IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
    Ами да срещнем адвокатите си тогава.
    Не може. Моя е заринат с дела и няма време за разни фондации за защита на животните
    Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
    私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
      Ако искаш да дереш нещо -цапни 3 водки на екс и ще дереш котките със сигурност Успех
      Водка не съм пил от 2-3 години, но ще ти кажа кое е май по-гадно от това. След водката - мляко с какао. Бяхме решили да напием един познат данъчен. Готин човек, ама не се усеща кога го лови алкохолът. Една водка, втора, а наздраве, трета, четвърта, а той даяни и не му става лошо.. Накрая домакинът стана и след малко се върна с едно мляко с какао, но от тия гадните - купешките химикали. Дава го на нашия човек, оня го изпи и само след минути хукна към банята и прегърна тоалетната чиния.
      После 6 месеца го бъзикахме на тема мляко с какао
      Last edited by Jay Gould; 14.04.2011, 22:52.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
        Плагиатството било забранено....
        Ами да срещнем адвокатите си тогава.
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Аз мисля, че ще продължи до 47 и ще обърне. Дано ти е от полза.
          Плагиатството било забранено. Аз мисля ,че ще стигне до 1,47 и нещо и тогава ще обърне и това съм го споделил когато ти беше още гусенце.
          ПП - Между другото, оцапал си цялата тема за кавгите само с твои постове
          Last edited by skorpio; 14.04.2011, 22:45.
          私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от chenev Разгледай мнение
            чета отгоре,отгоре - ама оставете кой с колко лота влиза може и с 1 и със 1001 и един важно е да ловиш тренда кратко или дългосрочно няма значение как.
            В момента, възходящия е все още на лице за повечето валутни двойки като EUR/USD,AUD/USD,NZD/USD,но все по ясно може да види всеки че вече има известна умора на движението в тази посока,какво мислите вие очаквате ли обратна посока или известно време косолидация и след нея какво.
            Споделете!!!
            Остави всякакви очаквания за пазара. Умората може и да е фалшива,така че живей за мига и не търси това което не можеш да видиш.
            私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
              Напазарихте ли си йофтино евра чада божии?
              Дай боже, утре като миналия петък, ще дерем мецани.
              Ако искаш да дереш нещо -цапни 3 водки на екс и ще дереш котките със сигурност Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от chenev Разгледай мнение
                чета отгоре,отгоре - ама оставете кой с колко лота влиза може и с 1 и със 1001 и един важно е да ловиш тренда кратко или дългосрочно няма значение как.
                В момента, възходящия е все още на лице за повечето валутни двойки като EUR/USD,AUD/USD,NZD/USD,но все по ясно може да види всеки че вече има известна умора на движението в тази посока,какво мислите вие очаквате ли обратна посока или известно време косолидация и след нея какво.
                Споделете!!!
                Ченев, с какво би ти помогнало мнението на някой от нас ? Нали не смяташ да търгуваш по препоръки от сайтове ? Това, което виждаме ние на графиката, го виждаш и ти - МИНАЛОТО. Личи, че разбираш "картинката", но каква ще се донарисува...? Аз мисля, че ще продължи до 47 и ще обърне. Дано ти е от полза.

П.П. Не е заяждане, а обективизъм.
                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• чета отгоре,отгоре - ама оставете кой с колко лота влиза може и с 1 и със 1001 и един важно е да ловиш тренда кратко или дългосрочно няма значение как.
                  Споделете!!!
                  http://song.webhop.net/

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                    Престорената скромност е най-извратената форма на нахалството.
                    Ако визираш мен за скромността, объркал си се.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                      Джей, ще дерем теУета и ще си правим кожени якИта!
                      Фицка: contraire mes amie, fair contrair
                      Френският не ми е от най-значимите. Превод ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        Да пратим синовете на великата мечка във вечните ловни полета
                        По една ей такава меча капа, за всички бици на пазара.. Както казва реда - Давай еврооо
                        Джей, ако си на дълги от 1.46 клуба на инвеститорите приема нови членове!
                        Даже има отстъпка от членския внос за телетата!
                        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar Разгледай мнение
                          Нещата много загрубяха...Да ви кажа за 5-6 години във форума научих, че е много трудно точно да схванеш и претеглиш сарказма, иронията, самоиронията и т.н., когато четеш нечие изказване и затова доста често се получават недоразумения. Затова ви призовавам всеки да поднесе извинения на останалите засегнати и да отклоните разговора в по-спокойни води - образно казано...
                          то Заговезни мина!!
                          Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• ПС: на 1.4555 има силно ниво на съпротива, но ако го пробием, ще запраскат стопове
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68 Разгледай мнение
                              за какво да ревнувам? минах да видя как я карате и виждам девойче, влязло в мъжката съблекалня и се цупи, че са я ощипали
                              Не само че е влязло - ами вече събу гащите и лапна пурата

Коментар

Ефче, зарежи ги тези феминистки разбирания. Едва ли някой днес смята жените за по-глупави от мъжете. ( Ако е така то той самият е глупак ). Не вярвам някой някого да иска да прекара тук във форума, защото доста би се озорил. И плътски и духовно. А съгласен съм с Тонито, че много от търговците са егоцентрични ( може би и аз съм в това число ), но все пак човек сам избира, дори и в нета, с кого да комуникира и с кого не. Не знам на колко от нас портфейлите са им дебели, а и не ме интересува, но определено много от шегите са дебелашки. Аз самият,съм може би най-големият простак. По-важното за мен е не дали се шегуваш, а с кого и как .
                                Престорената скромност е най-извратената форма на нахалството.
                                Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Working...
                                X