If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има и известни тънкости , не е само да контриш на всяко пипване на 200ББ (макар, че и това върши работа).
Може ли да посочиш къде съм писал, че удължавам от 1.31 и съм губил до 1.18. Напротив , скъсих още от 1.56-58 , и да не ти казвам какви бяга реакциите тука.
Между другото скъсяването ми е доста рисково, но ще видим какво ще се получи. Дано днеска не дигнат лихвата.
При дъното на 1875 , позволява удължаване още от 3100 ...Но за 14 фигури откат няма да издребняваме --малко инвестиционни печалби винаги са от полза ,особенно когато са краткосрочни ....
П>С: Всеки може да си сложи 200 периоден BB на дейли и сам да се увери
Я,фнимавай,сичкото кеч да се строи на баламатума.Ши поздравим гусин Тришето с песновка.Само чи место ,,Джак" ши пейм ,,Жан".Разбрахте ли,уа,ливади?Айде,готови-1-2-3 иии:
Китовете дали ще ни дадат поне ден след новината да се ококорим или директно със шиш шат на патката главата.
След малко , ако ингилизите и бюрократите
дружно бутнат по 50 базисни пункта
направо ще се строшат мониторите !!!
Написал съм всичко аз
за да не плача след това
Даже може да ни врътнат с
2-3 минутно избързване или закъснение
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Много си забавен бре Петре ! Скъса ме от смях ! Еееей смешен клоун си ! Чак се чудя, защо се мъчиш да вадиш кинти от нещо, което не го можеш. Бягай в цирка !
П.П. Познавам едно момче, дето 8 пъти влиза в затвора за кражби. Аз му викам : " Сменяй професията, това не е за теб ! " Пък той се хили и ми отговаря : " Е, няма вечно да ме хващат я."
Много несвързано говориш нещо? Пък и сам си си избрал снимката на профила и подписа под него. Явно си се разстроил много от песента на детето
Много си забавен бре Петре ! Скъса ме от смях ! Еееей смешен клоун си ! Чак се чудя, защо се мъчиш да вадиш кинти от нещо, което не го можеш. Бягай в цирка !
П.П. Познавам едно момче, дето 8 пъти влиза в затвора за кражби. Аз му викам : " Сменяй професията, това не е за теб ! " Пък той се хили и ми отговаря : " Е, няма вечно да ме хващат я."
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар