If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
4154-55 е, но не давам 30п на пазара, ако ще ме пуца да е с 12-24п макс.По този начин запазвам и плюсовия баланс за деня.Освен това имам една дълга кабелна 6184 със сл 20п.
Реде аз не търся конфронтация. Тук съм защото търгувам на пазара и мога да разговарям с колеги и съмишленици. Целта според мен на форумите е да си помагаме с каквото можем. ( Без да се " разголваме " разбира се ). Всеки има идеи за пазара и изнамира по нещо интересно тук там из нета.
От постовете на Комърджията виждам, че е интелигентен мъж и определено знае какво прави на пазара. Както казах по-рано, предният ми пост не е конфронтативен.
А относно другата тема , то смятам, че е добър отдушник.
Ти си се сбъркал нещо.
Не търгуваш на пазара- теб те търгуват-на кило
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Реде аз не търся конфронтация. Тук съм защото търгувам на пазара и мога да разговарям с колеги и съмишленици. Целта според мен на форумите е да си помагаме с каквото можем. ( Без да се " разголваме " разбира се ). Всеки има идеи за пазара и изнамира по нещо интересно тук там из нета.
От постовете на Комърджията виждам, че е интелигентен мъж и определено знае какво прави на пазара. Както казах по-рано, предният ми пост не е конфронтативен.
А относно другата тема , то смятам, че е добър отдушник.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар