IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ама в тая тема трябва да направите една весекаса да отделяте по някой пип за награден фонд на конкурса --познай тренда за деня ....може и да залагаме......хихихих
    Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
      При мене вече затвори ....
      Ами... ако си това от аватарчето, да ослужим с нещо !
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
        Е така виждам аз Е/$ в месечна
        Абе ти верно имаш отклонения ! Чак си забавен !
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
          Е що бе, той пазара още не е затворил.
          При мене вече затвори ....
          Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Е така виждам аз Е/$ в месечна

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
              Е така стана даже някой останахме без дълги .... ама не се сърдим ....сега ще го мислим как ще го преживеем ......
              най -вероятно ще се отрази на фейса ....хихихих
              Е що бе, той пазара още не е затворил.

Коментар

Как да не обичам такива хора като Вас бе
                Сладурчета сте, жизнерадостни с любов за хората говорите, нищо че не ги познавате. Свестни сте, ей.....
                Миналото те преследва, бачкай повече че имаш много да плащаш

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                  1.44738
                  Е така стана даже някой останахме без дълги .... ама не се сърдим ....сега ще го мислим как ще го преживеем ......
                  най -вероятно ще се отрази на фейса ....хихихих

Коментар

Абе понеже ми е за първи път да нацеля и ся се радвам,радвам, капа хвърлям, гъза в тавана си бия. Що ? Теб к'во те дразни? Или сакаш Вуте да е зле?
                    Не, наистина нямам лоши чувства, ама за 5 реда 8 пъти написа АЗ СЪМ ВЕЛИК. Инъче радвам се,че разбираш от материята.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                      На демото равен нямаш, ама там и съдебен изпълнител няма шанс да дойде....
                      Как да не обичам такива хора като Вас бе
                      Сладурчета сте, жизнерадостни с любов за хората говорите, нищо че не ги познавате. Свестни сте, ей.....

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                        Черкезов ....
                        с едно ГМО да ли ще решим проблема с броя на бутовете????
                        --------
                        +1024
                        1.44781
                        Last edited by bgg_red; 08.04.2011, 23:27.
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от ewgeny Разгледай мнение
                          Ама ти верно много голям дразнител си бил. Да не би да си имал проблеми в детството?
                          Абе понеже ми е за първи път да нацеля и ся се радвам,радвам, капа хвърлям, гъза в тавана си бия. Що ? Теб к'во те дразни? Или сакаш Вуте да е зле?

Коментар

Гледам и среброто съм познал..... ама ще да е от вълшебният боб дето снощи ядох. В неделя май ще трябва, стъклено кълбо за вечеря да си поръчам
                            На демото равен нямаш, ама там и съдебен изпълнител няма шанс да дойде....

Коментар

• 1.44738
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Гледам и среброто съм познал..... ама ще да е от вълшебният боб дето снощи ядох. В неделя май ще трябва, стъклено кълбо за вечеря да си поръчам
                                Ама ти верно много голям дразнител си бил. Да не би да си имал проблеми в детството?

Коментар

Working...
                                X