IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За младите участници, които не са чели "Ленинградска зима":
    НЗ - неприкосновен запас.

СПАРТ ще ви го напише на руски. .

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      чак почвам да ти завиждам с тая белуга дау на минус доста трудно . не , че е невъзможно , но е доста малко вероятно точно днес , а и е само на 35 поинта от многогодишен връх .
      ДАУ на плюс или минус - водката я пиши "бегала". НЗ-то ми се е прищяло да изям и си търся невъзможни поводи. А то е едно много много хубаво мезенце....

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Ето това ме чака за наздравето, както и придружено със съответните мезета. Днес ми е "руска" вечер.
        Ако ДАУ затвори на минус - ще отворя и НЗ-тата.
        чак почвам да ти завиждам с тая белуга дау на минус доста трудно . не , че е невъзможно , но е доста малко вероятно точно днес , а и е само на 35 поинта от многогодишен връх .
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
          Реде той Пецата твърдеше друго преди време,че трябва да скъсяваме долара и се гордееше от правилният си анализ,че на туранагите им трябвалоскъпа йена да си купуват евтини суровини или нещо такова,не ми се търси назад,а виж кво стана за 15 дена,йената къде ойде
          Аааа, помни той за йената. Затова и не ме плюе по постовете.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
            МУТРОПРАС
            МИСЛЯ, че сега е времето за удължаване
            в Долар>Йена !!!!!!
            Реде той Пецата твърдеше друго преди време,че трябва да скъсяваме долара и се гордееше от правилният си анализ,че на туранагите им трябвалоскъпа йена да си купуват евтини суровини или нещо такова,не ми се търси назад,а виж кво стана за 15 дена,йената къде ойде
            "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

наздравичката
              тва от обяд го правя всеки петък
              Ето това ме чака за наздравето, както и придружено със съответните мезета. Днес ми е "руска" вечер.
              Ако ДАУ затвори на минус - ще отворя и НЗ-тата.

Коментар

ойрото е доста вероятно още един връх да направи преди да миряса около клоуза
                Крадлива мижатурка наздраве
                Аз му баех за 1.4262 по отдоле.
                Чекай и ПРАСЕТО да поздравим
                Наздраве МУТРОПРАС !!!!
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• ойрото е доста вероятно още един връх да направи преди да миряса около клоуза
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                    Наздраве Руки !
                    наздравичката
                    тва от обяд го правя всеки петък

Коментар

• Наздраве Руки !
                      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

успехи желая и наздраве
                        Успехи и на теб!
                        Наздравето ще е след малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                          Че от вълните по-просто нещо няма. И по хармонично. Това са пропорциите в природата. Не случчайно вълните вървят ръка за ръка с числата на фибоначи.Чиста математика. Същото е и с кендълите, макар че и те са на 500г. и са ги използвали да си изчисляват реколтата от ориз японците.
                          Петри,Петри,докога бе Петри,пазар и математика,математика е дотолкова да си сметниш загубата или печалбатаОх уморих се
                          "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Ти нали гонеше по 20-30 тика?!

Аз не съм опитен търговец, но да ти обърна внимание на последните 2 дни при затварянето на борсите в САЩ. Има интересни неща.
                            факта, че гоня 20-30 тика , не означава, че съм кон с капаци и нямам наблюдения върху маркета дългосрочно даже е препоръчително.
                            in fact при такова движение в петък по това време е самоубийствено да се контри
                            ако на мен ми нямаш вяра върни назад чартовете и поразгледай петъците след 18.00ч са на 90% трендови и еднопосочни
                            успехи желая и наздраве
                            говорех на наивника, който в момента е подвластен на емоции

Коментар

тва интрадейско ли?
                              забрави по тва време в петък 150 пипа надоле
                              по вероятно е тест на 1.4247 и 1.4280
                              опитен търговец, пък се поддаваш на емоции и контрене
                              Ти нали гонеше по 20-30 тика?!

Аз не съм опитен търговец, но да ти обърна внимание на последните 2 дни при затварянето на борсите в САЩ. Има интересни неща.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                                И така добутахме Е/$ до 1.4230.Сега интересното е ще атакуват ли янките 1.4280 и 1.4310 до края на търговията в САЩ?

по скоро ще го затворят тука нейде и в понеделни ше го зафучат нагоре за тест. ю
                                ма пазар да го ..... знаиш ли го

Коментар

Working...
                                X