IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    КОМЪРДЖИ
    пусни графика с човечета !!!!!

Реде, ей я "графика с човечета"
    http://www.prikachi.com/images/304/3066304x.png

Коментар

• КОМЪРДЖИ
      пусни графика с човечета !!!!!
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• верно това е някаква зрителна измама
        по надолу чета "инвестирал съм в къси"
        и си викам на Иската му хлопа дъска .... щото му знам и бичите намерения

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
          ами както писах - инвестирал съм в къси, тоест не съм ги затворил , а за каква момента радост, страх говориш - не разбирам , а и какво е ясно - също, ама все тая.
          Обърках те с друг ник.....не беше към теб....

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
            Ти затворили ли си, че толко се превъзнасяш.....ако не си нищо не е станало освен моментната ти радост, която бързо ще се смени с моментен страх и след това е ясно......
            ами както писах - инвестирал съм в къси, тоест не съм ги затворил , а за каква момента радост, страх говориш - не разбирам , а и какво е ясно - също, ама все тая.

Коментар

• Нещата в момента са малко като брауновото движение на частиците - знаеш, че го има, но е трудно да кажеш накъде е Само че едно е ясно - ще има пулбак към 3950-3970, по някое време, за да се затвърди пробивът на трендлинията - в този момент ще е изключително добре да се купи. Иначе на първо време съпротива има около 4060 и районът 4100, след кат преодолеем сегашното ниво. Общо взето - ако ви даде към 3970 - buy buy buy, ако ви даде към 4100 малко сел като начало, ако ви даде към 4280 - яко сел, това ниво е за след априлския рейт десижън.
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                1,39545
                Мен на 53 като сложим спреда ми жеше ордера, е тва сега не е ли висш пилотаж. Слагам и до пип пропуска. Виж ако беше стоп. щеше да изляпа още малко. Въпреки че моя бролер е с 4 цифри та може и да съм захлебил
                Last edited by mibova; 07.03.2011, 13:14.
                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                  Привет,

може ли котировка на евро/долар от дъното след 10 сутринта днес.

Мерси предварително. Имах една отложена да видим станала ли е.
                  1,39545
                  Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                  私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Привет,

може ли котировка на евро/долар от дъното след 10 сутринта днес.

Мерси предварително. Имах една отложена да видим станала ли е.
                    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
                      Човек ша си рече че ти шляпаш за 200
                      Няма да се занимам за по-малко я ))

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                        Крадливата мижатурка
                        шляпа за мижави 10-20 пипа....
                        Човек ша си рече че ти шляпаш за 200

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
                          Туй Рукито знае ли го?
                          Крадливата мижатурка
                          шляпа за мижави 10-20 пипа....

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
                            кога точно през 2007, щото аз като гледам как е "избичил" долара тогава и почва да ме хваща страх за късите в които съм "инвестирал"
                            Ти затворили ли си, че толко се превъзнасяш.....ако не си нищо не е станало освен моментната ти радост, която бързо ще се смени с моментен страх и след това е ясно......

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              went horse into the river Стопиран и го чакам за дълго
                              Изпуснете малко парата, не моа се закача

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                                Данни на борсата в Чикаго показват, че срещу долара са открити рекордните 281 088 позиции през седмицата до 1 март. Общият размер на тези позиции се оценява на 39 млрд. долара, което е с 3 млрд. долара повече от рекорда, поставен през 2007 година.

От това по-ясен сигнал, че долара ще избичи, здраве му кажи.....
                                кога точно през 2007, щото аз като гледам как е "избичил" долара тогава и почва да ме хваща страх за късите в които съм "инвестирал"

Коментар

Working...
                                X