даже мисля, че точно този, който се опита да печели срещу загубите на Япония в сегашната ситуация, най-точно ще обрисува приказката ДА ОТСЕЧЕШ КЛОНА, НА КОЙТО СТОИШ.
Снощните върхове -дъна ( особенно във франк и йена ) във всички МТ4 -платформи, са ментета ...Всъщност са много по -дълбоки средно с по над 50 -- 100 пипса ...
Благодарение на Бостън -Технолоджи и галфоните и "експертчетата" , които с глупостта си обслужват бостънците
Спарте,обясни по-подробно тази разлика в котировките
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Снощните върхове -дъна ( особенно във франк и йена ) във всички МТ4 -платформи, са ментета ...Всъщност са много по -дълбоки средно с по над 50 -- 100 пипса ...
Благодарение на Бостън -Технолоджи и галфоните и "експертчетата" , които с глупостта си обслужват бостънците
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
И за да не стане съотношението USD\YEN 1.40 - 1.45... И японците да станат най-богатите хора в света - звучи логично...как не се сетих по-рано!
П.П. Закачката е изключително добронамерена, да не се обидиш!
4/11/2010 този връх го хванах и се бъзикахме с Чикаго че е четвъртък ,днес пак сме четвъртък -тези купувачи и продавачи на евра ще се окажат едни съши мамка им и извратени типове Успех ти желая
Не е баш така!!!!
БОЖ наливат ликвидност заради
нуждата от КЕШ !!!!
Никои не знае колко от емитираните
са в обръщение !!!!!
На японците в момента им е изгодна
силната йена. Ще си накупят матриали
за възстановяването евтинко.
Докога ще е такава стойността
на йената.......не знам
Ако на японците им е изгодна скъпа йена, защо тогава всяка сутрин натискат като Опълченците на Шипка да я върнат надолу?
..
Докога ще е такава стойността
на йената.......не знам
за конкуренцията на япония в експорта -колкото може повече . Но както знаем от опит-и японците знаят некои хитрости. Ще е интересно и определено едвали ще е хуманно.
Коментар