IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.4

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не съм пускал песновка и
    сигурно затова нещата не
    вървят както требе
    http://www.youtube.com/watch?v=UzdVq1jNV3g
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      В отношенията между участниците реагирам, ама ми дреме на онази работа какви ги вършат на Wall street. Престъпници ли са, глупаци, терористи или все едно какви. Важно ми е да разбирам какво правят или в редки случаи - ще направят.
      каква е вероятността да има или да няма QE3
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        На мен като гледам ще ми вземат стопа,
        а ти все повече се превръщаш в прасенце
        КАСИЧКА, но навярно помниш
        какво се случи по КОЛЕДА !!!
        При швейцареца на часова се заформя вход за дълги
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
          Какво викаха " В мътна вода най-лесно се лови риба" +47 пипона от паунда
          На мен като гледам ще ми вземат стопа,
          а ти все повече се превръщаш в прасенце
          КАСИЧКА, но навярно помниш
          какво се случи по КОЛЕДА !!!

Коментар

• Какво викаха " В мътна вода най-лесно се лови риба" +47 пипона от паунда
            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Е, точно ти пък да го кажеш... Ами ти си най-емоционалния и тънкообиден не само в тази тема но и в целия форум!
              В отношенията между участниците реагирам, ама ми дреме на онази работа какви ги вършат на Wall street. Престъпници ли са, глупаци, терористи или все едно какви. Важно ми е да разбирам какво правят или в редки случаи - ще направят.
              Last edited by anon6706; 18.03.2011, 11:07.

Коментар

• При паунда голееееееем екшън

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Престъпления, терористи, отговорност.... ???!!!!
                  Много емоции влагаш. С тези изявления няма да си купиш хляб в супера.
                  Е, точно ти пък да го кажеш... Ами ти си най-емоционалния и тънкообиден не само в тази тема но и в целия форум!

За разлика от повечето от вас аз нямам проблеми с това, как да си купувам хляб в супера. И нещата които пиша са предназначени за хора, които нямат притеснения за насъщния...
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Що евро/долар да падне
                    Не требе ли да се качи
                    еврото , а долара да падне

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                      Anon едно въпросче
                      Като гледам как вървят работите при
                      Долар>Йена ми се струва , че ще им се
                      наложи днеска пак да правят интервенция
                      нагоре да бутат.
                      Това би ли довело до покачване на
                      Евро>Долар с още една фигура ??
                      Точно това написах в долния си пост. Сега евро/йена изпреварва долар/йена, защото покупките минават през кроса на еврото. Затова и може да се каже, че евро/долар синтетично се повишава. През американската сесия, ако калкулираме само интервенциите - би трябвало евро/долар да падне, но разбира се при мейджър има и много други фактори и не можем да сме на 100% сигурни.
                      Last edited by anon6706; 18.03.2011, 10:47.

Коментар

• Anon едно въпросче
                        Като гледам как вървят работите при
                        Долар>Йена ми се струва , че ще им се
                        наложи днеска пак да правят интервенция
                        нагоре да бутат.
                        Това би ли довело до покачване на
                        Евро>Долар с още една фигура ??

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                          Държиш си я ама ако Г-7 продължат да изкупуват долари в огромни количества цената му няма ли да поскъпне? Или братята хамериканци ще им напечатат нови??
                          BOJ продаваше йени за долари през азиатската сесия.
                          Сега европейските банки продават йени за евра, а BOЕ йени за паунди.
                          Като започне американската сесия, тогава ФЕД ще започне да продава йени за долари, BOC канадци за йени.
                          ЦБ не са спекуланти и работят в основните си валути при официално интервениране.
                          Но това не означава автоматически, че доларът ще поскъпне срещу всички валути през американската сесия.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                            Държиш си я ама ако Г-7 продължат да изкупуват долари в огромни количества цената му няма ли да поскъпне? Или братята хамериканци ще им напечатат нови??
                            Позицията е малка,на + стоп и съм подготвен за къси ако падне под 3980
                            Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                            私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Мисля, че макс @41 ще видим днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение

добре че си излязъл поздравление бърз си като финикиец
                                Скорпио , @40 даде пазара , дано си влязъл
                                Знаеш, че тука забавиш ли се режат ти главата.

Коментар

Working...
                                X