IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Sel Евро от 1,4477

Коментар

• Малиии... Очаквам истерията да набере сила като лавина... Ще му разкажат играта на долара... Освен ако банкстърите от Уолстрийт не решат да фалират Испания преди това или да преструктурират гръцкия дълг с 40% отбив?!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• баси! доларът е направо в амок!

Коментар

• Абе 3584 да те питам да ми обясниш нещо да не се мъча да го откривам. Защо на платформата ми в колонката резултат е оцветена в зелено???
          Къде се покри. не ми отговори. Казвай че ще ми гръмне колонката Като Фукушима ще гръмне и ще се разхвърчат стинки насякъде
          Last edited by 4un4o; 20.04.2011, 13:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
            Написал съм по-подробно как да се отиграе Е/$ според мен де. Пък който иска да прочете.
            Написал съм по-подробно как се играе Ганкиното според мен де...Пък който иска да прочете да кликне на къщичката ми
            The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Една баладка за подкрепа на шашардисания долар:

http://www.youtube.com/watch?v=4z2DtNW79sQ

Днес на мечките не ни остава друго,освен да се напием някоя кръчма и после на всяко кръстовище да припяваме:

,,Хей,1.51,здравей,здравееей.."
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                много е 50 .......ся 25 - 35
                Да е много да е много
                колко да е много
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• 4427 вън
                  нещо никъв селл не последва !!
                  ще почина малко днес -- само едни бичета са на базара / предполагам /
                  успех на всички
                  п.с . то вече е за запразняване

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                    4un4o ЧАДО
                    книгата на Светлин Минев
                    си е много добра !!!!!
                    Просто е требело да я купиш
                    преди няколко години и да си
                    спестиш известни усилия !!!!
                    Добър ден ... Реде за Приложен Форекс ли говорите ?

Успешен ден на всички....

Коментар

Написал съм по-подробно как да се отиграе Е/$ според мен де. Пък който иска да прочете.
                      защо няма ...кликни тук...
                      пропуснал си ...

Коментар

само моментум ми липсваше
                        п.с . не е нужно отживелиците да ги показваш една след една / като ги откриеш /
                        мъчи се сам да разбереш -- що са там и ква им е целта
                        Ползвам 5 индикатора много отдавна. Този като че ли дава малко по рано информация за вход. затова го коментирам. Като не ти трябва не го ползвай. Аз за днес оплетох кошницата. Ти му мисли.
                        П.П Абе 3584 да те питам да ми обясниш нещо да не се мъча да го откривам. Защо на платформата ми в колонката резултат е оцветена в зелено???
                        Last edited by 4un4o; 20.04.2011, 10:39.

Коментар

аха , значи е за селл от тука с таргет 4355 и надоле

Коментар

Не.Пия си кафето и си правя анализа, но на прима виста ще ти дам вход за дълги в Е/$ - от 1.4355/60 с плитък стоп на 1.4335/40

А повече нива за вход в пазара знаеш къде да намериш.
                            аха , значи е за селл от тука с таргет 4355 и надоле

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                              Виж моментум(6.6) на 1 м откъде даде сигнала за вход.

само моментум ми липсваше
                              п.с . не е нужно отживелиците да ги показваш една след една / като ги откриеш /
                              мъчи се сам да разбереш -- що са там и ква им е целта

Коментар

аха , днеска почиваш
                                Не.Пия си кафето и си правя анализа, но на прима виста ще ти дам вход за дълги в Е/$ - от 1.4355/60 с плитък стоп на 1.4335/40

А повече нива за вход в пазара знаеш къде да намериш.

Коментар

Working...
                                X