Първоначално изпратено от skorpio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.3
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Caessar Разгледай мнениеСериозен ли си, колега Пенчев, дай линк, моля те!
http://www.focus-news.net/Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеЧухте ли?Мишо Бирата умря ,,внезапно"!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеРеде, може ли да си поръчам песновка в подкрепа на еврото ?
Kво си напраил с хубавото розово прасенце бе говедо такова?
Ква е тая грозна свиня в която си се превърнал?Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеЧухте ли?Мишо Бирата умря ,,внезапно"!Last edited by fickata; 30.03.2011, 15:27.Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеавстралиецо ми зе плюсовия стоп, ама я съм упорит и па му резнах зелката. не мое след 10 зелени свещи да нема кяр от късо.Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеАко си смениш аватара,не си ми авер вече.Че той Вожда утре ще ни наложи на всички насилствена смяна на аватарите
Що го слушаш?Нали и Реда е аверче !
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеПенчев, ако е за борба, ще помагам ! Нали си аверче !
Що го слушаш?Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеВ някои дни си имам и моя работа,все пак фирмата ми не се движи на самотек,нале?
Да не съм кат вас спекуланти-изедници с по няколко милки в банката,аз си изкарвам парите с честна,но неравна борба с държавата.
Я глей къв хубав рейндж се е заформил-пей сърцеи трупай пачки!
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеГотов си !!!Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
Коментар