IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от batko Разгледай мнение
    ....по-лесно ми се струва от залог на Челси!
    Напоследък и там трудно стана . Особенно с Ел Ниньо само на греди и рекуот я караме ...Уж го чакаме да изригне ама и той като доларовия тренд -- изпънал крачетата като балерина и не се знае кога ше " експоладира "
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
      как сте момчета ...?? гледам днес сте потъргували ....браво на вас ....
      Слънчев лъч омаен нежен, в тоз тежък ден, сърцето ми ти сгря.
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• пич на финансовите залози на бет365,,,,

Коментар

над имах предвид....по-лесно ми се струва от залог на Челси!
          Какъв Челси бре Батко ? Тука фърламе зарове. Еи там залагат на мачове.
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• над имах предвид....по-лесно ми се струва от залог на Челси!

Коментар

• как сте момчета ...?? гледам днес сте потъргували ....браво на вас ....
              Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

дали ще мине 1,45 до час....
                От къде да мине ?

Коментар

• дали ще мине 1,45 до час....

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                    Ти с колко поста успя да се уредиш ? Ако си успял с по-малко от 1000 значи си лауреат за Ленинска награда

На БФБ-аците им е трудно и с 3000 поста да заработят банн -- те пишат винаги по "темата "
                    Спарте, аз съм старо куче - медалист!
                    Минали са ми повече Терабита през ръцете отколкото на ПК стинките в демо-акаунтите!
                    Ако не мога да газирам някой модератор/админ...

Мога да ги изпердаша както си искам но просто не ми се занимава...
                    Да си вътрят банерите, този и другия (Фицка!) форум се прави от нас а не от правоимащите ПОТРЕБИТЕЛИ.
                    Last edited by jumboframe; 12.04.2011, 20:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                      Населението на Китай (включващо Макао и Хонконг, ) през 2009 година е 1 345 227 885 души
                      ==================================
                      :
                      Малко ще се поозоря
                      Грубо сметнато ще имам към 400-500 млн бройки за покриване
                      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                        На всичките да им е** мам***!
                        А ако Реда е прав и са с 200-300 млн повече,и на тях да им е** мам***!
                        Няма по-омразна нация за мене,някои отворковци се кефят,че САЩ щели да загубят статута си на най-мощна държава,но не виждат какво идва-ще ядем ориз като побъркани 6 дни в седмицата,а на седмия-бамбук за разкарване.
                        Населението на Китай (включващо Макао и Хонконг, ) през 2009 година е 1 345 227 885 души
                        ==================================
                        Не съ притеснявай толкоз.
                        Ако стане така, че да ни завладеqт
                        няма да qдеш ориз, а ще им ядеш
                        к**а, щото ориза ще си е за тях !!! :
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Брях,тез наште европейски политици много огладняха от кризата,бре.Взеха да крадат и химикалки:

http://www.youtube.com/watch?v=zpe4T...ture=topvideos
                          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от jumboframe Разгледай мнение
                            .....днес ми изтича бана,.........
                            - Некадърния
                            Ти с колко поста успя да се уредиш ? Ако си успял с по-малко от 1000 значи си лауреат за Ленинска награда

На БФБ-аците им е трудно и с 3000 поста да заработят банн -- те пишат винаги по "темата "
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Сега да видим накъде ще избие. Ама мисля, че няма да е тази вечер.

http://www.2shared.com/photo/FWxcckE...snapshot1.html

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Късо 4512/27 за 4444 и чакам да отвори QQQ да покрия загубите.
                                Бравос на вас Взели сте 444444. Ми сега Айде пак късо 4484 и едно чакащо от 4514

Коментар

Working...
                                X