If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
чак почвам да ти завиждам с тая белуга дау на минус доста трудно . не , че е невъзможно , но е доста малко вероятно точно днес , а и е само на 35 поинта от многогодишен връх .
ДАУ на плюс или минус - водката я пиши "бегала". НЗ-то ми се е прищяло да изям и си търся невъзможни поводи. А то е едно много много хубаво мезенце....
Ето това ме чака за наздравето, както и придружено със съответните мезета. Днес ми е "руска" вечер.
Ако ДАУ затвори на минус - ще отворя и НЗ-тата.
чак почвам да ти завиждам с тая белуга дау на минус доста трудно . не , че е невъзможно , но е доста малко вероятно точно днес , а и е само на 35 поинта от многогодишен връх .
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Реде той Пецата твърдеше друго преди време,че трябва да скъсяваме долара и се гордееше от правилният си анализ,че на туранагите им трябвалоскъпа йена да си купуват евтини суровини или нещо такова,не ми се търси назад,а виж кво стана за 15 дена,йената къде ойде
Аааа, помни той за йената. Затова и не ме плюе по постовете.
МУТРОПРАС
МИСЛЯ, че сега е времето за удължаване
в Долар>Йена !!!!!!
Реде той Пецата твърдеше друго преди време,че трябва да скъсяваме долара и се гордееше от правилният си анализ,че на туранагите им трябвалоскъпа йена да си купуват евтини суровини или нещо такова,не ми се търси назад,а виж кво стана за 15 дена,йената къде ойде
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Че от вълните по-просто нещо няма. И по хармонично. Това са пропорциите в природата. Не случчайно вълните вървят ръка за ръка с числата на фибоначи.Чиста математика. Същото е и с кендълите, макар че и те са на 500г. и са ги използвали да си изчисляват реколтата от ориз японците.
Петри,Петри,докога бе Петри,пазар и математика,математика е дотолкова да си сметниш загубата или печалбатаОх уморих се
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Аз не съм опитен търговец, но да ти обърна внимание на последните 2 дни при затварянето на борсите в САЩ. Има интересни неща.
факта, че гоня 20-30 тика , не означава, че съм кон с капаци и нямам наблюдения върху маркета дългосрочно даже е препоръчително.
in fact при такова движение в петък по това време е самоубийствено да се контри
ако на мен ми нямаш вяра върни назад чартовете и поразгледай петъците след 18.00ч са на 90% трендови и еднопосочни
успехи желая и наздраве
говорех на наивника, който в момента е подвластен на емоции
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
тва интрадейско ли?
забрави по тва време в петък 150 пипа надоле
по вероятно е тест на 1.4247 и 1.4280 опитен търговец, пък се поддаваш на емоции и контрене
Ти нали гонеше по 20-30 тика?!
Аз не съм опитен търговец, но да ти обърна внимание на последните 2 дни при затварянето на борсите в САЩ. Има интересни неща.
Коментар