IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнение
    Това ми изглежда логичното развитие на нещата. На мен де, но кой съм аз, че да знам какво са намислили големите сили ?
    Върна ми го.

Аз засега тегля пергела по картата и гледам кои валути не попадат под обстрела на Кадафи.

Златото и среброто скоро ще навлязат в дивергенция. Китай ще я причини.

Днес ще е голям зор търговията. Егати сложните уравнения има за решаване.....

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      А ти що казуваш? На къде ще е Гапа
      Аз не врачувам, нямам стъклено кълбо, а боба го изядохме :-)
      Нека отвори пазара, ще видим какви са настроенията и тогава (след 1-2 месеца) ще имаме повече яснота. Като цяло обаче сентимента е в полза на еврото. Я сега виж колко беше $ март 2003г. при удара в Ирак и до къде падна (1.05 -1.60 за 5г.) !
      За мен лично играта (политическата) е следната - оставят петрола да поскъпва до 200-250$ барела, но за сметка на това големите продават оръжие и военни технологи на арабите за стотици милиарди което им е оправя икономиките. После натискат петрола надолу и познай кой го отнася ? Арабите и бедните държави като България. А богатите са станали още по-богати и още по-силни икономически и политически. Девалвацията на $ пък е дюшеш за янките и всички са хепи. За златото и среброто - ръст от 50% до 100% в близките 2г. Това ми изглежда логичното развитие на нещата. На мен де, но кой съм аз, че да знам какво са намислили големите сили ?

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение

Аноне добро утро!!!
        Анна правилно ли говори ???
        Твоето мнение???
        Тя не анализира, а казва вероятности.
        Разбира се, че ако започнат да продават трежърис, доларът ще поевтинее. Нещо, което го слушаме като вероятност от Китай последните 2 години, но все не се случва. Дори напротив - Китай купува трежърис.

Смятам, че Япония ще промени закона за централната си банка, вместо да прибегне до резервите си в облигации. Поне за мен, това им е най-правилния ход.

Тази нощ ще е доста интересна. Японските пазари не работят, ще имаме ниска финансова ликвидност, но не и такава откъм събития през уикенда.

Успешна търговия!

Коментар

• Още е замряло якооооооооооо
          Оандата кога ще се размърда ???
          Песновка
          http://www.youtube.com/watch?v=FRu5CThEmcE
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнение
            И сега какво следва от всички изписани глупости до момента ?
            Искрено се смях на някои писания.
            Някои са родени за държавни секретари на САЩ, ама по ирония на съдбата са се родили в България.
            А ти що казуваш? На къде ще е Гапа

Коментар

• И сега какво следва от всички изписани глупости до момента ?
              Искрено се смях на някои писания.
              Някои са родени за държавни секретари на САЩ, ама по ирония на съдбата са се родили в България.

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                Да,това го видях на дневна. Мисля че сега ще стане същото,но ми се иска да хвана ралито
                Ех,тая алчност
                Не мисля че трябва да се пренасят събитията автоматично. Има доста голяма разлика

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Мога да ти кажа какво се случи при акциите. Около 10-15 февруари се реши за войната. Последва много яко рали. След около седмица имаше селл като за последно. Мисля че имаше ретест на дъната около седмица преди войната и след това начало на дълъг и продължителен бичи пазар. Доларът отслабна спрямо еврото
                  Да,това го видях на дневна. Мисля че сега ще стане същото,но ми се иска да хвана ралито
                  Ех,тая алчност
                  Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                  私は最高のトレーダーだ

Коментар

Някой знае ли точната дата на която щатите нападнаха Ирак ? Искам да видя как е реагирал пазара тогава.
                    Мога да ти кажа какво се случи при акциите. Около 10-15 февруари се реши за войната. Последва много яко рали. След около седмица имаше селл като за последно. Мисля че имаше ретест на дъната около седмица преди войната и след това начало на дълъг и продължителен бичи пазар. Доларът отслабна спрямо еврото

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                      Войната започва на 20 март 2003
                      към три-четери сабахлен.
                      Помня точно, щото си пиех кротко
                      кротко ракийката тогаз
                      Тенкиу
                      Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                      私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от KeanuReeves Разгледай мнение
                        Така значи моята прогноза е щом САЩ не участват във Войната, а на всичкоте отгоре Европейците атакуваха Либия, това означава, че не ДОЛАРА трябва да посклъпне, ами ЕВРОТО трябва да поскъпне затова защото Европейците първи нанесоха удара по Либия в лицето на Франция!
                        отдавна не бях се смял така

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                          http://www.youtube.com/watch?v=-url7FON-Fk

Коментар

Някой знае ли точната дата на която щатите нападнаха Ирак ? Искам да видя как е реагирал пазара тогава.
                            Войната започва на 20 март 2003
                            към три-четери сабахлен.
                            Помня точно, щото си пиех кротко
                            кротко ракийката тогаз

Коментар

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнение
                              е-ййй ..... ученото си учено.
                              ----------
                              такива "бърборанки" се ме карат да си мисля разни неща.
                              нужди от интервенция ???
                              ----------------
                              Бедната йена.
                              Европа, США, Японии и тя - сама.
                              Русия само светила .... според Анна.

---------

Аноне добро утро!!!
                              Анна правилно ли говори ???
                              Твоето мнение???

Коментар

+ хиляди маймуни бежанци
                                да ги взимат франсетата , не че франция вече не прилича на северна африка
                                англия не може --- там е западна индия

Коментар

Working...
                                X