Първоначално изпратено от fickata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеКогато положението е на кантар,обикновено накрая го отнася прасето
нашето е доброи не е за .........
ще го чакаме да се осъзнае
кадем е
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеПоложението е на кантар, но давам преимущество на дългите.
успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениещом си рекъл
п.с Фиска , Щатите се дърпат от войнататова движи пазара / според мен / -- за сифте
ще се видят с пари в баджетУ
това е силен долар
ти си знаешМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеСега ще ти кажа една тайна,ама да не я издаваш на никого,ей-ще вляза на къси от 1.4093 и ще стискам до 1.3850
п.с Фиска , Щатите се дърпат от войнататова движи пазара / според мен / -- за сифте
ще се видят с пари в баджетУ
това е силен долар
ти си знаеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеПенчев, днес има вероятност да атакува 4248, така че не се натискай много на късите.
П.П. Мое мнение ( неангажиращо )Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениеабе , опортиОнИсто
погледни си графетата по твое мУ/ май лимита ти излиза / че пробие ли се 4112 за бързина ще светне 39
/ по моему де /......нема спирка за закачване
....преразледай си баджетУ и си остави малко
Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеНе разумем,пане!
По-скоро съм опортюнист
погледни си графетата по твое мУ/ май лимита ти излиза / че пробие ли се 4112 за бързина ще светне 39
/ по моему де /......нема спирка за закачване
....преразледай си баджетУ и си остави малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениеабе да не е имало радиоактивно облъчване на 22 03 11
само екземпляри се регистрирали у форума
п.с Пенчевколуминист
По-скоро съм опортюнистФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ccmhockeyplayer Разгледай мнениеНема се плашете, момци. На долара вече му се видя края. Айде марш нагоре еврото
само екземпляри се регистрирали у форума
п.с Пенчевколуминист
Last edited by is3584; 29.03.2011, 12:04.
Коментар
Коментар