IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Реде, би ли ми обяснил какво ти "говори" памука. Не се шегувам.
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Хммм, аз съм пак къс ама да видим до кога...
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
        Някой яко продаде евраци и купи гущери май
        Не знам дали това стана,
        но при ПАМУКА имаше яко
        СЪТРЕСЕНИЕ
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
          На едночасовата не взе ли да прилича на камилка ?
          Двугърба - сега ще рисува муцуната и после краката
          Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
          私は最高のトレーダーだ

Коментар

• На едночасовата не взе ли да прилича на камилка ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение
              Идея си нямаш, колко народ само чака такива ситуации та дори и в самата Япония
              Хапи68, когато купуваш долари, имай пред вид, че американския континент е застрашен от цунами високо около 500м.учените обмислят ако се случи да предизвикат взрив в океана и да пуснат насрещна вълна която да неутрализира цунамито. незнам само като пуснат насрещната вълна дали са помислили за нас и останалите държави какво ще им се случи!
              П.П Не че го желая, но съществува като възможност.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                Защо не искат разрешение да ударят Сомалия. И там убиват хора?
                Щот нямат интерес.Те и в Булгаристан убиват хора,ама не щат да бомбандират НС.
                私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                  САЩ се опитват да получат разрешение от ООН за нанасяне на въздушни удари срещу либийските въоръжени сили
                  Най-вероятно гласуването по проекторезолюцията ще се проведе днес.

Долара може да поскъпне чувствително още днес или утре,ако американците нападнат Кадафи. Ъ?
                  Защо не искат разрешение да ударят Сомалия. И там убиват хора?

Коментар

• Някой яко продаде евраци и купи гущери май

Коментар

• САЩ се опитват да получат разрешение от ООН за нанасяне на въздушни удари срещу либийските въоръжени сили
                      Най-вероятно гласуването по проекторезолюцията ще се проведе днес.

Долара може да поскъпне чувствително още днес или утре,ако американците нападнат Кадафи. Ъ?
                      私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                        Не я чакат, а се ВЪЗПОЛЗВАТ !!!!!!
                        Това е тънкостта на този занаят! Да анализираш, предполагаш и да се възползваш или други да се възползват от парите ти..

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                          Тук според мен грешиш. Никой не я чака тази ситуация, но всеки включително и аз съм си задавал въпроса (дали не поемам голям риск) когато търгувам йени. И то именно заради силноземетръсния район. Само, че сега цената тръгна в друга посока и едва ли някой го е предвидил.
                          Не я чакат, а се ВЪЗПОЛЗВАТ !!!!!!
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение
                            Тук според мен грешиш. Никой не я чака тази ситуация, но всеки включително и аз съм си задавал въпроса (дали не поемам голям риск) когато търгувам йени. И то именно заради силноземетръсния район. Само, че сега цената тръгна в друга посока и едва ли някой го е предвидил.

Коментар

• аре стига сапунени опери ...печелел някой на гърба на нещастието на Япония
                              БОЖ , си правят интервенции по дифолд -- втора природа им е ---пък да се замислят накрая !!
                              п.с Хепи , беше '' изпуснала '' нещо сутринта / при иената / беше 7920-30 точно за вход

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar Разгледай мнение
                                То загубите за японците могат да ги прогнозират и обитателите на планети от другия край на вселената...но какво от това? Аз си мисля, че в момента абсолютно никой не е заинтересован да печели на гърба на японското нещастие - даже мисля, че точно този, който се опита да печели срещу загубите на Япония в сегашната ситуация, най-точно ще обрисува приказката ДА ОТСЕЧЕШ КЛОНА, НА КОЙТО СТОИШ.
                                Безплатен обяд няма!

Коментар

Working...
                                X