If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако искаш да дереш нещо -цапни 3 водки на екс и ще дереш котките със сигурност Успех
Водка не съм пил от 2-3 години, но ще ти кажа кое е май по-гадно от това. След водката - мляко с какао. Бяхме решили да напием един познат данъчен. Готин човек, ама не се усеща кога го лови алкохолът. Една водка, втора, а наздраве, трета, четвърта, а той даяни и не му става лошо.. Накрая домакинът стана и след малко се върна с едно мляко с какао, но от тия гадните - купешките химикали. Дава го на нашия човек, оня го изпи и само след минути хукна към банята и прегърна тоалетната чиния.
После 6 месеца го бъзикахме на тема мляко с какао
Аз мисля, че ще продължи до 47 и ще обърне. Дано ти е от полза.
Плагиатството било забранено. Аз мисля ,че ще стигне до 1,47 и нещо и тогава ще обърне и това съм го споделил когато ти беше още гусенце.
ПП - Между другото, оцапал си цялата тема за кавгите само с твои постове
чета отгоре,отгоре - ама оставете кой с колко лота влиза може и с 1 и със 1001 и един важно е да ловиш тренда кратко или дългосрочно няма значение как.
В момента, възходящия е все още на лице за повечето валутни двойки като EUR/USD,AUD/USD,NZD/USD,но все по ясно може да види всеки че вече има известна умора на движението в тази посока,какво мислите вие очаквате ли обратна посока или известно време косолидация и след нея какво.
Споделете!!!
Остави всякакви очаквания за пазара. Умората може и да е фалшива,така че живей за мига и не търси това което не можеш да видиш.
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
чета отгоре,отгоре - ама оставете кой с колко лота влиза може и с 1 и със 1001 и един важно е да ловиш тренда кратко или дългосрочно няма значение как.
В момента, възходящия е все още на лице за повечето валутни двойки като EUR/USD,AUD/USD,NZD/USD,но все по ясно може да види всеки че вече има известна умора на движението в тази посока,какво мислите вие очаквате ли обратна посока или известно време косолидация и след нея какво.
Споделете!!!
Ченев, с какво би ти помогнало мнението на някой от нас ? Нали не смяташ да търгуваш по препоръки от сайтове ? Това, което виждаме ние на графиката, го виждаш и ти - МИНАЛОТО. Личи, че разбираш "картинката", но каква ще се донарисува...? Аз мисля, че ще продължи до 47 и ще обърне. Дано ти е от полза.
П.П. Не е заяждане, а обективизъм.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Споделете!!!
Нещата много загрубяха...Да ви кажа за 5-6 години във форума научих, че е много трудно точно да схванеш и претеглиш сарказма, иронията, самоиронията и т.н., когато четеш нечие изказване и затова доста често се получават недоразумения. Затова ви призовавам всеки да поднесе извинения на останалите засегнати и да отклоните разговора в по-спокойни води - образно казано...
то Заговезни мина!!
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Ефче, зарежи ги тези феминистки разбирания. Едва ли някой днес смята жените за по-глупави от мъжете. ( Ако е така то той самият е глупак ). Не вярвам някой някого да иска да прекара тук във форума, защото доста би се озорил. И плътски и духовно. А съгласен съм с Тонито, че много от търговците са егоцентрични ( може би и аз съм в това число ), но все пак човек сам избира, дори и в нета, с кого да комуникира и с кого не. Не знам на колко от нас портфейлите са им дебели, а и не ме интересува, но определено много от шегите са дебелашки. Аз самият,съм може би най-големият простак. По-важното за мен е не дали се шегуваш, а с кого и как .
Престорената скромност е най-извратената форма на нахалството.
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар