Първоначално изпратено от bgg_red
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеСподели.Не чухме
От анонимен източник научихме, че свинският консорциум " Веселото прасе " се кани да интервенира пазара, изкопувайки всички "европейки" и заливайки го с зелени хартийки от собственните си печатници.
По непотвърдена информация очакват се разпродажби на " европейки" на нива от @4220.Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaka89 Разгледай мнениеТи да не си майстор чикибоец, та 21 годишните ти се виждат дръти--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеКАКА га си била млада е имал некой
закъсал лешпер дето ти го е слагал,
но сега като си дръта никой не иска
ДА СЕ ПРЕЖАЛИ !!!
Коментар
-
И този не знае какво говори.
Вчера мислел едно, днес казва друго.
BERLIN (Dow Jones)--Eurogroup head Jean-Claude Juncker said Friday that he doesn't think Portugal will need a bailout from its euro-zone partners, a day after he suggested on French radio that it might do so.
П.П. Сигурно снощи е преспал с Меркел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеБих препоръчал на колячите на прасета, да палят свещите и стискайки библията, на колене, да почват с молитвите.Ама като не гледате сутрешните новини на Блуумберг ? Не чухте ли кво казаха !
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Бих препоръчал на колячите на прасета, да палят свещите и стискайки библията, на колене, да почват с молитвите.Ама като не гледате сутрешните новини на Блуумберг ! Не чухте ли кво казаха ?
Last edited by fickata; 25.03.2011, 13:32.Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеОще ше поскъпне !
Едното казало на келнера:
- За мене лайна с чесън, ако обичате!
А другото добавило:
- А за мен без чесън, да не мирише!Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
Не е много джентълменско, ама е много смешно !
+++++++
Не е важно дали е джентълменско,
а за съжаление е, че е верно
A за съжеление е , щото е по-добре
да ни посещава от време на време
КАКА хубавица ,
а не дръта грозница--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеКАКА га си била млада е имал некой
ДА СЕ ПРЕЖАЛИ !!!
Не е много джентълменско, ама е много смешно !
+++++++Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaka89 Разгледай мнениеПрасчо, какви са тези десетични дроби. Един навремета така ме излъга. Вика ми:: Kако само 1/2 става ли? Съгласих се само за 1/2. После отнесох 1/1 и го питам:. Защо ме излъга бе? Не съм казва. Ставаше въпрос за втората половинка. .
ДА СЕ ПРЕЖАЛИ !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaka89 Разгледай мнениеПрасчо, какви са тези десетични дроби. Един навремета така ме излъга. Вика ми:: Kако само 1/2 става ли? Съгласих се само за 1/2. После отнесох 1/1 и го питам:. Защо ме излъга бе? Не съм казва. Ставаше въпрос за втората половинка. .Пък това твойто си е било за едно време и сигурно вече няма давност.
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеПрасчо касира 1/3 на @4170
Коментар
Коментар