If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чунчо не се се закачай с господин Караиванов. Той е многоуважаван, но недооценен експерт във финансовият свят. Много търговци го ползват като антииндикатор Скоро го очакваме на страниците на Форбс.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
А ти като вдяна защо изгуби парите на клиентите си та чак те заплашват в публичното пространство с бой и евьн. Да не говорим и за онзи акт за принудително изпълнение срещу теб на стойност над 30000 лв който също беше публикуван в този сайт. Аз поне имам достатъчно мозък за да рискувам само мойте си пари и за най голямо твое учудване стратегията ми вече работи перфектно. Знам, че се заяждаш с мен защото публикувам безплатно натрупания си практически опит и по този начин те лишавам от клиентела, но имам достатъчно доходи и искам да помогна БЕЗПЛАТНО ако мога на колегите за не си губят парите като теб. Миналото лято си закупих срещу 17 лв книгата на Светлин Минев и знаеш ли какво научих от нея НИЩО. Всичко което пише в нея го има по сайтовете. и вече го знаех. Ти не преподаваш ли същата материя за много дебели такси и накрая какво: Идва голямото разочарование 2 бона хвърлени в кенефа.
Ама кажи че си филантроп бе човек.
Ела на курс при мен - безплатно, 1 ст. няма да ти взема и после сей семето на познанието безплатно. Даже не искам и да ме споменаваш
А за книжката за която си дал 17лв. от мен да знаеш, че не струва и 17 стотинки. Следователно си се прецакал. Ама то и за това струва толкова - че да кълват баламурници и да си я купуват. Аз съм написал само 1 книга за вълните, ама е скъпичка - 99.00лв. е парчето. Ама пък до сега никой не се оплакал, че нищо не е научил от нея.
Ауу....ама ти си бил фрашкан с мозъци бе МОЗЪК !
Струва ми се обаче, че и всичките да ги включиш на мах. от форекс няма да вденеш никога. Но пък продължавай, за какво са ти толкова мозъци, ако не ги напъваш.
А ти като вдяна защо изгуби парите на клиентите си та чак те заплашват в публичното пространство с бой и евьн. Да не говорим и за онзи акт за принудително изпълнение срещу теб на стойност над 30000 лв който също беше публикуван в този сайт. Аз поне имам достатъчно мозък за да рискувам само мойте си пари и за най голямо твое учудване стратегията ми вече работи перфектно. Знам, че се заяждаш с мен защото публикувам безплатно натрупания си практически опит и по този начин те лишавам от клиентела, но имам достатъчно доходи и искам да помогна БЕЗПЛАТНО ако мога на колегите за не си губят парите като теб. Миналото лято си закупих срещу 17 лв книгата на Светлин Минев и знаеш ли какво научих от нея НИЩО. Всичко което пише в нея го има по сайтовете. и вече го знаех. Ти не преподаваш ли същата материя за много дебели такси и накрая какво: Идва голямото разочарование 2 бона хвърлени в кенефа.
И ако наистина имаше в главата си мозък колкото една хамсийка, нямаше да си правиш такава грозна антиреклама. Успех "преподавателю"!
Виж ще се повторя. ма504 ти дава средна цена на 5 мин графика за 1.75 дни или средна цена за 1.75 дневни бара. Когато има тренд ма 504 има посоката на тренда и цената движи по посока на тренда. Стратегията е когато цената върне към ма200, ма89, ма 50. ма 20 и след това ги пресече пак по посока на тренда при всяко пресичане по посока на тренда да се търси вход на 1 мин, с методите на прайс екшън и плитък стоп до 10 пипса.
аз използвам 200, но само като ориетир. За 504 би трябвало да има особеност на използване
Виж ще се повторя. ма504 ти дава средна цена на 5 мин графика за 1.75 дни или средна цена за 1.75 дневни бара. Когато има тренд ма 504 има посоката на тренда и цената движи по посока на тренда. Стратегията е когато цената върне към ма200, ма89, ма 50. ма 20 и след това ги пресече пак по посока на тренда при всяко пресичане по посока на тренда да се търси вход на 1 мин, с методите на прайс екшън и плитък стоп до 10 пипса.
Когато разговарям с комплексари използвам само малкия си мозък. Главния компютър включва, само при нужда, а за разговора с теб ще ми е достатъчен и костния мозьк. Не ми е нужно да се напрягам повече.
аз използвам 200, но само като ориетир. За 504 би трябвало да има особеност на използване
Днес, 20:36
4un4o написа:
На 5 мин е най показателна. иначе на 4 ч по добре да се ползва кака 200.
виж сега графиката на евро долар. Цената е над кака504, но не се влиза нагоре защото посоката на каката е надолу, което ще рече че тренда още не е обърнал. в смисъл , че може да си шари тук нагоре надолу и няма как да влезеш с плитък стоп. Плюс това каките не са подредени по ранг а са разбъркани и събрани на куп, което означава рейндж.
Чукчо,твойта кака ми е донесла доста приходи. Имам я от 4-5 месеца и съм доволен,въпреки че я гледам на 1 час.
Аиде, като измъдриш нещо друго пак да го споделиш
4un4o, може ли да те помоля да обясниш какво е кака504. Съжалявам, но съм нов и това ми звучи ужасно непознато.
Как мислите, дали EUR/USD ще стигне до 1.45 тази седмица илище се движи между 1.42 и 1.44
кака 504 - кака 200 и така нататък са MOVING AVERAGE ИлИ ПЪЛЗЯЩИ СРЕДНИ , а числата са тяхните периоди дано съм ти бил полезен
Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.
Днес, 20:36
4un4o написа:
На 5 мин е най показателна. иначе на 4 ч по добре да се ползва кака 200.
виж сега графиката на евро долар. Цената е над кака504, но не се влиза нагоре защото посоката на каката е надолу, което ще рече че тренда още не е обърнал. в смисъл , че може да си шари тук нагоре надолу и няма как да влезеш с плитък стоп. Плюс това каките не са подредени по ранг а са разбъркани и събрани на куп, което означава рейндж.
Чукчо,твойта кака ми е донесла доста приходи. Имам я от 4-5 месеца и съм доволен,въпреки че я гледам на 1 час.
Аиде, като измъдриш нещо друго пак да го споделиш
4un4o, може ли да те помоля да обясниш какво е кака504. Съжалявам, но съм нов и това ми звучи ужасно непознато.
Как мислите, дали EUR/USD ще стигне до 1.45 тази седмица илище се движи между 1.42 и 1.44
Коментар