Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЗнам те точно от къде преписваш... но няма лошо, и аз го обичам тоя сайт, много е добър.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеНищо от това не е преписано дословно,синтезирано е и коментарите са си мои/в скобите,много се забавлявам с тях/
Просто се мъча да съм полезен,всеки отнякъде взема информация и я предоставя на останалите.
Или ти чуваш директно Божия глас в главата си и ни го препредавашИначе за Божия глас да не отваряме тема, че по една време бях почнал да сънувам Дау и Дакс, даже и познах веднъж. От известно време обаче дарбата не ме е навестявала нощем ... и по -добре. Нормалните хора не сънуват Дау и Дакс....
Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЗнам те точно от къде преписваш... но няма лошо, и аз го обичам тоя сайт, много е добър./
Просто се мъча да съм полезен,всеки отнякъде взема информация и я предоставя на останалите.
Или ти чуваш директно Божия глас в главата си и ни го препредавашФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеНовинки от срещата на умните глави в Брюксел:
1.Опозиционния лидер и вероятен премиер на Портокалия Пасос...Масоссе надява да предложи нови мерки за съкращаване на бюджетните разходи,с които да се избегне външна помощ/ха-ха,как не
/
2.Смешното човече Ромпой:,,Проблемите в ЕС не са свършили"/не думай
/
3.Юнкер:,,Не е изключено Португалия да се обърне за помощ към ЕС и МФ"/този мисли с главата си/
4.Ирландският премиер:,,Искам да добия представа за пълната картина,преди да преговаряме отново с ЕС/Господ да ти е на помощ,когато видиш цялата картина/
5.Юнкер:,,Испания не е в същото положение като Португалия"/тя и Португалия не беше в същото положение преди два месеца/
Обобщавам:ЕС се намира пред пропаст,но се готви смело да продължи напредCustodite sortem vestram
Коментар
-
Новинки от срещата на умните глави в Брюксел:
1.Опозиционния лидер и вероятен премиер на Портокалия Пасос...Масоссе надява да предложи нови мерки за съкращаване на бюджетните разходи,с които да се избегне външна помощ/ха-ха,как не
/
2.Смешното човече Ромпой:,,Проблемите в ЕС не са свършили"/не думай
/
3.Юнкер:,,Не е изключено Португалия да се обърне за помощ към ЕС и МФ"/този мисли с главата си/
4.Ирландският премиер:,,Искам да добия представа за пълната картина,преди да преговаряме отново с ЕС/Господ да ти е на помощ,когато видиш цялата картина/
5.Юнкер:,,Испания не е в същото положение като Португалия"/тя и Португалия не беше в същото положение преди два месеца/
Обобщавам:ЕС се намира пред пропаст,но се готви смело да продължи напредФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеВече не съм !
Ще се притесняваш само
за твойта КОЖА да е цяла !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеЩо?Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеВече съм притеснен за Реда !
Колкото по тлъстееш, толкова и
притеснението ще ти расте !!! D--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеВече съм притеснен за Реда !Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Last edited by bgg_red; 24.03.2011, 14:01.--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
Коментар