IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от shamangibi Разгледай мнение
    За ФорексЖивото ли говорите бря?
    Че как...
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
      Знам те точно от къде преписваш... но няма лошо, и аз го обичам тоя сайт, много е добър.
      За ФорексЖивото ли говорите бря?

Коментар

• Добър ви ден)) Да се похваля)) Гат не съм зад компа как печеля)) Закрил съм вчерашното късо на 4075 и сега съм с дълго от там)) Иначе не знам дали сте ходили скоро във Враца, но тва градче без Химко си е къде къде по-хубаво))

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
          Нищо от това не е преписано дословно,синтезирано е и коментарите са си мои/в скобите,много се забавлявам с тях/
          Просто се мъча да съм полезен,всеки отнякъде взема информация и я предоставя на останалите.
          Или ти чуваш директно Божия глас в главата си и ни го препредаваш
          Хаха, съвсем ясно ми е, просто реших леко да се избъзикам. Иначе за Божия глас да не отваряме тема, че по една време бях почнал да сънувам Дау и Дакс, даже и познах веднъж. От известно време обаче дарбата не ме е навестявала нощем ... и по -добре. Нормалните хора не сънуват Дау и Дакс....
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
            Знам те точно от къде преписваш... но няма лошо, и аз го обичам тоя сайт, много е добър.
            Нищо от това не е преписано дословно,синтезирано е и коментарите са си мои/в скобите,много се забавлявам с тях/
            Просто се мъча да съм полезен,всеки отнякъде взема информация и я предоставя на останалите.
            Или ти чуваш директно Божия глас в главата си и ни го препредаваш
            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Както и факт е, че въпреки всички тези неща, еврото весело пърпори нагоре с пълна пара, точно както си е по техника. Само дето мръсниците първо искаха да издрусат стоповете.
              Custodite sortem vestram

Коментар

Новинки от срещата на умните глави в Брюксел:

1.Опозиционния лидер и вероятен премиер на Портокалия Пасос...Масос се надява да предложи нови мерки за съкращаване на бюджетните разходи,с които да се избегне външна помощ/ха-ха,как не/
                2.Смешното човече Ромпой:,,Проблемите в ЕС не са свършили"/не думай/
                3.Юнкер:,,Не е изключено Португалия да се обърне за помощ към ЕС и МФ"/този мисли с главата си/
                4.Ирландският премиер:,,Искам да добия представа за пълната картина,преди да преговаряме отново с ЕС/Господ да ти е на помощ,когато видиш цялата картина/
                5.Юнкер:,,Испания не е в същото положение като Португалия"/тя и Португалия не беше в същото положение преди два месеца/

Обобщавам:ЕС се намира пред пропаст,но се готви смело да продължи напред
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Новинки от срещата на умните глави в Брюксел:

1.Опозиционния лидер и вероятен премиер на Портокалия Пасос...Масос се надява да предложи нови мерки за съкращаване на бюджетните разходи,с които да се избегне външна помощ/ха-ха,как не/
                  2.Смешното човече Ромпой:,,Проблемите в ЕС не са свършили"/не думай/
                  3.Юнкер:,,Не е изключено Португалия да се обърне за помощ към ЕС и МФ"/този мисли с главата си/
                  4.Ирландският премиер:,,Искам да добия представа за пълната картина,преди да преговаряме отново с ЕС/Господ да ти е на помощ,когато видиш цялата картина/
                  5.Юнкер:,,Испания не е в същото положение като Португалия"/тя и Португалия не беше в същото положение преди два месеца/

Обобщавам:ЕС се намира пред пропаст,но се готви смело да продължи напред
                  Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                    Вече не съм !
                    A така ПРАСЧО !!!!!
                    Ще се притесняваш само
                    за твойта КОЖА да е цяла !!!
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Що?
                      Вече не съм !
                      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Вече съм притеснен за Реда !
                        Нали това е целта. Да се притесняваш.
                        Колкото по тлъстееш, толкова и
                        притеснението ще ти расте !!! D

Коментар

• Отново е време за sell на EUR ....... напред към зората на паритета....

Коментар

Вече съм притеснен за Реда !
                            Що?
                            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Вече съм притеснен за Реда !
                              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=csTKUahN2rI
                                http://www.youtube.com/watch?v=sTUIHK7gHRE
                                Last edited by bgg_red; 24.03.2011, 14:01.

Коментар

Working...
                                X