Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеАйде лека и успешна на нощната смяна, че простомера ми е на мах !Айде лека.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеАм кво са обаждаш тогава !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ares8008 Разгледай мнениеРазмера винаги има значение ...
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеДжими кво не ми харесваш на фаса ? нарочно си ги избирам по-дълги ....Размера винаги има значение ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеНакарай я ся да махне и фаса - че тая пура '72 набор лелееееВсичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеНакарай я ся да махне и фаса - че тая пура '72 набор лелееееМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеДобре, absolvo te !
Накарай я ся да махне и фаса - че тая пура '72 набор лелееее
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеНе тъй Фице не тъй - виж я че дори белите гащи свалила - ти намери мен да упрекваш за кючека...Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ewgeny Разгледай мнение
ееее...много ще станат вече п....едерските лафове на мой гръб, не мислиш лиМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеХаресвам те бе Фицка ...даже заради тебе и белите гащи махнах ..че и без това само за тях говорите .. ...
http://www.youtube.com/watch?v=rk-fmvxmh1EМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеДжейми, като не ти увира главата за романтика, не се излагай пред момичетоБягай в къщи и пускай XXL
Коментар
Коментар