IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение

Тренд линиите пробити с фактора време в повечето случаи се нарича 4-та вълна и имат вид на: флаг. триУгълник и произтичащите от тях "застъпени" фигури. Редуцирането на сделките ..... ех какво да кажа за редуцирането, освен че последно време го правя с хубава музика ..... всъщност използвам филтър, който долу горе се справя с това. Знаеш кой е.

пп Това, което си казал може да се каже и за хоризонталите и според мен там предпоставките за фалшиви пробиви са по големи ...... защото сигурно се следят от 90% от участниците. Немога да се сетя, кога съм треперил над някоя хоризонтала ...... и в момента (17:03) не е така, защото си влезнах по отгоре.
    Te и вълни много участници броят ама не им се получава Да не говорим пък за индикаторните клоуни на които пазара все им се променял и им се бъркали алгоритмите
    Ето един пример как действам аз. Долу забележи първо времето. До американската сесия не търгувам нищо....принципно, не винаги, но в повечето случай не го правя.
    После границите на зародилата се консолидация, в случая правоъгълника. Първото дъно обозначено с голямата дебела бяла линия и последващото по-високо такова и импулсен пробив от рейнджа първи вход при цена по-висока от последното барче което е мечи и съм обозначил нивото, а върха на стрелкичката се намира над него. Следва още един пробив нагоре и след малката корекция втори бай.
    И да, това не е мудното евро Което е голямо предимство и като цяло става много по-лесно

http://prikachi.com/images/639/2968639G.jpg
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Петрола последните два часа е скочил с 1.5$
      Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
        ейййй , нагли сте мечетата 3579
        Аз викам 3558 да го докараме
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

е лошият БВП беше заради времето ., блокиран беше целият остров , предполагам се осъзна от пазарите ......
          аз също си мисля за ревърс , ако падне 1.60 / получава се двоен връх на седмична с таргет поне 1.54 грубо
          ,но ако избие нагоре -- къде го виждаш ?
          Не съм фундаментален шизофреник.
          Няма как при търговия по фундамент да го мисля и в двете посоки.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
            Няма ли пробив на ценово ниво, не отчитам движение на цената, което обаче се случва при трендлиниите, когато биват пробивани само поради наличието на фактора време и тогава се създава илюзия за нещо случило, а такова нещо липсва. Затова чакам минимум за импулс. Това ми е идеята отчасти

Тренд линиите пробити с фактора време в повечето случаи се нарича 4-та вълна и имат вид на: флаг. триУгълник и произтичащите от тях "застъпени" фигури. Редуцирането на сделките ..... ех какво да кажа за редуцирането, освен че последно време го правя с хубава музика ..... всъщност използвам филтър, който долу горе се справя с това. Знаеш кой е.

пп Това, което си казал може да се каже и за хоризонталите и според мен там предпоставките за фалшиви пробиви са по големи ...... защото сигурно се следят от 90% от участниците. Немога да се сетя, кога съм треперил над някоя хоризонтала ...... и в момента (17:03) не е така, защото си влезнах по отгоре.
            Last edited by anonimen komardjia; 10.02.2011, 17:10.

Коментар

• ейййй , нагли сте мечетата 3579

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Те горе-долу поизядоха бидовете на 1.60. Стоповете са към 1.5970-80. А пазят нивото, защото падне ли - ще има изсипване поне докъм 1,5750 (подкрепата след лошия БВП преди време).
                Аз смятам, че 1.60 няма как да издържи при днешния сентимент на пазарите.
                Успех.
                е лошият БВП беше заради времето ., блокиран беше целият остров , предполагам се осъзна от пазарите ......
                аз също си мисля за ревърс , ако падне 1.60 / получава се двоен връх на седмична с таргет поне 1.54 грубо
                ,но ако избие нагоре -- къде го виждаш ?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                  Ooooooo Anone .. Ти жив ли си бре?? Къде се губиш?
                  Дьт зьн х,н Дай пак някоя китайска лакардия.
                  Нека пак да се "подредят звездите", че да съм по-сигурен в прогнозата си.

Коментар

• Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнение
                    С богато хапване на телешко печено : )
                    не се знае още
                    аз хапвам също телешко
                    стандарт инч - 2.54 стек 4Х4 -- загрята скара -- 4мин. от едната и 4 мин от другата -- и повече подправки че заминават повечето при печенето в огъня
                    дай да бъде богато хапване

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                      1.36666666666
                      а нееее май това отпадна

1.3200-50 първа цел

Коментар

anon6706 , скоро правило ли ти е впечатление на такъв съпорт като на 1.60
                        аз направо се чудя , на тва
                        п.с и ако се опази 1.60 къде мислиш че ще е следващата спирка
                        п.с благодаря за отговора
                        Те горе-долу поизядоха бидовете на 1.60. Стоповете са към 1.5970-80. А пазят нивото, защото падне ли - ще има изсипване поне докъм 1,5750 (подкрепата след лошия БВП преди време).
                        Аз смятам, че 1.60 няма как да издържи при днешния сентимент на пазарите.
                        Успех.

Коментар

вече си имам стоп 3565
                          Мечетата , как ще затваряме седмицата
                          предложения
                          1.36666666666
                          Анализи EUR/USD

Коментар

• anon6706 , скоро правило ли ти е впечатление на такъв съпорт като на 1.60
                            аз направо се чудя , на тва
                            п.с и ако се опази 1.60 къде мислиш че ще е следващата спирка
                            п.с благодаря за отговора

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                              Грийди, тази хоризонтала е пуснах специално за теб.
                              Благодаря
                              И да добавя, благодарение на тези хоризонтали си редуцирах сделките в пъти...разбирай грешните попадения. За мен работят и каквото казвам лежи на личен опит
                              Няма ли пробив на ценово ниво, не отчитам движение на цената, което обаче се случва при трендлиниите, когато биват пробивани само поради наличието на фактора време и тогава се създава илюзия за нещо случило, а такова нещо липсва. Затова чакам минимум за импулс. Това ми е идеята отчасти
                              Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                За Озито спря да питаш. Скоро и за кабела ще стане същото.
                                Ooooooo Anone .. Ти жив ли си бре?? Къде се губиш?
                                Дьт зьн х,н Дай пак някоя китайска лакардия.
                                Last edited by 4un4o; 10.02.2011, 16:33.

Коментар

Working...
                                X