IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
    Момчета вие на кой свят сте? петролът да падне е почти химера .
    Петролът е на привършване - търсенето надвишава предлагането. доларът е хартия , боклук , след известно време с него ше можеш да си избършеш гъза ...
    Дай някви данни отнякъде, че е на
    привършване и не стигал !!!!!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
      Петролът е на привършване - търсенето надвишава предлагането. доларът е хартия , боклук , след известно време с него ше можеш да си избършеш гъза ...
      Oooo трейдъре, кво става с данъците?

Коментар

• Абе РЕДА,
        колко пъти викаш - "Давай доларе",
        пък сега - всичко се прави с цел да не падне долара.
        Да ама от нова година насам долара все пада :-)
        Би ли ми го обяснил? :-)

Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        Да се качи петрола да се качи
        колко да се качи ???
        Според мен случващото се
        от Нова Година насам е с цел
        да не падне долара !!!!
        Падне ли, ще стане страшно !!!!!!!
        http://www.youtube.com/watch?v=bGNC5APzq2s

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          Да се качи петрола да се качи
          колко да се качи ???
          Според мен случващото се
          да не падне долара !!!!

Коментар

• Да се качи петрола да се качи
            колко да се качи ???
            Според мен случващото се
            да не падне долара !!!!
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              И защо петролът ще се качва?
              "Лудницата" в Либия е точно в посока - Думам ти дъще, сещай се снахо!
              търсене - предлагане - pure economics

Коментар

• Добър ден !
                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от boogie Разгледай мнение
                  И на мен ми се иска долара да е нагоре, обаче случилото се през последните седмици навежда на точно обратното.
                  Лудницата, която става в Либия, барабар със Саудитците, ще вдигне петрола, което означава автоматично доларо надоле.
                  И защо петролът ще се качва?
                  "Лудницата" в Либия е точно в посока - Думам ти дъще, сещай се снахо!

Коментар

• И на мен ми се иска долара да е нагоре, обаче случилото се през последните седмици навежда на точно обратното.
                    Лудницата, която става в Либия, барабар със Саудитците, ще вдигне петрола, което означава автоматично доларо надоле.
                    Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                    20 март. НАТО атакува втори ден военни обекти в Либия. Новината за началото на военната операция не е отигравана от пазарите. По време на операцията "Пустинна буря" (2.08.1990) доларът поскъпна с над 5 %. Какъв ще бъде ефекта върху курса на долара, на фона на интервенцията от Г-7 и ситуацията в Япония ?(AF)
                    Веднага поствам противоположно мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнение
                      Аз не врачувам, нямам стъклено кълбо, а боба го изядохме :-)

За мен лично играта (политическата) е следната - оставят петрола да поскъпва до 200-250$ барела, но за сметка на това големите продават оръжие и военни технологи на арабите за стотици милиарди което им е оправя икономиките. После натискат петрола надолу и познай кой го отнася ? Арабите и бедните държави като Българи

Впечатляващо прозрение,което истински ме разтърси със своята желязна логика и гениална простота.Поздравления,Г-н Караиванов!
                      Вдигат цената на петрола до 250$,влизат в нова рецесия,ама иначе произвеждат ,,пушкала" като бесни,тъпите араби червиви с пари и купуват оръжия,къде ще идат.Че какво друго можеш да купиш,когато имаш един куп пари?За капак когато натиснат петрола надолу,го отнася пак познайте кой-....България естествено.
                      Искам да стана Ваш ученик!

П.С.А, между другото,другата седмица ще има пак протести на гръцките фермери и вероятно ще блокират и КПП-тата.Така че,който ще пътува на юг,да си прави сметката.
                      Last edited by Пенчев; 20.03.2011, 17:15.
                      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от KeanuReeves Разгледай мнение
                        Така значи моята прогноза е щом САЩ не участват във Войната, а на всичкоте отгоре Европейците атакуваха Либия, това означава, че не ДОЛАРА трябва да посклъпне, ами ЕВРОТО трябва да поскъпне затова защото Европейците първи нанесоха удара по Либия в лицето на Франция!
                        20 март. НАТО атакува втори ден военни обекти в Либия. Новината за началото на военната операция не е отигравана от пазарите. По време на операцията "Пустинна буря" (2.08.1990) доларът поскъпна с над 5 %. Какъв ще бъде ефекта върху курса на долара, на фона на интервенцията от Г-7 и ситуацията в Япония ?(AF)
                        Веднага поствам противоположно мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от abanosa Разгледай мнение
                          Благодаря ти
                          За нищо.

Дано изляза прав!
                          Успех!

Коментар

• Благодаря ти
                            Докато човек не се предаде,той е по-силен от своята съдба - Ремарк

Коментар

• Първоначално изпратено от abanosa Разгледай мнение
                              Златото и среброто скоро ще навлязат в дивергенция. Китай ще я причини.

Би ли обяснил защо, ако ти се занимава де
                              Поради наченките на "галопираща инфлация" в Китай.
                              Среброто е повече индустриален метал, отколкото ценен.
                              Т.е. среброто ще навлезе в конвергенция с медта.

Коментар

• Златото и среброто скоро ще навлязат в дивергенция. Китай ще я причини.

Би ли обяснил защо, ако ти се занимава де
                                Докато човек не се предаде,той е по-силен от своята съдба - Ремарк

Коментар

Working...
                                X