IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
    Алооооо де е moderebov бре да не е настъпал котарака по опашката че го издирват от Държавна сигурност
    Хванаха го и в Карлуково го въдвориха
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнение
      Понеже немога да качвам графики тук, ако искш виж д другия форум графиката - ще я кача до 3мин.
      Защо бе инвеститоре толкова е лесно,пък и тя е твойта тема,а между другото какво стана с GCI,нещо май са на друго мнение относно теб,всевиждащото око е навсякъде
      "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

Понеже немога да качвам графики тук, ако искш виж д другия форум графиката - ще я кача до 3мин.
        ми да зема да ти обясня как се качват
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение
          аз малко съм поизостанала с термините каки, памуци ....
          Ми не довадяш душко
          и ИЗОСТАВАШ
          Виж само КОМЪРДЖИТО
          кви вълни е пуснал само
          досущ като сущинско ЦУНАМИ

Коментар

• Алооооо де е moderebov бре да не е настъпал котарака по опашката че го издирват от Държавна сигурност
            Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
              п.п А и май форекса доста се задържа под слънцето ... на всяко нещо му идва реда да му се намери лесното ...дали не е дошъл реда и на форекса
              РЕДА е форекса
              Пак ли ще го закриват ????

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                ми де да знам. на мен КАРТИНКАТА ми го говори , засега поне
                гейши мейши дау мау отдавна вече не са фактор и е грешно imho да се търсят корелации .
                чисто технически на 5 мин имам е по висок връх , в момента оформя по-високо дъно и флаг на 15 мин. пробив на 1.3909 ще потвърди движението нагоре. поне за 20-ина пипа
                Давай Рукито всички тебе гледат,щом Петър почна да се съобразява с ПА-то,оле мале
                "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                  Горе го е претиснала КАКАТА на Стамбата,
                  а доле го търси нивото 1.38555
                  ПАМУКА прави
                  пет червени един зелен
                  пет червени един зелен
                  пет червени един зелен
                  и следват пак ПЕТ ЧЕРВЕНИ
                  може би
                  аз малко съм поизостанала с термините каки, памуци ....
                  Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                    гейши мейши дау мау отдавна вече не са фактор и е грешно imho да се търсят корелации .
                    чисто технически на 5 мин имам е по висок връх , в момента оформя по-високо дъно и флаг на 15 мин. пробив на 1.3909 ще потвърди движението нагоре. поне за 20-ина пипа

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                      Може и да е така , а може и да не е!!!
                      Да приемем , че си прав , че китовете
                      били претиснати до стената, но не съм
                      съгласен , че тез големи РИБИ
                      пруват повечето в една посока !!!!
                      Посоката,както техната така и нашата,е печалба!
                      При насилстена промяна,естествено,никой не е съгласен и търси начини за избягване на такива ситуации.Точно в такъв капан са и протакат във времето.А сега им дойде от небето(по-точно от земята) - "Я,електроцентралка,я,че и ядрена.Я сега да видим къде "УЖ" ще наливаме средства и ще оправдаем вложения,които не се оказаха печеливши и ни завлякоха - аааа,че то било лесно,бе - в атомната енергетика и нейната безопасност"

Хитро,нали

Да,ама не!Просто ще е поредното отлагане във времето да се случи закономерното.

Успех
                      п.п А и май форекса доста се задържа под слънцето ... на всяко нещо му идва реда да му се намери лесното ...дали не е дошъл реда и на форекса
                      Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                        тва ли е the notorious граал бе комарджи ?
                        ми кажи така бе човек. кво ма караш цял следобед да си напъвам бъбреците да мислят ?
                        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение
                          при този бичи бар на 5мин ме съмнява да тръгне за тест, по-скоро ще се мотае нещо, за да го отработи
                          Горе го е претиснала КАКАТА на Стамбата,
                          а доле го търси нивото 1.38555
                          ПАМУКА прави
                          пет червени един зелен
                          пет червени един зелен
                          пет червени един зелен
                          и следват пак ПЕТ ЧЕРВЕНИ
                          може би

Коментар

И кое ще предизвика това? Като гледам Дау ... , а гейшата отново в атака премина......

Коментар

• Коментар

• Аз още си къткам късата....
                                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Working...
                                X