Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.4
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнениеПонеже немога да качвам графики тук, ако искш виж д другия форум графиката - ще я кача до 3мин."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнениеПонеже немога да качвам графики тук, ако искш виж д другия форум графиката - ще я кача до 3мин.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнениеаз малко съм поизостанала с терминитекаки, памуци ....
и ИЗОСТАВАШ
Виж само КОМЪРДЖИТО
кви вълни е пуснал само
досущ като сущинско ЦУНАМИ--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеп.п А и май форекса доста се задържа под слънцето ... на всяко нещо му идва реда да му се намери лесното ...дали не е дошъл реда и на форекса
Пак ли ще го закриват ????--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеми де да знам. на мен КАРТИНКАТА ми го говори , засега поне
гейши мейши дау мау отдавна вече не са фактор и е грешно imho да се търсят корелации .
чисто технически на 5 мин имам е по висок връх , в момента оформя по-високо дъно и флаг на 15 мин. пробив на 1.3909 ще потвърди движението нагоре. поне за 20-ина пипа"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеГоре го е претиснала КАКАТА на Стамбата,
а доле го търси нивото 1.38555
ПАМУКА прави
пет червени един зелен
пет червени един зелен
пет червени един зелен
и следват пак ПЕТ ЧЕРВЕНИ
може бикаки, памуци ....
Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеми де да знам. на мен КАРТИНКАТА ми го говори , засега поне
гейши мейши дау мау отдавна вече не са фактор и е грешно imho да се търсят корелации .
чисто технически на 5 мин имам е по висок връх , в момента оформя по-високо дъно и флаг на 15 мин. пробив на 1.3909 ще потвърди движението нагоре. поне за 20-ина пипа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеМоже и да е така , а може и да не е!!!
Да приемем , че си прав , че китовете
били претиснати до стената, но не съм
съгласен , че тез големи РИБИ
пруват повечето в една посока !!!!
При насилстена промяна,естествено,никой не е съгласен и търси начини за избягване на такива ситуации.Точно в такъв капан са и протакат във времето.А сега им дойде от небето(по-точно от земята) - "Я,електроцентралка,я,че и ядрена.Я сега да видим къде "УЖ" ще наливаме средства и ще оправдаем вложения,които не се оказаха печеливши и ни завлякоха - аааа,че то било лесно,бе - в атомната енергетика и нейната безопасност"
Хитро,нали
Да,ама не!Просто ще е поредното отлагане във времето да се случи закономерното.
Успех
п.п А и май форекса доста се задържа под слънцето ... на всяко нещо му идва реда да му се намери лесното ...дали не е дошъл реда и на форексаСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
ми кажи така бе човек. кво ма караш цял следобед да си напъвам бъбреците да мислят ?Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнениепри този бичи бар на 5мин ме съмнява да тръгне за тест, по-скоро ще се мотае нещо, за да го отработи
а доле го търси нивото 1.38555
ПАМУКА прави
пет червени един зелен
пет червени един зелен
пет червени един зелен
и следват пак ПЕТ ЧЕРВЕНИ
може би--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнениеИ кое ще предизвика това? Като гледам Дау ..., а гейшата отново в атака премина......
чисто технически на 5 мин имам е по висок връх , в момента оформя по-високо дъно и флаг на 15 мин. пробив на 1.3909 ще потвърди движението нагоре. поне за 20-ина пипаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
Коментар