Първоначално изпратено от йосиф
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЯ едно дълго USD/JPY. ДА видим.Last edited by Eti_; 28.03.2011, 20:31.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеGMTA ma friend
само дето не излезе, въпреки , че беше правилна
за което са виновни, евреите , брокерите , световният империализАм, комарджито и РЕДА. не е задължително в този ред
поне за мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнениемай френд, имах идентична позиция от 34, стоп 27 но цел 42
само дето не излезе, въпреки , че беше правилна
за което са виновни, евреите , брокерите , световният империализАм, комарджито и РЕДА. не е задължително в този редТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениедълго 34 стоп 27 цел 44
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениеуплаши се народа / никой не пише / пак селл 4103
п.с само не го качвайте на 4200
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениедокъде да бутам? че не ми се чете назад да проверявам
БУТАЙ Крадлива мижатурка !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Двойно дъно на часова.. излизам от къситепия една водица и скачам на дълги
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениеаз заради това че котировките са около дневен връх , не за друго .
не казвам че е и окончателен
успехТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеНидей,тъй,бритчет,мойто дувар ши събори-на 4088Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениебутането само с мерак не ставатребе и некво основание да има, а аз поне засега такова не виждам за бутане надолу. най-много да си сецна кръста от зор
не казвам че е и окончателен
успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеАбе дувара, дай лимита да ми се изпълни пък дувара после ше го мислим.
П.П. Ко викате за прасето ?Фибо-мибо-грънци....
Коментар
Коментар