IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Реде ами твоя индикатор като ти крещи от сутринта КУПУВАЙ БАЙОООО, КУПУВАЙ !, ти що са ослушваш ?
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      ПРАСЧО браво !!!!
      груххх грууух грухххх
      Тлъстееш тлъстеееееееш
      и ставаш апетитен
      За жената и детето бе Реде, не за мене.
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• ПРАСЧО браво !!!!
        груххх грууух грухххх
        Тлъстееш тлъстеееееееш
        и ставаш апетитен
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
          Местим стопа на +2 и си чакаме @4220
          Късметлия си ти,май има или се чака интервенция на ЕЦБ във EUR/JPY и това повлича нагоре и EUR/USD
          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Местим стопа на +2 и си чакаме @4220

Коментар

• Първоначално изпратено от amicable Разгледай мнение
              Здравейте, аз съм нов във форума и на валутните пазари какво ще кажете за златото, дали ще продължи нагоре че малко се набутах

недей да пролжиш да прадаваш ,а ги остави и в малко по дългосрочен план ще се върнат

Коментар

• Първоначално изпратено от Ares8008 Разгледай мнение
                то май и Бернанке ще рапортува днес - ако не се лъжа към 18.00
                18.00. Не знам доколко ще повлияе на пазара,не вярвам да заеме категорична позиция за QE3-по-скоро ще каже,че ще наблюдават икономическите показатели и ще реагират своевременно.QE2 най-вероятно ще се изпълни докрай и това ще е.За инфлацията,породена от суровини,не вярвам да говори за ,,силна бдителност"....ами така,общо взето не очаквам да има заек в този храст
                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                  Ей това може би е най-важният въпрос днес,но за съжаление не знам отговораТърсих из нета,но ядец.Ако мислим логично те са с колко-два часа назад от нас ли,т.е.ако са почнали с дебатите към 11.00 наше време,сигурно следобяд ще гласуват,но кога точно?

http://www.cnbc.com/id/42212509

то май и Бернанке ще рапортува днес - ако не се лъжа към 18.00

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                    Дано да успееш,но ако иде на 4170 мисля да пробвам с една къса.
                    За 0.9 оцеля Да ми изфраска сега лимита, пък после ще я мислим.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                      Тъй, 1/3 каширана на @4194, стопа на 0 цел @4220
                      Дано да успееш,но ако иде на 4170 мисля да пробвам с една къса.
                      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        2011.03.23 11:30:01 *BOE: Dale , Weale Wanted 25BPs Rise , Sentance Wanted 50BPs
                        луди за връзване са

Коментар

• Тъй, 1/3 каширана на @4194, стопа на 0 цел @4220

Коментар

• Първоначално изпратено от amicable Разгледай мнение
                            Здравейте, аз съм нов във форума и на валутните пазари какво ще кажете за златото, дали ще продължи нагоре че малко се набутах
                            Трай си по-добре, че ще те обвинят и тебе в конспирация

Коментар

• 2011.03.23 11:30:01 *BOE: Dale , Weale Wanted 25BPs Rise , Sentance Wanted 50BPs
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• аре и кабела заклещих
                                от 6293 стоп 6260 нагоре -- нов връх

Коментар

Working...
                                X