IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mOmaK Разгледай мнение
    Добро утро и от мен То както е тръгнало ... на дали ще се върне толкова скоро на 81
    Дали дали , но надали
    До края на месеца може и 100 !!!!

Успешен ден на всички ХОРА !!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Добрутро, гледам вилняли сте нощеска. Я да ритна ръжена 81.7/82.05 за 81
      Добро утро и от мен То както е тръгнало ... на дали ще се върне толкова скоро на 81
      Last edited by mOmaK; 18.03.2011, 07:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
        Ти държиш ли още дългите патагони , че бая падна напоследък ...Чува се че Паганел щял да вдига лихвите на следващото заседание Твоето инфо кво е ?

Патагония е старото име на Палестина , налЕ ?
        Бе не знам за тия Патагонци питай този който твърди че Патагония има собствена валута не помня кой беше..А тая глупост за Патагония и Палестина си е твой патент ма ти континенти събираш един върху друг та кой съм аз да те съдя.Голям си.
        Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Добрутро, гледам вилняли сте нощеска. Я да ритна ръжена 81.7/82.05 за 81

Коментар

• Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнение
            Не очаквах толкова бърза реакция. Но пък вече имаме отлични нива за къси в $/йена. За сега ветропоказателя сочи 81.50
            Тази среща на ФинМин на Г7 беше оповестена още вчера. Поне аз тогава разбрах.

П.П. Изявлението е много силно, но ако си решил да се пробваш в къси долар/йена, кой съм аз да те спирам.
            Успех!
            Last edited by anon6706; 18.03.2011, 03:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              По искане на Япония.
              Това във връзка със снощния ни разговор.
              Не очаквах толкова бърза реакция. Но пък вече имаме отлични нива за къси в $/йена. За сега ветропоказателя сочи 81.50

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                Обстановката е крайно изнервена... в по-спокойни времена тук бих видял един чудесен вход в EUR/USD за дълги, с цел атака на върха. Но в сегашната ситуация - съм пас.
                Май не трябваше да съм пас. Все пак, better safe sorry.
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Обстановката е крайно изнервена... в по-спокойни времена тук бих видял един чудесен вход в EUR/USD за дълги, с цел атака на върха. Но в сегашната ситуация - съм пас.
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнение
                    Нода: Г7 са се съгласили на интервенция
                    По искане на Япония.
                    Това във връзка със снощния ни разговор.

Коментар

• Нода: Г7 са се съгласили на интервенция

Коментар

• Канадската централна банка, БОЕ, ФЕД и БОЖ ..смляха спекулантите хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от ProjectOrigin Разгледай мнение
                          ... сахаререла е стигнал 3 патагона ...
                          Това е щото туарегите репатрират печалбите си от камилски мръвки , във връзка със счетоводното приключване

Чакам да заредят котировките :

...и графиките :

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Айде една песновка
                            за лека нож
                            http://www.youtube.com/watch?v=wpD9As3HHgw
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              Ти държиш ли още дългите патагони , че бая падна напоследък ...Чува се че Паганел щял да вдига лихвите на следващото заседание Твоето инфо кво е ?

Може ли за котироФка да помоля , че аз некви шипове виждам тука... сахаререла е стигнал 3 патагона поради което Банк ъф Сахара са обявили, че ще свалят лихвите под -3%???..стига да ги намерят къде са ще ги свалят!

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO Разгледай мнение
                                ...
                                ......

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X