If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
КОМЪРДЖИ
освен, ако не си кардинално в грешка
и тогаз ще ти требе бая време !!!
Затова ставаш утре рано по
изгрев слънце, кавето и почваш
да МИСЛИШ
Реде имам задна мисъл.
това ми е генералната идея.
утре като стана съм я забравил
и на свежа глава започвам да цъкам.
.... а това като "силует" ще ми остане.
ако го разбият тази вечер също няма да е проблем, защото задачата ще е по-лесна.
пп
тези дето ще дремят пред дисплеите,
трябва да вземат сложно решение.
дали спада от 4248 ще се коригира с 5-3- 5.
към момента може да се пробва един отложен къс от 4191/92
Момчета скоро няма да е време за скъсяване на суровини. Очаква ни хиперинфлация, а от нея се преминава само чрез военен катарзис или масова политическа промяна. Очаквам да продължи да се засилва всякаква геополитическа нестабилност. Какво ни предстои - кой знае? Аз не изключвам нищо, уви дори и повече войни. Ключов за мен е месец Юни тази година, там екшънът ще бъде голям.
ПП Застигнало ни е китайското проклятие май, и то във висша степен. Искрено си пожелавам, а и на вас, да сме живи и здрави, каквото и да става...
Стига с тази хиперинфлация. ЦБ на развитите държави се чудят как да направят инфлация, вие за хипер говорите.
Anone и ПАМУКА бега здраво на горе !!!!
Май не е за скъсяване на суровини !!!!
Момчета скоро няма да е време за скъсяване на суровини. Очаква ни хиперинфлация, а от нея се преминава само чрез военен катарзис или масова политическа промяна. Очаквам да продължи да се засилва всякаква геополитическа нестабилност. Какво ни предстои - кой знае? Аз не изключвам нищо, уви дори и повече войни. Ключов за мен е месец Юни тази година, там екшънът ще бъде голям.
ПП Застигнало ни е китайското проклятие май, и то във висша степен. Искрено си пожелавам, а и на вас, да сме живи и здрави, каквото и да става...
Късо сребро от 36.10, стоп 37, цел 33.
Имам да връщам едни пари на Пазара.
Успех!
Позицията ми не се развива добре.
Нито бихме вчерашното дъно, да не говорим за понеделнишкия гап.
Ще вдигна с 15 цента стопа на 37.15 (заради колебливото злато), но не съм оптимист за позицията.
Успех!
Коментар