IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
    Касапница и да има няма да е веднага а постепенно.Ако казваме касапница за падане на еврото с 7 или 8 фигури за месец,няма нищто касапско в това.
    Да ако падне за един ден съм съгласен с теб
    За един ден няма как да стане 7/8 фигури ,но ще е интересно .....

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
      времето е такова -- според мен да се продава евро
      като се промени -- ще се купува евро
      идиот ли си , заварчик ли , незнам
      чак и Трише споменаваш
      аре марш в другите теми
      има за Дянков и БФБ --- там са ти бригадирите
      Хахаха нерви мн нерви търговецо явно тъговийката невърви .....лошооооо ..... търговеца трябва да е хладнокръвен...... не се спичай някой ден ще хванеш посоката и ако имаш още маржин ще излезеш , но смени тона и съветите кой къде и защо .......
      нали вие ГОЛЕМИТЕ ТЪРГОВЦИ сте възпитани

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        Крадлива мижатурка
        с теб съм отново !!!

много единомислие не е на убуу
        ако бие 75 местя стоп на 0 или +1 и търся място за добавка с цел дневен връх най малко
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
          лонг ойро @ 60 с 1/3 от нормалният обем , че стопа е много далече @ 45
          Крадлива мижатурка
          с теб съм отново !!!
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от ded0t0 Разгледай мнение
            Няма да заложа че, валутния паза ще кротува ..... повярвай касапницата ще голяма и в двата случая

Касапница и да има няма да е веднага а постепенно.Ако казваме касапница за падане на еврото с 7 или 8 фигури за месец,няма нищто касапско в това.
            Да ако падне за един ден съм съгласен с теб

Коментар

• лонг ойро @ 60 с 1/3 от нормалният обем , че стопа е много далече @ 45
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Дедо сутринта си е за сутринта, тогава имах сигнал за дълги и си го отиграх. По-късно бях ангаже и не можах да се кача на късите. Това е тръпката на пазара. Както бях споменал един път днес сме бици утре сме мечки.
                П.П. В чужди мнения избягвам да се вслушвам, защото като правих първите си стъпки на пазара така издухах една много добра сметка.
                Айде със здраве !
                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                  Ако не вдигнат лихвата ,няма да има кой знае някъкав ефект на валутния пазар специално.
                  Върху стоки и акции ще е по голямо
                  Няма да заложа че, валутния паза ще кротува ..... повярвай касапницата ще голяма и в двата случая

Коментар

....
                    И продължавай да продаваш смело EUR.....
                    времето е такова -- според мен да се продава евро
                    като се промени -- ще се купува евро
                    идиот ли си , заварчик ли , незнам
                    чак и Трише споменаваш
                    аре марш в другите теми
                    има за Дянков и БФБ --- там са ти бригадирите

Коментар

Ехоооо къде видя молби и за какво?
                      Май мн. мн. неси наясно с тази дисциплина FX
                      щом смяташ че, във форумите и с молби нещата ще се случат.
                      Аз на форуми и мантри неразчитам , а ти ползваш ли ги?
                      Давам ви добронамерен съвет ако искате се възползвате ако не недейде не е задължително.
                      ми така звучиш бе мой
                      прочети си постовете от първият насам ако не си спомняш
                      няма нито едно обосновано мнение, освен врясъци колко е зле еврото и как щяло да пада.аз пък наистина не разбирам от пазари и трейдинг само си правя вятър на устата тука от скука и безделие.това обаче не ми пречи да звуча достоверно и кото някой дето ги ХВАЩА нещата

ПП а чувството ти за хумор къде е? по фнимателската с трейдинга , че е много обсебващ и такива като теб започват много насериозно да се вземат , то си личи де по постингите .
                      Last edited by NYSERookie; 29.03.2011, 16:39.

Коментар

• голдман ли са тия дето със зъби и нокти бранят еврото....все сухи излизат на гърба на хората до сега, кога ли ще глътнат водица и те

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                          Дедо, като те чета, забелязвам, че или си някой мастит инвеститор от отбора на "китовете" или си безделник намерил добър начин да си оплатнява времето, драскайки по форумите. На кое ли да заложа... ?! Май не си от "китовете"
                          Хахаха добре.... този тон е по-приемлив за мен...
                          Няма значение кой какъв .....споделяме мнения и разменяме идей ..... грешни .... верни без значение ако искаш приемаш идеята ако не не..
                          Ако сутринта си се вслушал в съвета ми да продаваш значи си вече с 50-60 р. напред ако не......

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                            означава че в най-добрия случай си стар лусер / опа --юзер / с нов ...........
                            другото е че ............. прочети си многоточието --- не виждам смисъл да ти го пиша
                            третото е че ''незвисимо '' познал движението --- езика е '' неприемлив '' да не си бивш заварчик -- решил да се изявява като '' трейдър '' спеколант
                            край с тебе
                            не ме цитирай да не те подкарам на кароцарски '' български''
                            достатъчно с радиацията около 22 март
                            Виждам че разбираш науката FX и си кипял в нея от години. Явно си ТЪРГОВЕЦ професионалист отявлен при това.
                            Защо толко злоба си събра търговецо защо....
                            Виждам и много култивиран речник като за търговец (не като за заварчик май беше).
                            Е задачка ТЪРГОВЕЦО ПРОФЕСИОНАЛЕН - Ще се качили EUR ако чичко Трише не вдигне лихвата и защо?????
                            Ако си пич ще светнеш заварчиците и по-простите люде дето трябва да се гордеят че са в един форум с ТЪРГОВЕЦ като теб.
                            Благодаря за отговора ....
                            И продължавай да продаваш смело EUR.....

Коментар

Хахахаха регистрирана преди седмица в тази забавачка тука ....
                              Можеше да научити нещо като например каква е посоката и кога да влизате ама...... много сте светнати и нямате нужда от съвети така като гледам хахаха стопове на по 7 р , смяна на посоката само от 1 фигура движение и т.н и т.н.
                              много сте отворени.
                              Аааа ако държиш да обиждаш продължавай така като гледам EURUSD го разбираш тъй че може да си позволиш лукса да даваш акъл хахахаха
                              Дедо, като те чета, забелязвам, че или си някой мастит инвеститор от отбора на "китовете" или си безделник намерил добър начин да си оплатнява времето, драскайки по форумите. На кое ли да заложа... ?! Май не си от "китовете"
                              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                                Чети,чети,пък аз за всеки случай слагам стопа на 0-1.40907
                                ко има тест ще е с таргет 4081
                                ко се сбърка работота с някой пип , гориш ......
                                деня е с стопове 4150
                                както си решиш
                                п.с надявам се да продължи надоле и мелето да е около 4030 с тест на 4070

Коментар

Working...
                                X