Реде, би ли ми обяснил какво ти "говори" памука. Не се шегувам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.4
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеНякой яко продаде евраци и купи гущери май
но при ПАМУКА имаше яко
СЪТРЕСЕНИЕ--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеНа едночасовата не взе ли да прилича на камилка ?Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнениеИдея си нямаш, колко народ само чака такива ситуациита дори и в самата Япония
П.П Не че го желая, но съществува като възможност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеЗащо не искат разрешение да ударят Сомалия. И там убиват хора?Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеСАЩ се опитват да получат разрешение от ООН за нанасяне на въздушни удари срещу либийските въоръжени сили
Най-вероятно гласуването по проекторезолюцията ще се проведе днес.
Долара може да поскъпне чувствително още днес или утре,ако американците нападнат Кадафи. Ъ?
Коментар
-
САЩ се опитват да получат разрешение от ООН за нанасяне на въздушни удари срещу либийските въоръжени сили
Най-вероятно гласуването по проекторезолюцията ще се проведе днес.
Долара може да поскъпне чувствително още днес или утре,ако американците нападнат Кадафи. Ъ?Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеНе я чакат, а се ВЪЗПОЛЗВАТ !!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеТук според мен грешиш. Никой не я чака тази ситуация, но всеки включително и аз съм си задавал въпроса (дали не поемам голям риск) когато търгувам йени. И то именно заради силноземетръсния район. Само, че сега цената тръгна в друга посока и едва ли някой го е предвидил.--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнениеИдея си нямаш, колко народ само чака такива ситуациита дори и в самата Япония
Коментар
-
Първоначално изпратено от Caessar Разгледай мнениеТо загубите за японците могат да ги прогнозират и обитателите на планети от другия край на вселената...но какво от това? Аз си мисля, че в момента абсолютно никой не е заинтересован да печели на гърба на японското нещастие - даже мисля, че точно този, който се опита да печели срещу загубите на Япония в сегашната ситуация, най-точно ще обрисува приказката ДА ОТСЕЧЕШ КЛОНА, НА КОЙТО СТОИШ.та дори и в самата Япония
Безплатен обяд няма!
Коментар
Коментар