IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Долар ви вечер колеги !

Без да желая да обидя някой да кажа :Според мен има асиметрична корелация между форума на Инвестор.бг и форум "Бг Мама" .
    Туk сте заговорили за жени, мезета, мераци и пътешествия, а в Бг Мама обсъждат изявленията на Трише и изчисляват среден волалитет в EUR/BGN

Форумното поведение и то като пазарното ; Де го чукаш, де се пука ?

Поздрави и спорна търговия !
    Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar Разгледай мнение
      Не се знае дали не я свалят! Ще се изненадаш колко такива хора ценят мига и съумяват да изживеят пълноценно и най-малките радости в живота.
      Съгласен съм. Дори има и поговорка, че за всеки влак си има пътници. Но едва ли онази женица я свалят и на 1% от тази.
      Attached Files
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Да ти кажа честно, струва ми се, че снимката е ** пипната ** малко...

Коментар

• Каквото се замисли това евро /долар...да вземе да тръгне малко надолу за разнообразие ...кви са тез нива 1,52....
          Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
            Извинен си ! Говорехме за жени, които сигурно не ги свалят и дадох пример.
            Не се знае дали не я свалят! Ще се изненадаш колко такива хора ценят мига и съумяват да изживеят пълноценно и най-малките радости в живота.

Коментар

Да ти кажа честно, не мисля, че някой би се присмял на такова същество и затова дори за миг не съм си мислил, че се гъбаркаш с нея. Приех поста ти по-скоро като автоирония, ако съм сгрешил - извинявай!
              Извинен си ! Говорехме за жени, които сигурно не ги свалят и дадох пример.
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                Щото си имал всички варианти нали ?.....
                В какъв смисъл всички варианти?

Коментар

Скорпио и Цезар, Фицката се шегува, но не и с човешкото нещастие. Снимката я пуснах, не за присмех, а за пример.
                  Да ти кажа честно, не мисля, че някой би се присмял на такова същество и затова дори за миг не съм си мислил, че се гъбаркаш с нея. Приех поста ти по-скоро като автоирония, ако съм сгрешил - извинявай!

Коментар

Женен съм толкова отдавна, че вече не помня каква жена искам да имам.
                    Щото си имал всички варианти нали ?.....
                    Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Скорпио и Цезар, Фицката се шегува, но не и с човешкото нещастие. Снимката я пуснах, не за присмех, а за пример.

Коментар

Аааа не ..това не са свалки ежедневно ...ние просто се осъвършенстваме ...едва ли искаш да имаш жена пън...
                        Да и само да я сече, нали ?

Коментар

Аааа не ..това не са свалки ежедневно ...ние просто се осъвършенстваме ...едва ли искаш да имаш жена пън...
                          Женен съм толкова отдавна, че вече не помня каква жена искам да имам.

Коментар

Да ти кажа честно, по мои наблюдения жените са на курсове по свалки ежедневно...

Коментар

Ааа Цезаре, зависи от жената.. На тази душичка, едва ли и се случва често да я свалят.

Че какво й е на женицата, бе?

Коментар

Ааа Цезаре, зависи от жената.. На тази душичка, едва ли и се случва често да я свалят.

Тая мадама от родата ти ли е бе фици?
                                Изял си и ярмата и тя горката гладува
                                Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                                私は最高のトレーダーだ

Коментар

Working...
                                X