If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Крадлива мижатурка
понеже си скалпер
експериментирал ли си на +1
какво се получава на практика??????
Щото днеска 5 по +1 не е малко
знам го тва ама съм много инертен нещо последно време и само се каня и го тествам на демото
а 5-6 пипа са си 5-6 пипа понякога правят разликата между печелившия търговец и ДОНОРА
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
16:40S&P понижи рейтингите на Гърция и Португалия
От компанията S&P понижиха кредитния рейтинг на Гърция с две степени - от ВВ+ до ВВ- и този на Португалия с една степен - от ВВВ до ВВВ-. Така Португалия остава една степен над т.нар. 'Junk status'.
Kрадлива мижатурка
винаги съм се чудил,
що слагаш стопа на 0,
а не да кажем на +1 ??????
===============================
Айде не слагай 0+1 сега, да ти го
земат стопа и да видим как псуеш бря !!!
ми де да знам .тоест знам. щото като трейдвам форекс местя стопа много рано , при + 5-6 пипа . и тогава дали ще е на нула или + 1 пип е разликата между успешен и неуспешен трейд
когато трейдвам фючъри стопа ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е +1 щото имам платен комис там и брейкивъна не това , което е
ПП от много писателстване изпуснах да добавя @ 76
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
ка ша ми земат 15 пипа стопб бре ? ако се случи тогава ще видиш рукито как попържа
Kрадлива мижатурка
винаги съм се чудил,
що слагаш стопа на 0,
а не да кажем на +1 ??????
===============================
Айде не слагай 0+1 сега, да ти го
земат стопа и да видим как псуеш бря !!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
За един ден няма как да стане 7/8 фигури ,но ще е интересно .....
има , ма за целта тарамбуките требе да пуснат една ядрена бомбичка в центъра на брюксел
е то тва 7/8 фигури е общо взето касапницата , спомни си май дау началото на май ти като писа за касапница кво имаше впредвид ,пропадане с 50-60 пипа ли ?
Коментар