If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да ва питам че нищо не разбрах какво става в Либия правителството каза че спира да се бие и това какво значи ? Кой командва в Либия правителството или Кадаифа ?Щото аз кат бях на власт командвах аз а не правителството Ко ше речете вий?
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
ще ви гони , като не гледате графиките и
продавате евро по дифолд
добре че го няма Реда , 'ич нема да му 'ареса тва 41 и кусур , как се гласеше за 200 надоле
п.с . ех , да си бях у БГ-то с едно прасенце ,,наоколо
Това, че идва пролет, е успокоително за гълъбите. Ще има семенца и червейчета да си кълват.
Освен, както винаги в хормонален и ТЕЦ-ов аспект, какво друго е положителното на Пролет 2011?
Незнам.
в момента тука е мъгливо .
преценката е трудна.
------------------
Живота си върви.
току що изядох пакет солети.
почувствах се не само сит.
-----------------
Значи като се отделя от форума
и го погледна отстрани
си нямаш на представа какво се вижда.
Същото е в глобален план.
Създай си собствен свят.
Включи в него повече приятели и готово.
Аноне,
поста ти с деветте пункта
ме кара да си мисля,
че ти си причината за срива на НИ в БГ.
------------
дреме ми за НИ.
------------
споко не съм провокатор
------------
пропуснал си нещо важно
Аааа,той си има едно любимо същество и периодично ходи да му се обяснява в любов,някъде в Северна България.Казваше се Зафирчо,ама той му приложи насилствена смяна на името и сега е Мирко.
Е, няма лошо, всеки си има хоби. Дори и за някой да е странно, щом за него е стойностно, то уважение.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
anon6706 написа:
Това го мернах някъде, но не ме интересува. Аз уважавам ФА, не НА (нумерологичен анализ).
anon6706 колкото и да не ми се иска да признавам ТА има място при инвестициите, и той е който движи рейтовете от днес за утре заедно с настроението, а ФА е, за дългосрочни инвестиции, а най-сладко се инвестира когато и ФА и ТА съвпадат.
В поста си не казвам нищо за ТА.
П.П. Имам някакво уважение към ТА, но нали разбираш, че в сегашните времена би било губене на време и ПАРИ да се съобразявам с техниката.
Коментар