If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По-добре раздай по един бут от Мирко + тарга бира , на всеки от форума с над 2000 поста ...Тия дето сме с под 2000 сме скромни и искаме само по една кака
П>С: Ако бутовете на Мирко са малко , почвай тия и на Зюмбюлчо , че 1.44444444 не е всеки ден ....
....
ЧЕСТИТО ВИ
МИТИЧНОТО
1.44444444444444444444444444444444
...................................
Не се брои !
По-добре раздай по един бут от Мирко + тарга бира , на всеки от форума с над 2000 поста ...Тия дето сме с под 2000 сме скромни и искаме само по една кака
П>С: Ако бутовете на Мирко са малко , почвай тия и на Зюмбюлчо , че 1.44444444 не е всеки ден ....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Така така !!!!!
ЧЕСТИТО ВИ
МИТИЧНОТО
1.44444444444444444444444444444444
==============================
Сега предлагам да измислим
за ПРАСЕТО наказание !!!!!
Аз предлагам МУТРОПРАС
публично да се покае и като
наказание утре да се изкъпе с
топла и най-важното ЧИСТА вода !!!!
:
Добре, обещавам ! Ама аз съм по радостен и от теб, щото ми излезна и дългата при кабела !
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
ми не споделяй тогава
по-ясно се вижда ако качиш на седмична.
и стига си ми говорил за тройки , че ми размътваш мисленето само.кво общо имат шведите с графиката не ми става ясно ?
Незнам коолега,
досега за по голяма яснота смъквах на М1 ..... сега за яснота да вдигам на седмична ...... сигурно докато съм си пушил цигарата ти още 2 бири си обърнал .
----------
за мен единствения ориентир към момента за нагоре ще са сигналите на 1 час
--------
Коментар