IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнение
    този път не мина /след малко ще видим посоката или стопа е грешен/
    входа е грешен, гониш цената, вместо да я чакаш да дойде при теб
    оттам и стопа естествено е грешен
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
      ти по едно време се поунеси .... и направи доста издържан EW коментар ..... ще ти направя еди шоттъ за спомен
      кога тва бе комарджи ?
      давай го тоя шот да си го запазя и аз , като доказателство колко съм 'паметен'
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
        ами не ,
        ма тва си е нормално за пълен головодник на тема EW
        ти по едно време се поунеси .... и направи доста издържан EW коментар ..... ще ти направя еди шоттъ за спомен

Коментар

• Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнение
          дълго евро от 51, стоп на 44 цел 61
          този път не мина /след малко ще видим посоката или стопа е грешен/

Коментар

от дългото ме въздържа тройката с начална точка "3" и крайна "4".
            Тръгва с тройка .... разбираш ли?
            ами не ,
            ма тва си е нормално за пълен головодник на тема EW

ПП схванах малко бавно мисля по това време на денонощието бирата си казва думата

Коментар

и се оплакват
              ахахах .....ах колко нерви ми образуваха централните банки ЦБ дет ва бутат на север. .... щастливци.
              по - скоро 'ах колко пипове ми подариха' педалите долни с тази волатилност

Коментар

тая 5-ица както си я преброил , ако я бие , за да тества високоенергийната ,едва ли ще видим тест на днешния връх
                хич обаче не ми се вярва. по-скоро тест на 38 преди тест на тази точно тренд линия
                от дългото ме въздържа тройката с начална точка "3" и крайна "4".
                Тръгва с тройка .... разбираш ли?

Коментар

• дълго евро от 51, стоп на 44 цел 61

Коментар

• Рано другата седмица отиваме към 1.39-1.40 преди Трише, след него до 1.43.
                    Custodite sortem vestram

Коментар

........ама бая зор и фалшименто финтове ще видим ,докато иде дотам
                      и се оплакват
                      ахахах .....ах колко нерви ми образуваха централните банки ЦБ дет ва бутат на север. .... щастливци.

Коментар

шшш-ттт малко по сириозну

изострено внимание ще приложа към движението с посока 3786 .... гледам за корекция в рамките. Цел отгоре на долу да се щурмува чертата. ...... то до сабалян обаче няма ме огрее.

пп всъщност това не е много сигурно просто идея.
                        тая 5-ица както си я преброил , ако я бие , за да тества високоенергийната ,едва ли ще видим тест на днешния връх
                        хич обаче не ми се вярва. по-скоро тест на 38 преди тест на тази точно тренд линия

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                          Арабската криза е страшно булиш за еврото. Дано да се запази, или дори позасили преди заседанието другата седмица. Тогава ЕЦБ може да фърли пак някоя инфлационна бомба... мосю Трише обича да изненандва. Той пазара вика всичко коз, Трише дига на контра. Дано само да стане арабската терца.
                          И още - арбитрирайте през EUR/GBP - Трише може и да дига на контра, но има карти, за разлика от БОЕ, които просто блъфират.
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                            Арабската криза е страшно булиш за еврото. Дано да се запази, или дори позасили преди заседанието другата седмица. Тогава ЕЦБ може да фърли пак някоя инфлационна бомба... мосю Трише обича да изненандва. Той пазара вика всичко коз, Трише дига на контра. Дано само да стане арабската терца.
                            Пожелаваш си войни...

Коментар

абе и аз натам гледам , ама бая зор и фалшименто финтове ще видим ,докато иде дотам
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• шшш-ттт малко по сириозну

изострено внимание ще приложа към движението с посока 3786 .... гледам за корекция в рамките. Цел отгоре на долу да се щурмува чертата. ...... то до сабалян обаче няма ме огрее.

пп всъщност това не е много сигурно просто идея.

Коментар

Working...
                                X