IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Грииди добро утро,

ти в момента тълкуваш схема, която към момента е принципна за мен без абсолютно никакви предпоставки. В тази връзка се наложи леко да я конкретизирам. Сложил съм някои нови означения и неутрални човечета, които си задават въпроси, т.е. ако говорим за реална ситуация аз трябва да си отговоря на тези въпроси. Отбелязвам, че е пробита е 3-та цел от "плана 11.02" на 1Н.

Ще фокусирам тезата, че както е тръгнало ще вземе някъде да ме хлъзнеш.
    Аз казвам на хоризонтала не се влиза. и за това рядко чертая хоризонтали. Аз търся смяна на посока, а смяна на посоката в хоризонтали поне аз не съм открил как се хваща. Писах го бавно, затова го ......

Лични наблюдения
    хоризонтални нива се преминават, когато най-малко се очаква да бъдат преминати. Преди това се създават предпоставки за гледане в обратна посока ..... и така което аз бих направил е да изгледам пробива с пакет пуканки или да вкарам малко от страх - сиромашка работа . Затова се влиза от горе при пробив на някоя "наклонена" ..... следва стопа на 0 .... гасиш ПС-то ..... 2-3 ритуала за плодородие .....и така ..... така стоят нещата при мен с научните обяснения на случайните неща.

Завършвам с мисъл от нашия край (не съм сигурен много)
    "Който свари да предвари"

http://prikachi.com/images/582/2974582L.png

пп схемата не съм я изчерпал от към варианти.

Коментар

• Kомарджи
      Ал Брукс и дядо Рос са ми най важните от четивата за ПА. Доста благодарности към phillips и NYSERookie от тук също така.
      По картинката ти, там където си написал, неправилен вход, защо да е за къси при пробив на 3507, няма такова нещо. Биха били разумни късите ако даденият импулс е в началото или поне след някаква малка корекция, а не когато вече цената е изминала над половин фигура път и прави пробив по инерция. Именно тази инерция обаче и последващото и връщане, което е доста бързо дава резонът за отваряне на дълги. който се пада след малката консолидация от барове и отваряне на дълго от 3523-25. Но с оглед на това, че е вече тъмно и е петък такова действие аз поне рядко бих предприел.
      Лека вечер
      Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Грииди,
        благодаря за солфежа*
        добре де ти нали си акшънист, е като гледам библията ви писана от Жон Рос ми се струва, че и неговия метод е подобен. за "хитрия търговец" става на въпрос .... всъщност незнам, кой ви е писал библията и дали входа напълно се препокрива с моята картинка, но ако беше работен ден щях да чакам следната траектория с цел пробив. така бих изпреварил мнозинството, а това ми го осигурява диагонала.
        http://prikachi.com/images/14/2974014w.png

Така мисля и действам.

пп този чарт е правен преди затваряне. Преди затваряне и отваряне нещата не са таман, да се избягват.
        пп2 *солфежа идва от : "една струна като я опънеш и тя се натяга натяга натяга и накрая ще изпръщи мощно, ама ако дълго време е опъната тя ще се олаби и няма вече да може да свири"
        пп3 с бомбичките изразявам главоболие

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
          Добър вечер !
          Ами хубава черта си е Виж колко е корава. От тая черта по-рано на рукито му дойдоха дългите, т.е. това е по моя преценка, той може и друго да е гледал. Ама виж я на М5 тая черта от де минава и виж каква хармония създава Всъщност чертата е на 3507. Колкото пъти да се опита да я бодва и се връща нагоре доволно. Таман по критерии е.
          Та принципно си имам няколко вида черти, като общото им свойство е всички да са корави и много твърди черти, че като се счупят и да става голяма дандания
          Е те тая черта на 3507 е от тези здравите, които носят на натоварване и в началото много се държат обаче с времето се изхабяват и тогава може да поддадат много тънко и да не се усетят как са заминали. Т.е. една струна като я опънеш и тя се натяга натяга натяга и накрая ще изпръщи мощно, ама ако дълго време е опъната тя ще се олаби и няма вече да може да свири.
          Затова трябва да се внимава много внимателно, да не стават разни неприятни ексцесии.
          Предполагам ме разбра какво искам да кажа
          Моята черта беше другаде...

http://img135.imageshack.us/img135/408/eurusdu.gif
          Last edited by GoDim; 11.02.2011, 23:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
            пп Грииди гледай какво става обикновено около хоризонталите в случая зона 35 .... 7-8 часа я морим ..... сега, незнам дали това е черта имаща такъв характер според твоите критерии
            Добър вечер !
            Ами хубава черта си е Виж колко е корава. От тая черта по-рано на рукито му дойдоха дългите, т.е. това е по моя преценка, той може и друго да е гледал. Ама виж я на М5 тая черта от де минава и виж каква хармония създава Всъщност чертата е на 3507. Колкото пъти да се опита да я бодва и се връща нагоре доволно. Таман по критерии е.
            Та принципно си имам няколко вида черти, като общото им свойство е всички да са корави и много твърди черти, че като се счупят и да става голяма дандания
            Е те тая черта на 3507 е от тези здравите, които носят на натоварване и в началото много се държат обаче с времето се изхабяват и тогава може да поддадат много тънко и да не се усетят как са заминали. Т.е. една струна като я опънеш и тя се натяга натяга натяга и накрая ще изпръщи мощно, ама ако дълго време е опъната тя ще се олаби и няма вече да може да свири.
            Затова трябва да се внимава много внимателно, да не стават разни неприятни ексцесии.
            Предполагам ме разбра какво искам да кажа
            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Скъсилите в паунда май ще ядат дървото
              "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• При Е/Д на Н4 се образува ТЪПОЪГЪЛНИК !!!!!!!
                Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                  Да попитам колегите, които са по-дълго на пазара : Може ли гап да остане незапълнен ?
                  може
                  Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                  私は最高のトレーダーだ

Коментар

• айде още един петъчен бонус

късо еврофранк от 3170, стоп 3205 цели 3110, 2980

и удри тиа бири!
                    Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Да попитам колегите, които са по-дълго на пазара : Може ли гап да остане незапълнен ?
                      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Ето това е най-значимата новина от днес. Още не мога да разбера какво послание прави Вебер с това.
                        За всеки случай ще трябва да се оглеждаме вече за къси EUR/CHF.
                        Привет,Аноне,краткосрочно може 100-150пипа,но дългосрочно мисля,че сме нагоре.На това май му се викаше "Светлина в тунела" "Просвет в облаках"
                        Last edited by bokogega; 11.02.2011, 20:51.
                        "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                          открих много интересна функция
                          към ликна на ютюба в края се добавя
                          #t=s , като "s" е в секунди ..... и клипа почва от там
                          eureca
                          па на investora e #p=......., където многоточието е номер на страницата на която искаш да идеш
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• открих много интересна функция
                            към ликна на ютюба в края се добавя
                            #t=s , като "s" е в секунди ..... и клипа почва от там

Коментар

• Прилагам легенда на сутрешния чарт.
                              Целите, които бяха важни за еврооптимистите към дата 11 февруари.
                              http://prikachi.com/images/794/2972794f.png

Лека от мен !

по-долното установих, че има ефект и за доволните и недоволните.
                              слушалките в ушите и на цял екран!!! ....
                              http://www.youtube.com/watch_popup?v...TA8wM&vq=hd720
                              пп Грииди гледай какво става обикновено около хоризонталите в случая зона 35 .... 7-8 часа я морим ..... сега, незнам дали това е черта имаща такъв характер според твоите критерии
                              Last edited by anonimen komardjia; 11.02.2011, 19:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Не, не го искат такъв. Ама нямат избор! Впрочем, цели 20% от анализаторите във Великобритания очакваха вдигане на лихвата вчера!
                                Да и то не се отигра вчера след решението, заради новината за Мубарак. Ама Пазара забавя, но не забравя.

Вдигането на лихви ще е пагубно за паунда. Ще има първоначален скок и после ще го срутят, защото UK официално ще признае, че е първата икономика навлязла в стагфлация.

Коментар

Working...
                                X