IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    Май май австралиеца потегля? Все още има шанс за един последен опит на 1.0050, но изглежда все по-малко вероятно. Все пак днес бяхме на 30-тина пипа от там и решително обърнахме. Ако нямате дълги от дъната, по-добре да изчакате новините от родината на австралиеца, но иначе изгледите за нагоре са добри, времето е хубаво и има много за катерене.
    не да ти правя сечено ... ама австралиеца с долара ... можеш да го дължиш чаааак от под деведесетсеттачието ... и то до 95 ... после ще се пробва на осемдесятъка ...

ай напущам ...

петя съвсем се обезсърчи .... няма бе петя ... ще порасне ше видиш ти

спорна ви търговия

Коментар

Май май австралиеца потегля? Все още има шанс за един последен опит на 1.0050, но изглежда все по-малко вероятно. Все пак днес бяхме на 30-тина пипа от там и решително обърнахме. Ако нямате дълги от дъната, по-добре да изчакате новините от родината на австралиеца, но иначе изгледите за нагоре са добри, времето е хубаво и има много за катерене.
      тия на специалистите по австралиецо shemata i SC ги разправяй в другата тема
      че те там къси от 0.9950 държат с усеряването и лапат сладки суапове
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Стга де....не му разваляй настроението на Анон и Ти сега....след мен.......

Коментар

• Май май австралиеца потегля? Все още има шанс за един последен опит на 1.0050, но изглежда все по-малко вероятно. Все пак днес бяхме на 30-тина пипа от там и решително обърнахме. Ако нямате дълги от дъната, по-добре да изчакате новините от родината на австралиеца, но иначе изгледите за нагоре са добри, времето е хубаво и има много за катерене.
          Custodite sortem vestram

Коментар

• утре утре пада ... барем на трийсетака ше е ... няма начин

реде утре живот и здраве да се събудим ... еврото ще се чудим да го пущаме ли под 3620 или да го пущаме ... китаеца обеща ...

тоз черния ако не напрай некой вудо ... ама и да прай и да не прай ... повече от третия сантиметър нема да види .... траверс

Коментар

• пущисанизнай и ябълката ...

ско я пръскат тез ва ...

ама тъй то ... десигнет ин клифорния .. ансамблед ин цина ... мръсници долни мръсни крадливи ... аи падай ва

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                Чакай малко !!!
                Не ме вкарвай в конспирации !!!!
                Аз тука кротко кротко си
                правя коремните преси
                и тихо тихо шептя
                ДАВАЙ ЕВРОТО !!!!!!
                http://www.youtube.com/watch?v=mdGD_pZDPGc
                аз ше ти йева на остата ....
                имаше едно ромче верно така казваше

глей са ко прай пирон у кисело мляко ...

Коментар

• ффффф

добре че съм предпазлив .... няма няма да се тековам в предпазливия индексджия

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                    то фнимавай с тренда че алъна и реда са се събрали нейде и плющят рикии ... и гледат само как да направят мръсно на изстрадалия семкаджия ... на завет бил реда ... на слънце ... незнам аз ... заговорници са те ... ай дано китаеца да не ме е излъгал
                    Чакай малко !!!
                    Не ме вкарвай в конспирации !!!!
                    Аз тука кротко кротко си
                    правя коремните преси
                    и тихо тихо шептя
                    ДАВАЙ ЕВРОТО !!!!!!
                    http://www.youtube.com/watch?v=mdGD_pZDPGc
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                      Изобщо не си мисля подобни неща. Мястото на боклука е в клоаката. Нещо се взимаш много на сериозно ако си мислиш, че линковте са лично послание/покана за Теб !

На късите гледам им се късат нервите !!!
                      мчи късат ни се ... ти така и не ми каза къде ми е стопчето ...

и верно ... недей потреби термини след осми клас дето си чул нейде ... научи какво е клоака и тогаз го потреби тоз термин

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                        Ясно. Дилдо е вибратор без батерии.. Той и Алън така, поне съм уцелил тренда

Аре наздраве за пазара, време му е!
                        то фнимавай с тренда че алъна и реда са се събрали нейде и плющят рикии ... и гледат само как да направят мръсно на изстрадалия семкаджия ... на завет бил реда ... на слънце ... незнам аз ... заговорници са те ... ай дано китаеца да не ме е излъгал

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          Дразнят!
                          Не ни третирай като к*рви, които биха дошли у вас (сайта ти) и разгледали "Светая ти светих" (пак сайта ти), само и само да докопат нещо.
                          Изобщо не си мисля подобни неща. Мястото на боклука е в клоаката. Нещо се взимаш много на сериозно ако си мислиш, че линковте са лично послание/покана за Теб !

На късите гледам им се късат нервите !!!

Коментар

• хъ ....

до де се раздумваме ... дъл да не пуснем една падаща ябълка за под тристаитрийсететачието ... хъм ... ко па ... ръръто е добро ... ааааай

Коментар

• Ясно. Дилдо е вибратор без батерии.. Той и Алън така, поне съм уцелил тренда

Аре наздраве за пазара, време му е!
                              Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• петре ... стой бе .. ейсега тръгва еврото ... виждам го бе ... ангела ше направи нещо ... нема да го остави така ... измислил го е германеца ... нема се травмираш ... тръгва ...

Коментар

Working...
                                X