IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mitak Разгледай мнение
    тази графика, ме кара да мисля, че ще има 5-та дълга след 3-та къса подвълна след корекцията на основния тренд. С условие, ако правилно броя вълните.

Ти въобще виждаш ли нещо на таз графика аз виждам само решетки дори барчетата не виждам....

Коментар

• Не познах че няма да пипат лихвата днес... Питаха днес един от борда на ЕЦБ, защо вдигат лихвата щом все повече държави искат помощ поради затруднения с дълговете... Отговора бе умопомрачителен... Двигаме я за да може, ако нещата изведнъж се влошат, за да имаме възможност да я намалим!...
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Спарте, не мърда тоз швейцарец, но ще го държа тъй като ми се струва , че на 9180 се заформя стабилна съпротива.

П.П. А и на дневна имаме пробита подкрепа на 9199.
        Last edited by fickata; 08.04.2011, 00:25.
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Къде бързаш бре Реде ? Кога успя и домашното да си напишеш ?

Айде лека !
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
            Бутайте надолу ве .....

той реда добре напрай че затвори днеска.
            Имах пресантиман, че ще се
            оформи МЪЛНИЯ !!!!!
            Леука нож
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Ако утре има връх над 1.4350 ,преди 1.4610 не чакайте и грам корекция
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• бутаме ама не става
                Вся Власть Советам

Коментар

• Дълго EUR/GBP.първи опит, стоп 8750.
                  ПП Ако се провали сега, ще пробвам пак по-надолу. За мен е престъпление да не се търсят дълги тук. Основавам се на гениално прост икономически, анализ, който вече веднъж пуснах тук, и, ceteris paribus, ме мързи да линкна пак в момента.
                  Last edited by Fiscalist; 07.04.2011, 23:47.
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от mitak Разгледай мнение
                    тази графика, ме кара да мисля, че ще има 5-та дълга след 3-та къса подвълна след корекцията на основния тренд. С условие, ако правилно броя вълните.
                    Митак таз твойта графика ми прилича на пандела с тез решетки
                    Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Бутайте надолу ве .....

той реда добре напрай че затвори днеска.

Коментар

• Алън,
                        благодаря за подкрепата и bgg_red за предупреждението, макар и вече позакъсняло замен.

Коментар

• наядохте ли се днес бре
                          Вся Власть Советам

Коментар

• всъщност, след един почти набързо занулен акаунт, на втория не бързам чак толкова много.

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                              Караиванов остави момчето намира,да се съвземе малко,не гледай веднага да го придърпаш,сто процента съм сигурен,че и на лични си му писал
                              Quos deus vult perdere prius de mental. Знам, че няма да го разбереш, ама не ти и трябва. Я си пусни сега за лека нощ "Теория на конспирацията"

А момчето няма сливи в устата за да ти отговори

Коментар

• тази графика, ме кара да мисля, че ще има 5-та дълга след 3-та къса подвълна след корекцията на основния тренд. С условие, ако правилно броя вълните.
                                Attached Files

Коментар

Working...
                                X